Uważasz że mając takie konto jakie mam ryzykował bym "banem" ? Ty to jednak jesteś "Agent Tysiąclecia" ![]()
![]()
![]()
![]()
#22 Willy Wonka [ ZRI ] vs. Wirus [ kASTA ] ~ 2.179.433%
-
-
Chętnie bym się z Tobą zobaczył , zresztą jak masz dobrą pamieć to wiesz gdzie szukać

Wybaczę Ci to bo jesteś niespełna rozumu i nie wiesz co mówisz chyba już

-
Uważasz że mając takie konto jakie mam ryzykował bym "banem" ? Ty to jednak jesteś "Agent Tysiąclecia"

Takie konto jakie masz czyli spushowane na maksa
Ty jesteś jak ten gruby dzieciak w piaskownicy któremu rodzice kupują znajomych
I Ty nic nie ryzykujesz bo Cię nie zbanują bo za dużo im hajsu dajecie to po co pajacujesz z takimi argumentami, myślisz że jesteś cwany pewnie
Mój ostatni komentarz nie widzę sensu z Tobą dyskusji na poziomie gimnazjum
-
Dziwna sytuacja. Niesamowita historia. Cóż za zbieg okoliczności. Wszystko się pięknie złożyło w całość. Nic, tylko gratulować

-
Chętnie bym się z Tobą zobaczył , zresztą jak masz dobrą pamieć to wiesz gdzie szukać

Wybaczę Ci to bo jesteś niespełna rozumu i nie wiesz co mówisz chyba już

-
Display More
Uważasz że mając takie konto jakie mam ryzykował bym "banem" ? Ty to jednak jesteś "Agent Tysiąclecia"

Takie konto jakie masz czyli spushowane na maksa
Ty jesteś jak ten gruby dzieciak w piaskownicy któremu rodzice kupują znajomych
I Ty nic nie ryzykujesz bo Cię nie zbanują bo za dużo im hajsu dajecie to po co pajacujesz z takimi argumentami, myślisz że jesteś cwany pewnie
Mój ostatni komentarz nie widzę sensu z Tobą dyskusji na poziomie gimnazjum
Wigilia w tym roku chyba wcześniej skoro pan Specter skończył się wypowiadać

-
Display More
OOO widzę że "znajomy" wrócił po banie

Ciekawe czy jakbym Ciebie spakował w recki to też byś tak komentował że "flota kupiona"

nie wiem z czego się tak cieszysz że Twój lizodup koleżka z WONDER jest konfidentem
? no wow dostałem bana za wulgaryzmy, Tobie powinni już dawno dać perma za PUSHowanie...Mnie spakował w recki
? Ty
?Jeszcze jak byłem w ZRI to mi proponowałeś że kupisz moje konto, wtedy faktycznie miałbyś taką możliwość

Woof Woof
szczekaj dalej, obrażaj
3x zgłosiłem, zgłoszę i czwarty; kilka dni przerwy wietrzy głowę, a jak nie wietrzy to mogę załatwić skierowanie do PZP 
Sytuacja dziwna, chociaż już nieraz spotykana, niech się Wirus wypowie, niech GO działa jak coś było nie tak jak powinno
wlotu, zysk zacny, smacznego rosołu -
Wielkie gratulacje wlotu i kolejnego gigantycznego procenta.
Miło się ogląda takie ST, a w wykonaniu sojusznika jeszcze bardziej

Precz z hejtem.
Obrońcy, pomimo zaaplikowaniu "szczepionki" SZO.
-
Gratuluje starcia
procent ladny zysk jest.Upolować taka flote no no

Starcie jak starcie ale opis ?? hmm
-
No nic tylko pogratulować wyczucia czasu, usłyszałem jak to wyglądało z 2 strony i Gratki zasłużone. Nie ma mowy o przekręcie, Wirusowi życzę powodzenia ale na tym uni to już będzie cięzko a Wiliemu chyba żeby nie zauważył jak ja zdejmuje urlop

-
No nic tylko pogratulować wyczucia czasu, usłyszałem jak to wyglądało z 2 strony i Gratki zasłużone. Nie ma mowy o przekręcie, Wirusowi życzę powodzenia ale na tym uni to już będzie cięzko a Wiliemu chyba żeby nie zauważył jak ja zdejmuje urlop

Dziękuje

-
witam chce wyjaśnić chociaż i tak to nie ma sensu bo i tak niektórzy wiedzą lepiej jak to było , albo nie będą czytać ze zrozumieniem (tu to częsta przypadłość . Konta "Wirus" nie sprzedałbym za żadne pieniądze! Bo odbudowałem je po dużym dzwonie , bez paczkowania , i sprawiło mi to bardzo dużo frajdy , w tym miejscu chce podziękować Tomasowi za wspólne akcje
Willy miał dużo szczęścia wstrzelił się idealnie, mnie zgubiła gra na dwóch serwerach nie będę podawał szczegółów bo to nie ma sensu nic mi nie zostało jak po gratulować wyczucia czasu . konto wirusa będzie do oddania bo na nim raczej już grać nie będę wiec to raczej jest pożegnanie .Ale nie zmienia to faktu że tą grą żądzą pieniądze. pozdrawiam wszystkich znajomych -
witam chce wyjaśnić chociaż i tak to nie ma sensu bo i tak niektórzy wiedzą lepiej jak to było , albo nie będą czytać ze zrozumieniem (tu to częsta przypadłość . Konta "Wirus" nie sprzedałbym za żadne pieniądze! Bo odbudowałem je po dużym dzwonie , bez paczkowania , i sprawiło mi to bardzo dużo frajdy , w tym miejscu chce podziękować Tomasowi za wspólne akcje
Willy miał dużo szczęścia wstrzelił się idealnie, mnie zgubiła gra na dwóch serwerach nie będę podawał szczegółów bo to nie ma sensu nic mi nie zostało jak po gratulować wyczucia czasu . konto wirusa będzie do oddania bo na nim raczej już grać nie będę wiec to raczej jest pożegnanie .Ale nie zmienia to faktu że tą grą żądzą pieniądze. pozdrawiam wszystkich znajomychDzięki za Twój wpis i pogadanie na PW - Tak zachowują się Wielcy Wojownicy!
Mam nadzieję że to inne uni Ci sprawi wiele przyjemności
Pozdrawiam!