Ruska onuca skupuje konta na uni i jeszcze wrzuca to na forum 😂😂😂 koleś podszywa się pod Polaka... bo jak można służyć w ruskiej armii i się tym chwalić będąc niby Polakiem? Trochę mi go szkoda, bez rodziny i wydatków, próbuje zaspokoić swoje potrzeby grając w grę przegladarkową.
Napisał do mnie prawdopodobnie ze swojego jednego z kont multi. Konto oddane i 3h później zezłomowane. Nowy właściciel nawet nie odebrał pierwszego fsa 😂😂😂 Ruska onuca od razu poleciała na gotowe stateczki 😂😂😂
Na dodatek widzę w dziale na forum kolejne konto z dopiskiem oddam wrzucone przez tego ruskiego agenta 😂
Jego przydupaski typu Green (kolejny pusher) i Kokainowy aka Hycel będą lizać dupcie szefcia bez końca 😂😂😂 SZMAL okazał się skupiskiem oszustów. Oskarżyłem innych o to, a we własnym sojuszu było nasrane...
Ta gra schodzi na psy z każdym kolejnym uni. Coraz wiecej oszustów typu tej ruskiej onucy. Jeszcze wrzuca to na forum i myśli, że jest fajny.
Kokainowy nie odp na tego posta, bo i tak nie będę tego czytać i nie ośmieszaj się bardziej parszywy grajku. Jak to było? "Przypomnij mi, jak się opóźnia flotę, bo nie pamiętam" 😂😂😂 tacy to pro gracze 😂😂😂 trzeba skupować konta, żeby podbudować ego.
Pozdrawiam wszystkich, co przynajmniej widzą ten PUSH. Bo support leży i kwiczy. Zysk najważniejszy i nie ruszą głównego sponsora uni.