Mimo, że za oknem wcale wiosny nie widać...
- Lubisz wiosenne porządki? Sadzenie kwiatów? Nie bardzo :x kwiatów nie sadzę chociaż mam dwie doniczki na "balkoniku" to może się zdecyduję coś tam wsadzić..
- Jaki kwiat najbardziej Ci się podoba? yyy totalnie się na nich nie znam...musiałam wygooglac jak sie nazywają ale podobają mi się storczyki szczególnie kolor taki niebieski swój urok mają też stokrotki i niezapominajki
- Spacer czy jazda na rowerze? Na ten moment spacer
Miłego Miłego
kruszynka
-
- GA
- kruszynka
-
-
Odświeżanko!
Hej kruszynka
1). Spódnica czy spodnie?
2). Woda mineralna z bąbelkami czy bez?
3). Motocykl czy samochód?
Teraz trochę podróżniczo i jakby się odpowiedzi z pytań 4 i 5 pokrywały to możesz odpowiedzieć tylko raz - a jak? Taki gest będę miał!
4). Masz do wyboru tylko jedno miejsce na świecie, do którego możesz się wybrać! Gdzie to będzie i czym to miejsce Cię skusi?
5). Możesz odwiedzić tylko jedno miejsce w USA! Jaki byłby Twój wybór i dlaczego właśnie tam?
6). Możliwe są loty kosmiczne pomiędzy planetami układu słonecznego, na jaką planetę wybrałabyś się jako pierwszą?
No i chyba na tyle miałbym pytań do Ciebie! (Na razie! )
-
Odświeżanko! Dziękuję za starcie kurzy Aż tu już stęchlizną śmierdziało
Hej kruszynka
1). Spódnica czy spodnie? Raczej spodnie chociaż na starość zaczęłam częściej pokazywać się w spódnicach/sukienkach
2). Woda mineralna z bąbelkami czy bez? Woda niegazowana
3). Motocykl czy samochód? Raczej samochód. Wszelkie środki lokomocji mnie usypiają to jak już zasnąć to jednak lepiej w aucie
Teraz trochę podróżniczo i jakby się odpowiedzi z pytań 4 i 5 pokrywały to możesz odpowiedzieć tylko raz - a jak? Taki gest będę miał!
4). Masz do wyboru tylko jedno miejsc na świecie, do którego możesz się wybrać! Gdzie to będzie i czym to miejsce Cię skusi? Ciężkie pytanie, nie podam Ci dokładnie gdzie ale do odhaczenia na liście mam po prostu jakieś takie miejsce z piaszczystą plażą, palmami, morzem i ja siedząca na leżaczku albo w hamaczku i patrząca na uderzające fale Nie mam jakoś parcia na zwiedzanie zabytków etc. chociaż wiadomo że fajnie sobie pochodzić
5). Możesz odwiedzić tylko jedno miejsce w USA! Jaki byłby Twój wybór i dlaczego właśnie tam? Chyba bym chciała zobaczyć Wielki Kanion w Kolorado
6). Możliwe są loty kosmiczne pomiędzy planetami układu słonecznego, na jaką planetę wybrałabyś się jako pierwszą? Podobno kobiety są z Wenus to fajnie by było zobaczyć planetę skąd pochodzę xD
No i chyba na tyle miałbym pytań do Ciebie! (Na razie! ) Jack, come back!
-
No to jedziemy dalej z tym koksem - może jak Cię lepiej poznamy mój strach i przerażenie będą mniejsze!
1. Jaki masz znak zodiaku?
2. Wierzysz w horoskopy?
3. Jesteś praworęczna czy leworęczna?
4. Jakiej zupy nie lubisz najbardziej i dlaczego to jest szpinakowa?
5. Jakiego aktora polskiego, a jakiego zagranicznego najbardziej lubisz?
6. Jaką aktorkę polską, a jaką zagraniczną najbardziej lubisz?
7. Ulubiony gadżet? (to pytanie zadałem z premedytacją i powiem szczerze, że obawiam się odpowiedzi, ale zaryzykujmy!)
8. Jeździsz na hulajnodze?
9. Grasz w totolotka?
10. Co byś zrobiła gdybyś wygrała 100.000.000 PLN'ów?
-
No to jedziemy dalej z tym koksem - może jak Cię lepiej poznamy mój strach i przerażenie będą mniejsze! Gorzej jak Ci się to przerażenie pogłębi
1. Jaki masz znak zodiaku? Strzelec
2. Wierzysz w horoskopy? Takie np. tygodniowe raczej nie, ale lubię czytać. I lubię czytać charakterystyki znaków zodiaków
3. Jesteś praworęczna czy leworęczna? Praworęczna
4. Jakiej zupy nie lubisz najbardziej i dlaczego to jest szpinakowa? Nie jadłam nigdy szpinakowej Raczej nie zjadłabym np. czerniny i grzybowej, nie moja bajka
5. Jakiego aktora polskiego, a jakiego zagranicznego najbardziej lubisz? Maciej Stuhr i Adam Sandler chociaż wiadomo że więcej by się chciało wymienić...
6. Jaką aktorkę polską, a jaką zagraniczną najbardziej lubisz? oj ciężko z polskimi.. ale lubię Izę Kunę, Kingę Preis a z zagranicznych lubię Diane Keaton, Emmę Stonę. Lubiłam Ellen Page zanim stała się Elliotem ;x
7. Ulubiony gadżet? (to pytanie zadałem z premedytacją i powiem szczerze, że obawiam się odpowiedzi, ale zaryzykujmy!) Na forum bez świństewek więc powiem...telefon
8. Jeździsz na hulajnodze? Nie i nawet w dzieciństwie nie probowałam. U mnie popularne były rowery, rolki, ewentualnie deskorolki xD
9. Grasz w totolotka? Czasami
10. Co byś zrobiła gdybyś wygrała 100.000.000 PLN'ów? Spłaciła kredyty, pojechała na jakąś fajna wycieczkę, remont mieszkania.. cos jeszcze by sie wymyśliło
-
Cześć
1. W przyszłym roku minie 10 lat odkąd jesteś w teamie, ale kiedy zaczęła się przygoda z ogame? czy był to jeszcze stary interface?
2. Jak postrzegasz zmiany, które zaszły w ogame na przełomie lat? Od właśnie zmiany interface'a, po wprowadzenia płatnych opcji (najpierw komandor, oficerowie, później generalny rozwój płatnych opcji), przez wprowadzenie klas sojuszu, klasy gracza i form życia + łączenie uniwersów?
3. Patrząc na skład teamu - ten sprzed 10 / kilkunastu lat, czy też Twoich początków bycia Operatorem Gry - i zestawiając to z tym, co widzimy dzisiaj - team bardzo mocno się skurczył. Z tego co obserwuję wielu byłych członków teamów w ogóle nie uczestniczy w życiu społeczności Ogame. Czy hobbystyczne podejście do bycia operatorem/moderatorem przestaje być atrakcyjne? Jak wygląda to z perspektywy obecnych członków - poświęcanie więcej czasu/macie więcej obowiązków przez to, że jest Was mniej? A może firma tak rozwinęła kwestie administracyjne, że nie potrzeba aż tak wielu osób?
4. Czy team ogame ma jakieś zloty ?
5. Widzisz siebie w 2014 roku, patrzysz na siebie teraz - jakie 3 największe zmiany nastąpiły w Twoim życiu?
6. Na koniec pytanie na luzie - żeby czegoś nie powtórzyć przejrzałem Twój temat na starym forum. nawiązując do odpowiedzi na pytanie "Twoja ulubiona rzecz jak byłaś mała? -Lalka Barbie którą jak dostałam to tak długo czesałam że prawie wyłysiała :D"
-czy byłaś już na filmie Barbie? jeśli tak - to jakie wrażenia?
-
Cześć Witaj Jak miło że ktoś odkurzył ten temat
1. W przyszłym roku minie 10 lat odkąd jesteś w teamie, ale kiedy zaczęła się przygoda z ogame? czy był to jeszcze stary interface? Zaczęłam grać na starym interfejsie. Pierwsze uni to to było u21 - miłe wspomnienia chociaż nie byłam w TOPce ale bardzo fajna, zgrana społeczność później była przerwa... Ursa...121 i teraz już po UFach nie gram.
2. Jak postrzegasz zmiany, które zaszły w ogame na przełomie lat? Od właśnie zmiany interface'a, po wprowadzenia płatnych opcji (najpierw komandor, oficerowie, później generalny rozwój płatnych opcji), przez wprowadzenie klas sojuszu, klasy gracza i form życia + łączenie uniwersów? Jak zmienił się interfejs to lekki szok ale z czasem człowiek się przyzwyczaił. Komandorów i officerów też zdzierżyłam Ale dalsze zmiany...klasy...formy życia... to jakaś masakra dla mnie. Nie mogłabym chyba już wrócić do aktywnej gry nie lubię zmian.. szczególnie na gorsze ;x
3. Patrząc na skład teamu - ten sprzed 10 / kilkunastu lat, czy też Twoich początków bycia Operatorem Gry - i zestawiając to z tym, co widzimy dzisiaj - team bardzo mocno się skurczył. Z tego co obserwuję wielu byłych członków teamów w ogóle nie uczestniczy w życiu społeczności Ogame. Czy hobbystyczne podejście do bycia operatorem/moderatorem przestaje być atrakcyjne? Jak wygląda to z perspektywy obecnych członków - poświęcanie więcej czasu/macie więcej obowiązków przez to, że jest Was mniej? A może firma tak rozwinęła kwestie administracyjne, że nie potrzeba aż tak wielu osób?
Doszłam do Teamu jak już był lekko uszczuplony. Tak naprawdę te lata gdzie było mnóstwo GO/SGO to mnie ominęły. Przez to, że ciągle otwierają nowe serwery, ciągle są jakieś nowości a ticketów nie ubywa zawsze liczba GO jest "za mała". Większość ex Teamowców (tych z długim stażem Teamowym) przeważnie już nie grywała w Ogame a co za tym idzie po odejściu z Teamu nie czuli potrzeby aby dalej uczestniczyć w tej społeczności. Nie dziwię się. Niemniej jednak często jest też tak że jednak sentyment zwycięża.. i wracają do gry aby grać rekreacyjnie i zabić jakoś czasHobbistyczne podejście do bycia operatorem staje się mało atrakcyjne bo w dzisiejszych czasach mam wrażenie, że GO nie są dostatecznie hmm.. doceniani? Może to przez kasację pręgierza? Teraz graczom najłatwiej przychodzi wyzwać GO+ od najgorszych a jak komuś zależy, się stara to takie opinie są mocno krzywdzące i demotywujące. Mnie najbardziej krzywdzi fakt, że gracze myślą że jest tylko kilka osób w Teamie które coś robią. A to nieprawda Każdy odwala tutaj swoją robotę ale nie każdy jest na tyle medialny aby to widzieć z perspektywy gracza.
4. Czy team ogame ma jakieś zloty ? Już nie
5. Widzisz siebie w 2014 roku, patrzysz na siebie teraz - jakie 3 największe zmiany nastąpiły w Twoim życiu?
U mnie za wiele zmian nie było. O niektórych mówić nie chcę a jedna z największych to urodzenie syna6. Na koniec pytanie na luzie - żeby czegoś nie powtórzyć przejrzałem Twój temat na starym forum. nawiązując do odpowiedzi na pytanie "Twoja ulubiona rzecz jak byłaś mała? -Lalka Barbie którą jak dostałam to tak długo czesałam że prawie wyłysiała :D"
-czy byłaś już na filmie Barbie? jeśli tak - to jakie wrażenia?
No no zaskoczyłeś mnie że chciało Ci się jeszcze po starym forum grzebać Nie byłam na filmie, znając życie obejrzę dopiero jak będzie dostępny na jakimś Netflixie itp. Ale chciałabym obejrzeć -
Witam Cię kruszoneczko,
i zadaję takie pytaneczko:
jaki kraj w całej Europie,
jest dla Ciebie na topie,
że mieszkać byś tam rady dała,
wyboru swego byś nie żałowała?
Ale utrudnienie do zagadki dodaję,
nie jest tak prosto i wspaniale!
Wybrany kraj ma takie ograniczenie,
ze względu na jego położenie,
źe sąsiadem Polski być nie może,
musi go oddzielać chociażby morze!