przedmiot Pakiet Artefaktów (1.000)

• Czy Pakiet Artefaktów (1.000) działa jak pojedyncze odkrycie w formach życia?

Tzn. czy możliwe jest dodanie 1000 artefaktów z tego przedmiotu jak ktoś już osiągnął lub przekroczył posiadaną liczbę 3600 artefaktów?

W przypadku odkryć wiadomo, że istnieje blokada i nowe znaleziska idą na zmarnowanie. :|

Tak samo jestem ciekaw co się wydarzy jak dodawana liczba artefaktów dopiero ma przekroczyć próg 3600 artefaktów, bo mamy ich jak do tej pory ponad 2600. Czy jest to traktowane również tak samo jak ostatnie odkrycie i można jedynie jednorazowo przekroczyć ten próg?

• Ja miałem 3,7k artefaktów i jak użyłem przedmiotu, to miałem 4,7k

To dziwne, bo później zajrzałem do gry i najechałem kursorem na znak '?' po więcej informacji i niby była możliwość przepadania artefaktów ponad stan. Podobnie jak przy paczkach surowców, które nie mogą przekraczać pojemności magazynów.

• Pakietów z artefaktami jest więcej, także takich, które przekracają pojemość magazynu (1,2,3,4,8,12k),

Kompletną głupotą ze strony GF by było, gdyby ow część przepadała :trollface:..

d80902210173c66f0f079d96d77682f8a8915d0d.png

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis