Witam wyslalem flote z 2 moonow na stacje dolatywaly rano w trzych minutowych odsteoach a teraz sie loguje a jedna z flot leci do 1 w nocy to jakies jaja:(
a pozatym wysylam atak pokazuje 59min wysle i wskakuje 1h,30min to sa jaja zrobcie cos z tym
ladne jaja zachecam o przeczytanie
-
- Pogawędki
- chev
-
-
daje linka nie wiem jak on bedzie u was dziala zawrocilem jedna flo bo leciala do 1 w nocy co miala byc o 6-38 wy ladnie tam rzadzicie -
Jak ustawisz np prędkość 30 % i jak przejedziesz na guziczek wyślij flotę a kursorem przejedziesz "po drodze" na inną prędkość to ją zmieni automatycznie ;D Ja tak mam przynajmniej. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi heh
-
Jak ustawisz np prędkość 30 % i jak przejedziesz na guziczek wyślij flotę a kursorem przejedziesz "po drodze" na inną prędkość to ją zmieni automatycznie ;D Ja tak mam przynajmniej. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi heh
woem ale jak wychodzilem z domu jeszcze patrzylem o ktorej mam fsa rano bylo 2 min roznicy .
tak samo sle atak pokazuje 59min wysle i leci 1h 29min to sa jaja -
kilka razy juz tak mialem z atakami nigdy z fsami zeby mi opoznilo o kilka h to nie mozliwe nie gram w to od dzis cos jest nie tak z go bo na atlas tez tak mialem