Majsu [LbK] vs. Momo [S_D] ~ 89.730.625% top1 Ogame.pl solo ?

• @smOOk , daj mu się pocieszyć :) , Ty to wszystko widzisz w czarnych barwach , każdy może powiedzieć sprawdzam i napisać ticketa , co prawda Go niby sobie podetrze ... ale przynajmniej będziesz miał spokojny sen:D

pytanie , kiedy dobitka Doku ?:D bo z samego doku można wykręcić ładny top , tym razem cały sojusz w ACS , żeby było sprawiedliwie :)

• @smOOk , daj mu się pocieszyć :) , Ty to wszystko widzisz w czarnych barwach , każdy może powiedzieć sprawdzam i napisać ticketa , co prawda Go niby sobie podetrze ... ale przynajmniej będziesz miał spokojny sen:D

pytanie , kiedy dobitka Doku ?:D bo z samego doku można wykręcić ładny top , tym razem cały sojusz w ACS , żeby było sprawiedliwie :)

nie zamierzam pisać ticketa, bo

- nie ma po co
    - nie ma do kogo
    - szkoda czasu
    - to i tak nic nie da
    - inne można sobie dopisać

P.S. chyba doku nie dobiją :) hahahaha

• Nie którzy nie rozumia ze on nie zezlomowal tego dla sury i zysku tylko po to żeby mieć top łan xD Każdy kto siedzi w tym temacie chociaż trochę wie jaka była geneza tego starcia :) Tu jest fejm a nie zysk!

Genaza starcia

ZzdRkS2r

Dla mnie tyle w temacie

jak już dajesz to daj cały screen a nie to co ci pasuje dać leszczu :D opowiedz dokładnie o co chodziło z tym :) a nie sam screen :D troszke słabo

C2vDGzk

• nie ma co zrobiliscie mi dzien: P az konto na forum musilem reaktywowac .

buahaha ha:) top łan :P brawo TY :P GUT GEMACHT HER MAJS

na wstepie dla nieznajomych nie gram juz od paru ladnych lat aktywnie czasem zejde sobie z u raz na ruski rok poskanic gale .

a tu w kosmosie jak widze wiele sie nie zmienia :) majsik od zawsze kupowal konta i je zlomowal zreszta tak samo jak jego przydupasy z sojuszu , i to jest FAKT .

widze ze proceder kwitnie w najlepsze dalej .I dalej GO GA I TEAM nic nie proboje z tym robic , nawet jakby dostali wszystkie potrzebne dane i przelewy na tacy .

widocznie ktos placi wiecej :beaten: nie mi sadzic i nie mi oceniac .

wg informacji pozyskanych przeze mnie w insytutcie czita i dziecka te konto to konto NERWUS ktore zostalo i tu cytuje zacynych ekspertow z instytutu

"To jest konto NERWUS ,Ktore zostalo zakupione przez balboja i jego frendow;D

ogolnie balboa posiadal pare kont na tym uniwersum

swoje stare pierwotne sprzedal wariatkowi .

Zezlomowal je frank black [kolega niby wariatka] " - ale to zupelnie inna historia .

a konto nerwus czyli obecne momo - sprzedal krisowi czy tam majsowi za ile to juz sam wie.

tak jak Khal pisze takie flocisko oto sobie wracalo na 5 gali z uwaga KOLONIZUJ :P czas akcji 9 20 47:)

:D:D:D majac w 7 gali defy po 30 baniekk na moonach mogac sobie latac stacje przenosi sie na 5 gale UWAGA 1 uklad obok naszych majsow i berusow(czytaj tyskich)

momo na ucieczke dostaje 3 sek

status urlopowego tego konta nie chce mi sie wklejac.

reasumujac:

kto ma rozum ten wie jak to wygladalo , rozwodzic sie nad tym ile majs ma z paczki i jak do tego doszedl nie zamierzam (i czy zamierza ryzykowac TAAAAAKIM KONTEM w TAAAKI SPOSOB rowniez)

schemta dzialania identyczny jak za czasow fornaxa , elektry czy tam quantuma pozniej .

uwazam ze nie chodzilo tu o zysk , zreszta zysk pewnie nie szedl do majsa

oraz

wg mnie tak jak pisal przedmowca - byly wlasciciel konta balboy jest to PUSZ EKSTRYMALNY .

z ciekawostek :

konto beerusa kupione od tego jak mu tam no BLUBERA za ponoc 25k :) prawdopodobnie przez gracza TYSKI ktore swoje konto "oddal" graczowi KRISS:P

eksperci z instytutu prosza o dopisanie przezemnie tego oto zdania :

"Dopisz tam cosik o tym ze te cale lbk powstalo na handlu surowcem z kontem majsa ;D

Porobili se konta za grosze i udaja fifarafa ^^"

legenda :

balboj -balboa

nerwus- konto paczkomata z poczatkow kerberosa

instytut czita i dziecka - tajna jednosta operacyjna ZSu

na koniec jakby to skomentowac

nasuwa mi sie w sumie tylko jedno:

BUAHAHAHAHA :beaten: GRATY:beaten:

milego dnia zycze wszystkim , pozdrawiam serdecznie .

• A tak z ciekawych ciekawostek, kasa na scruple/ Goethe już uzbierana? Bo w kuluarach podobno można usłyszeć że koledzy już podali cenę za swój czas :)

I śpieszmy się pisać w temacie, bo Ruda wróci z urlopu to zostaną tylko ochy i achy, reszta będzie pokasowana a temacik zamknięty :)

• Nie którzy nie rozumia ze on nie zezlomowal tego dla sury i zysku tylko po to żeby mieć top łan xD Każdy kto siedzi w tym temacie chociaż trochę wie jaka była geneza tego starcia :) Tu jest fejm a nie zysk!

Genaza starcia

ZzdRkS2r

Dla mnie tyle w temacie

jak już dajesz to daj cały screen a nie to co ci pasuje dać leszczu :D opowiedz dokładnie o co chodziło z tym :) a nie sam screen :D troszke słabo

C2vDGzk

leszcz to jesteś ty, uważałem Cię za Pro gracza, ale niestety to ty jesteś największym leszczem tej gry który dla cyferek da się poniżyć, i nic nie umiesz osiągnąć uczciwie, wstyd i hańba

zobaczymy jak do tego podejdzie administracja = choć odpowiedź jest znana = przecież nie urwą kurze znoszącej złote jaja głowy = hahaha

• On koło kury i jajek to nawet nie leżał, nikt by nawet nie odczuł jego braku, bo więcej wydają w jeden dzień na promce na nowym serwie na anty niż on w 3 miesiące 🤣🤣🤣

To tylko mit i otoczka która wokół siebie bzdurami i ściekami stworzył. I tworzyli za niego inni. Jako by takie kokosy w tą grę walił a w realu jest po prostu opychany darmowymi kodami. OGame by nawet nie odczuło finansowo jego braku, nawet by się tym nie przejęło ale mit trwać musi więc powiela te bzdury o bogactwie nie z tej ziemi. Co tylko pokazuje jak pusty i smutny to człowiek.

I to jedyne czym może się pochwalić.

Jedynym skutkiem braku Majsa Szajsa było by to że pewnie by nas zmieszali z jakimś zagranicznym serwerem. Bo już by nie było komu powielać tych bajek o wielkości smutnego i upadłego człowieczka w OGame. I trzymać tego ścieku PL jako osobnego .