• Czy to koniec ery gracza Spawacz .

Że taki kromak mając w Buddy/znajomych spawacza czy można uznać znajomego połasił się na nie go i poleciał . Skilla nie kupisz a skilla ukradłeś

Nie umiesz grać.

Potrafisz tylko z Buddy lać jesteś zwykłym zerem.

Do graczy po co taki grać na uni .

Pytanie ?

Czy dostanie Bana ?

Czy zostanie osadzony przez społeczeństwo OGame ?

Tylko nim będziecie komentować za nim pomyślcie wcześniej czy to samo byś zrobił mając kolegę lub koleżankę w Buddy za atakował byś by tylko STAWIC ST czy tak w dół byś upadł/ła ?

• :trollface:

Temat do zamkniecia :closed2:

Skill akurat tutaj nie ma nic wspolnego z samym tematem

Komentowanie czy ktoś umie grać czy nie też, bo Kim Ty właściwie jesteś żeby to oceniać ? Banda specjalistów sie pojawiła nagle, żaden nawet Starcia nie zrobił, zabawne to w sumie.

I na koniec - nic nie wiecie w temacie tej gry jeżeli myślicie że to sie kwalifikuje pod Bana

V4RzLIj.jpeg

“Beware the quiet man...

For while others speak, he watched. And while others act, he plans.

And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN : data-verified=">

Edited 2 times, last by priesten ().

• JPDL ! Spamujecie jak nie nowy watek to w dziale ST !

Na pytanie " Czy można atakować swoich znajomych na Liście Buddy " odpowiem - MOŻNA ! - ale wtedy jestes "scierka od podlogi".

Temat do ZAMKNIĘCIA ! nudne to juz jest.

• Jasne że atakowałem 4 dni wczesniej atakowałem

Ja Spawacza wywalilem z buddy kilka tygodni wcześniej bo od początku wiedziałem z kim mam do czynienia

Ten sojusz który masz w Avku to jest żart - banda szczekaczy która jedyne co może to zakładać takie tematy jak ten

V4RzLIj.jpeg

“Beware the quiet man...

• Dlaczego posiadając taką wiedzę o tej grze, o regułach, o zasadach i będąc graczem ze ścisłego top, nie jesteś w team-ie.?

Mógłbyś wygłaszać zdecydowanie bardziej kategoryczne osądy.

Ba, mógłbyś być panem życia i śmieci OGame. A może jesteś..? Jak myślisz.? Odpowiedz.

Na załączonym obrazku widać że jesteś takim samym zerem za jakiego uznajesz innych uczestników społeczności OGame.

Patrz na innych z góry, ale pod warunkiem że nie masz lęku wysokości.

• Może sobie komentować co mu się żywnie podoba i nic Ci do tego - tfu! "Skill" mentalny to się nazywa :D To samo piszą u Nas na kalekach i za uja nie da się tym glonom przetłumaczyć niczego - tak samo jak Tobie/Wam :D

Banda specjalistów sie pojawiła nagle, żaden nawet Starcia nie zrobił, zabawne to w sumie.

I na koniec - nic nie wiecie w temacie tej gry jeżeli myślicie że to sie kwalifikuje pod Bana

a man in a hooded jacket is walking down a street with the words cos niecos potrafie written below him

Proponuję najpierw się dokształcić . . . Nie tylko w grze, ale też w sposobie wyrażania się w naszym, ojczystym języku. Cóż szkodzi poprosić 26998ae1260f47ba525cd11923da24d5.png 4019d2b07baad79fb650e0e39a835480.png

• Ponoć brak przecinków w internecie to brak szacunku dla odbiorcy - spoko, przyjmijmy to, tak miało być, zwracam sie do autora tego tematu.

Tylko że skoro sam je sobie powstawiałeś i jednak zrozumiałeś sens, to problem nie był w przecinkach, tylko w Tobie.

Ocenianie gry przez kogoś, kto nawet nie ogarnia mechaniki i nie wstawił ST, jest po prostu śmieszne. szczególnie gdy gracz, który faktycznie potrafi grać, nie zniża się do komentowania twoich akcji. nadążasz czy już ci się styRTA pali? Tematy moralne możecie sobie dowolnie komentować, wydaje mi się że już sam nawet napisałem co o tym myśle.

A co do tej całej tyrady o poprawnej polszczyźnie – serio nie widzisz ironii w tym, że pouczasz innych, a w sygnaturze masz regionalizm?

Jeśli to żart albo cytat, to sam sobie podcinasz nogi, bo właśnie przyznajesz, że norma językowa jest umowna.

Więc daruj sobie wykłady o przecinkach, bo wychodzisz na hipokrytę, który robi wyjątki tylko dla siebie.

V4RzLIj.jpeg

“Beware the quiet man...

• I co to miało mnie zgasić hah . Nie wiem o czym mówisz do mnie nie gram w tą grę od roku i mi z tym zajebiście ale swoją drogą uwielbiam patrzeć z dołu na takich jak ty. Czyli jeźdźcy nieteges... .

• Kromak zjadł dziś cały blok, nie był to żadny psikus, gdy skończył jeść, zrobił fikołek, i wylądował w kałuży flok.
    • Pan Kromak, choć wygląda na poważnego, zjadł całą pizę, a potem popił sok, i tak się dobrze bawił, że aż zatańczył tango, by w końcu zasnąć w kuchni obok.
    • Kiedy widzę Kromaka, to od razu mam uśmiech na twarzy, bo choć ma na imię tak dziwnie, zawsze coś zje w trakcie podróży.
    • Kromak, Kromak, nasz miły Kromak, zjadł całą paczkę chipsów, a potem zrobił sobie drzemkę, i śnił o wielkich pączkach.
  • Pny nie dość, że pushery to jeszcze złodzieje...

Faktycznie źle się dzieje na Ogame , jeden drugiego złomuje bo ma podgląd czy jest aktywność a drugi kradnie konto graczowi któremu sprzedał , jak się sprawa definitywnie skończy to zobaczymy , PN zrobił sobie fajną reklamę pusherów i złodziei. Zdobywca się napina jak indyk a jedynie czego jest zdobywcą to własnego złomu którego zafundował Orzech . Pozdrawiam zatem uczciwie grających i tych co nie są złodziejami .

• Jestem w szoku co sie rzekomo dzieje w PN i w dodatku Kromak czyżby zrobił coś nieprzyzwoitego? hmmmm... chyba duzo osób wstrzymało sie z zabrania głosu, może powiedz coś wiecej Deadpool o tej sprawie

gram w ogame od czarno-biało-niebieskiej bety gdzie jeszcze nawet kantyny nie było, przechodziłem przez wszystkie wersje gry.

• Jestem w szoku co sie rzekomo dzieje w PN i w dodatku Kromak czyżby zrobił coś nieprzyzwoitego? hmmmm... chyba duzo osób wstrzymało sie z zabrania głosu, może powiedz coś wiecej Deadpool o tej sprawie

On nic nie wie , wie tylko to co wyczyta resztę sobie dopisuje w głowie a potem na klawie. Obecnie Ci nie odpowie bo mama zaś zabrała mu komputer

• Oj Dawidku Dawidku. Jak byś nie wiedział że nie gram już w to więc praktycznie mam wyrąbane na tą grę. Wolę co innego robić niż się z wami bawić się swoją drogą zgadza się ja nic nie wiem a karawana jedzie dalej .

Tylko powiedz mi proszę czy kromak legalnie Gra czy nie bo atakowanie swoich w Buddy wymaga umiejętności a on ją ma.

Czyli nastawia karku za wszystkich a reszta bandy sra koło niego. Czyli jego ekipa PN