Ramzi [ATR] vs. Commodore Nestor [ZaDarmo] - TOP1 SOLO 60.219%

• Witam :)

Nie chciałem wstawiać tu żadnych raportów bo banda ciula zaraz będzie płakać ale że zrobiłem top1 solo to muszę wstawić żeby największy kłamca Respekt nie był tym najlepszym :)

Pozdrowienia dla całego serwera :)

Dnia 18-10-2025 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Ramzi [ATR]

Pancernik 232.172

Reaper 304.318

Obrońca Commodore Nestor [ZaDarmo]

Mały transporter 318.302

Duży transporter 45.800

Lekki myśliwiec 124.509

Ciężki myśliwiec 9.684

Krążownik 10.260

Okręt wojenny 1.747

Statek kolonizacyjny 22

Recykler 104.734

Sonda szpiegowska 17.285

Bombowiec 1.141

Gwiazda Śmierci 2

Pancernik 250.044

Reaper 1.485

Pathfinder 5.411

Po bitwie...

Agresor Ramzi [ATR]

Pancernik 229.292 ( -2.880 )

Reaper 304.229 ( -89 )

Obrońca Commodore Nestor [ZaDarmo]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

21.906.662 Metalu, 3.045.382 Kryształu i 67.366.524 Deuteru

Agresor stracił łącznie 259.040.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 26.505.192.000 jednostek.

At these space coordinates now float 2.363.908.050 metal, 2.731.505.175 crystal and 926.538.975 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 3.859.110.000 metal, 4.449.914.000 crystal and 1.510.295.000.

Agresor przejął łącznie 92.318.568 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 2.291.849.712

Kryształ: 2.614.455.557

Deuter: 948.925.499

agresor zyskał łącznie 5.855.230.768 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -5.787.120.312

Kryształ: -6.662.557.657

Deuter: -2.321.196.199

obrońca stracił łącznie 14.770.874.168 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

• 7b13cbb24a2f0.jpg

Konto kupione rzekomo dla kolegi a kilka dni później zezłomowane przez Ramzi.

Niektórzy mają problem z dedukcją, więc mój post kieruję do bardziej kumatych.

Największy pusher i multi konciarz serwera Ramzi, chciał się pochwalić rw i jaki to jest dobry 🤣 może pochwal się najpierw, ile to już kont kupiłeś pod push, żeby podbudować swoje ogame'owe ego i staty zniszczonych 🤣

Szczyt bezczelności, żeby pusher wrzucał cokolwiek na forum. Obłuda poziom max 🤣

Szkoda tylko, że GO nie ma instrumentów do zbanowania takich cwaniaków jak Ramzi.

Dla mniej kumatych... Nie piszę bzdur, bo są co najmniej 3 dowody na to, że kupił 3 konta z dopiskiem "oddam" a kilka dni później je zezłomował. Nie sztuka mieć różne IP i konta na discord 🙄

• Jakie łotry, jakie zazdrosne konusy, :Dpopatrzcie sobie na ilość zniszczonych.. użyjcie kalkulatora, jak nie umiecie liczyćxD

Brawo Ramzi ST TOP 1!!!!! doborowa akcja!!!

Trele skoro lubisz regulaminy i zasady to przeczytaj sobie dokładnie jeszcze raz regulamin ST :)

A jeśli nie podoba Ci się granie z Anty (ja też lubiłem grę na U1) to zażalenie do twórców gry, że chcą zarabiać.

Czekamy na Twoje ST zamiast hejtu ;) może ACSik?

Szo Commodore Nestor!

• Nie musze użyć kalkulatora. No, ale jak już poruszyłeś ten temat to już wyjaśniam. Jak oddawałem konto na lyra Ramzi mial 2kk zniszczonych a ja 28kk Trele i Respekt po 100kk. Oddałem konto w piątek jak wystartował Mars. Nie zgadniesz co sie stalo w sobote o 12 w biały dzień. Ramzi podzielił moją flote bo nie przebijal się xD dostawil sobie stateczków na ile mial surki i paczek i poleciał (bylym moim kontem na siebie nie ma to jak 20kk floty pod dom xD). Taki to mocny gracz , ale Ty go dalej propsuj. Może w końcu GO zobaczy te wszystkie pushe. Mojego konta już nie ma jakby co. Zezlomowane skasowane i dowodów nie ma. Pushuje się dalej.

• Fajnie tak kogoś oczerniać bez dowodów :D Polityk to złodziej, Biznesmen ukradł, dorobił się na łapuwkarstwie, Ładna dziewczyna w pracy, na pewno komuś dała skoro dostała awans.. cóż taka już chyba nasza "polska" natura :) proponuję na przyszłość nie szarpać komuś imienia, a cieszyć się razem bo ST1 jest jak najbardziej zasłużone. Gdyby Commodore Nestor nie zostawial floty bez FSa dalej mógłby latać. Racja :-)?

• O czym Ty mówisz chłopie? Ja Ci czarno na białym opisalem sytacje, a Ty dalej swoje xD To jak rozmowa gluchego ze ślepym czy coś widzi hahahahaha

• to jaki przelewik dostałeś? kase przytulił i jeszcze na forum będzie płakał. dobrze wiedziałeś jak "oddawałeś" konto co sie z nim stanie. Gratulacje stróżu prawa i honoru

• Jeszcze Ty się udzielaj. Już dawno powinieneś być w reckach po tej zawroconej stacji co pisales do poł uni żeby się podstawili. Jak pisałem, że oddalem to oddalem. Chyba, że wiesz coś więcej. To proszę o ss

• w reckach już byłem i nawet nie próbuj mnie uciszać. pakuj kase w anty na nowym uni żeby znowu konto " oddać" a tu już nikomu gitary nie zawracaj. z resztą ty już w reckach jesteś więc posłuchaj samego siebie.

• a to zawrócone stacjonuj to średnio żeście policzyli