Błędy po powrocie konta z cmentarza

• 1. Teleporter chłodzi się godzinę, zamiast 12 minut jak to jest na uni Quantum

2. Po złożeniu podania do sojuszu, na zakładce podania widnieje (1) czyli sojusz otrzymał moje podanie. Po kliknięciu w zakładkę przez szefa sojuszu do którego składam podanie, tego podania nie ma, jedyneczka świeci się nadal.

3. Po wysłaniu flot często zostaje deuter na moonie, mimo, że ładowności było aż nadto. ilości są śmieszne 20-30k

• "1. Teleporter chłodzi się godzinę, zamiast 12 minut jak to jest na uni Quantum"

O jakim uni mowa? Teleportacja zależy od speed floty. Jeżeli na Twoim uni speed floty to x1 to stygnie 1h na 1lvl.

"3. Po wysłaniu flot często zostaje deuter na moonie, mimo, że ładowności było aż nadto. ilości są śmieszne 20-30k"

Jest błąd zostawania surowców ale są to ilości dużo mniejsze niż Twoje 30k, parę sztuk do 10(?), zgłoszone tutaj > [8.2.0] Błąd pojemności? zostaje deuter na moonie

Większe ilości zostają jak wybierasz najpierw surowce (załaduj wszystkie) a potem zmieniasz % wysłania floty.

• Dostałem podpowiedź co do zostającego paliwa, otóż najpierw ładuje sure na statki, później idzie ustalanie prędkości fs. cóż, około rok przerwy i zerdzewiałem, zapomniałem o tym.

Odczekałem ponad dobę, i mogę dołączyć do sojuszu, nie wiem tylko czy jest to błąd czy zabieg celowy. teleporterom też się jeszcze dzisiaj przyjrze.

• Odczekałem ponad dobę, i mogę dołączyć do sojuszu

Może wynikać to z ograniczeń wprowadzonych wraz z klasami sojuszu.

Ale Drak pisze, że złożył podanie, ale założyciel nie mógł go przyjąć, bo nie widział owego podania. A debuff działa(Ł??) tak, że przez 3 dni nie możesz nawet złożyć nigdzie podania i to tylko po opuszczeniu sojuszu.

A jak wchodzisz w teleport też odlicza Ci 60 minut? Może to tylko wina AGR? Może po prostu musisz odświeżyć wszystkie telepy na moonach?

Ogólnie, to dzięki ostatnim aktualizacjom, ogame bardziej nie działa niż działa, więc wiesz :P

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• W sojuszu już jestem.

co do telepa. Jesteś genialna. faktycznie, błąd wyświetlania, wyświetla mi 15 minut do następnej teleportacji na liście planet, ale mogę ja przeprowadzić. nie mniej, naprawić by to mogli,

• To moje drugie imię :lool:

Ale tego naprawić chyba nie ma jak :P Odśwież po prostu wszystkie stacje na moonach. Ja miałam takie problemy jak podnioslam poziomy teleportów i czasami po prostu mi się coś lagowalo i pokazywało czas do telepa z poziomu niżej, ale to było ze strony AGR.

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• napisałem na jakim uni :D

dokładnie to zacytowałaś :)

co do ilości to będę to jeszcze obserwował.

Przepraszam ale można to różnorako czytać. ;)

Gram na uni 68 i gram na uni Quantum. Jeżeli porównałabym uni 68 do uni Q to dokładnie napisałabym tak samo że

"Teleporter chłodzi się godzinę, zamiast 12 minut jak to jest na uni Quantum". W obrębie jednego uni napisałabym "jak mają inni gracze na uni Q" lub "telep stygnie mi godzinę, zamiast 12 min, uni Q" - bez "jak".