TOP 1 SOLO LXST CXNTURY [SZMAL] vs. Lidokaina ~ 798.601%

• Ruska onuca skupuje konta na uni i jeszcze wrzuca to na forum 😂😂😂 koleś podszywa się pod Polaka... bo jak można służyć w ruskiej armii i się tym chwalić będąc niby Polakiem? Trochę mi go szkoda, bez rodziny i wydatków, próbuje zaspokoić swoje potrzeby grając w grę przegladarkową.

Napisał do mnie prawdopodobnie ze swojego jednego z kont multi. Konto oddane i 3h później zezłomowane. Nowy właściciel nawet nie odebrał pierwszego fsa 😂😂😂 Ruska onuca od razu poleciała na gotowe stateczki 😂😂😂

Na dodatek widzę w dziale na forum kolejne konto z dopiskiem oddam wrzucone przez tego ruskiego agenta 😂

Jego przydupaski typu Green (kolejny pusher) i Kokainowy aka Hycel będą lizać dupcie szefcia bez końca 😂😂😂 SZMAL okazał się skupiskiem oszustów. Oskarżyłem innych o to, a we własnym sojuszu było nasrane...

Ta gra schodzi na psy z każdym kolejnym uni. Coraz wiecej oszustów typu tej ruskiej onucy. Jeszcze wrzuca to na forum i myśli, że jest fajny.

Kokainowy nie odp na tego posta, bo i tak nie będę tego czytać i nie ośmieszaj się bardziej parszywy grajku. Jak to było? "Przypomnij mi, jak się opóźnia flotę, bo nie pamiętam" 😂😂😂 tacy to pro gracze 😂😂😂 trzeba skupować konta, żeby podbudować ego.

Pozdrawiam wszystkich, co przynajmniej widzą ten PUSH. Bo support leży i kwiczy. Zysk najważniejszy i nie ruszą głównego sponsora uni.

• Oj gong na nowym uni i przyszłeś się tu wypłakać? To jest te pro o którym mówiłeś 2 gongi w 72h? :trollface: Ale pokolei i na początek współczuje każdemu graczowi który musiał z Tobą grać i czytać Twoje wypociny, albo koperkowe afery :beaten: Straszny hipokryta z Ciebie, ale rozumiem próbujesz się kreować na Pro którym nie jesteś i pojęcia o grze za grosz nie masz. Muszę przyznać że jestem pod wrażeniem. Dawno nie widziałem tak dwulicowego i odklejonego gracza jak ty :trollface: Teraz ruska onuca, wcześniej problemu nie miałeś i wszystko wporzo :beaten::beaten: Widzę że weryfikacja na nowym uni na Marsie bardzo zabolała skoro teraz wyjeżdżasz mi tu o rodzinie i Kokainowemu o dzieciach. Gdzie te tematy nawet poruszane nie były :beaten: Jedyną osobą która się pod coś podszywa to niestety jesteś ty, a mianowicie próbujesz się podszywać pod pro gracza a jesteś zwykłą farmą i nią pozostaniesz. Czy to na Marsie czy na nowym uni, wcześniejszych i każdym kolejnym :trollface: SNK

Że mieszkam w Rosji i służę w siłach zbrojnych FR nie jest żadną tajemnicą. Sam to nawet otwarcie pokazuje :)

Napisał do mnie prawdopodobnie ze swojego jednego z kont multi. Konto oddane i 3h później zezłomowane. Nowy właściciel nawet nie odebrał pierwszego fsa 😂😂😂 Ruska onuca od razu poleciała na gotowe stateczki 😂😂😂

Na dodatek widzę w dziale na forum kolejne konto z dopiskiem oddam wrzucone przez tego ruskiego agenta 😂

Jego przydupaski typu Green (kolejny pusher) i Kokainowy aka Hycel będą lizać dupcie szefcia bez końca 😂😂😂 SZMAL okazał się skupiskiem oszustów. Oskarżyłem innych o to, a we własnym sojuszu było nasrane...

A może powiesz prawde koperku? że wylądował Ci fs o 23:30 oczywiście go nie odebrałeś xD Pewnie Aries Ci dupe uratował. Ok brakło 1 min, wydygany poderwałeś go jak lamus i sam się wystawiłeś :trollface:W nocy cwaniakowałeś dalej na priv w ogame. Tu już w ogóle złoto, pisałeś jakieś kocopoły które najlepiej przemilczeć i blokowałeś po wysłaniu tych onieśmielających wiadomościxD Rano logowałeś co 45 min i zalogowałeś po powrocie fs, ale już nie było czego podrywać :trollface: a potem szybkie U i wypisywanie do Ariesa na disco że konto oddane:beaten::beaten::beaten: Że dostałeś tysiaka blikiem xD Gdzie tu już 3 wersje są tego za ile Twoje konto latało :D To teraz pewna kwestia xD Wiesz że ja w Rosji blika nie mam? To jak mogłem Ci zapłacić za konto mitomanie?:trollface:Obraz

Wrzuć w końcu te dowody które "rzekomo" masz, o które zrobiłeś koperkową afere w soju. Zrobiłeś z siebie jedynie błazna i ośmieszyłeś się :trollface: Dalej czekamy na te twoje dowody które masz, ale nie możesz ich pokazać xDxDxDxDxDxD Transkacje sprzedaży konta wrzucisz, by poprzeć swoje słowa czy też nie możesz koperku? Teraz Green pusher, a jak mu zabraniałeś latać, bo Ty masz plan na spakowanie wielkiej floty :trollface: oczywiście nic z tego nie wychodziło, bo Twoje plany lepiej przemilczeć jak gsowanie o 13 Mualana i proszenie o czyszcząca by Ci gsów nie zbił xD bo tam na pewno flota jest a flota w innej gali stała xDxD Pro plejing nie ma co :beaten: Już nie wspomnę o tym jak zabraniałeś innym robić mi PM i obrabiałeś dupe za plecami :)Więc był płacz że wszyscy na botach, a jak ktoś złomuje to kupuje :trollface: I tak się też twoje drogi z Nami rozeszły, bo my puszery a ty masz dowody na to których nie możesz pokazać xDxDSZMAL okazał się być Twoim dupochronem i tylko dzięki niemu tyle czasu miałeś flotę na uni. Bo gdyby nie ja i Kokainowy to REG by Cie dawno spakowało marny grajku. Gdy poleciałeś z soja i byłeś do odstrzału szybko zostałeś zweryfikowany :beaten: Zresztą nie tylko na Mars, ale na nowym uni też xDxDxD

Obraz

Tak jak powiedziałem, Farma farmą zostanie a SNK i WSNR! :trollface:

Dokładnie ta gra schodzi na psy, bo pojawiają się w niej takie kopry i farmazony jak ty. Co nie potrafią przyjąć porażki na klate :trollface: a takich dzbanow typu koperkokainy coraz więcej. Wrzucam to na forum, bo gracze chcieli. Dwa na takim szczekaczu bez skilla to czysta satysfakcja. Swoje miejsce w szeregu już masz pokazane zarówno na Mars jak i na Nembus :trollface::beaten: Tam już też wymyślasz historie że konto w nocy oddane i to nie ty dostałeś złoma? xDxD:trollface: A słyszałem zabawną historie jak pare uni wstecz dostałeś gonga na swoim głównym koncie, więc kupiłeś kolejne, ale też nie wyszło :beaten: Tak że kupiłeś 3 konto, ale kolejny raz nie wyszło :trollface: Taki pro gracz Koperkokaina :beaten: albo może FarmoKoperkoKaina by było najbardziej słuszne? :trollface:

Mówisz o sobie teraz? Trzeba wymyślać niestworzone historie by podbudować ego i udawać pro że się złomów nie dostaje? :trollface:

Nie pozdrawiam, nie mam w sumie nic do ciebie, nawet szacunku :beaten: A ty skoro masz tyle dowodów jaki to ja puszer jestem to pokaż je i mnie pograż. Niestety nic takie się nie wydarzy, bo jedyne co umiesz to siać koperkowe afery i być żmiją w sojuszu. A twoje dowody to zwykłe farmazony frustrata co nie jest TOP 1 na uni :beaten:

Na szczęście to ci się udało i to na dwóch najnowszych uni jesteś TOP 1 w straconych pkt. militarnych :trollface: Gratulacje Koperek :beaten:

Ja moge pokazać wiele screenów by poprzeć swoje słowa na Twój temat, Ty niestety możesz jedynie pisać farmazony i leżeć na pz to jest ta różnica między Nami :trollface:

Ps. Ruszanie tematu mojej rodziny czy dzieci Kokainowego, to już w ogóle upadek totalny i pokazanie tylko jakim człowiekiem jesteś. Kompletnie nic sobą nie prezentujesz i karma szybko cie dojechała :)

• "Nie pozdrawiam, nie mam w sumie nic do ciebie, nawet szacunku"

Napisał, gość który służy w rosyjskiej armi i pochwala to co sie dzieje teraz na Ukrainie, a są ludzie którzy jeszcze mu w tym przyklaskują. Może sie zastanówcie troche nad sobą, bo nie do końca jest to dla mnie zrozumiałe.

Przecież to jest gość który popiera też wszystkie akcje dywersyjne które dzieją sie w Europie oraz w naszym kraju. Bo jeśli poprostu mieszkając w tym dzikim miejscu zwanym Rosją, musial w tym uczestniczyć bo w nagrode za odmowe wysłali by go w jakies przyjemne miejsce, to by sie z tym tak nie odnosił.

Support który robi "CIACH" w postach na forum tego ruskiego trolla, a posty lekko martwiących sie o zaistniałą sytuacje Polaków kasuje zakrawa na śmieszność i troche plucie nam w twarz. Smook w swoim poście dał informacje do czego doszło własnie na tym forum i na moje podchodziło to pod jakiś paragraf.

O szacunku to sie muisz naprawde sporo jeszcze nauczyć, zresztą jak twoj byly sojusznik którego nick jest w tym st, a czy to był on czy nie całkowicie zeszło juz na drugi plan.

• Olać starcie, uczciwe czy nie.

Z racji ze nasz kraj jest w stanie wojny hybrydowej z ruskimi a jakiś zjeb chwalący sie mieszkaniem w muchosrańsku czy służba w tej armii gdzie przeżywalność jest tematem 3cio rzędnym,jak to gówniano totalitarne reżimy maja w zwyczaju, już nie ważne czy w ogóle to prawda czy zwykły troll. To on, oraz jego sojusznicy, czy ktokolwiek z jego grona nie powinni mieć możliwości egzystowania w jakiejkolwiek cywilizowanej społeczności. Od 1000 lat nic dobrego z tamtad nie przylazło.

Kto tego nie rozumie jest albo ignorantem albo głupcem.