hasaag1 [FURIA] & Ashwagandha [FURIA] vs. Leo Bonhart [SMERF] - 196.000%

• Dnia 12-08-2025 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor hasaag1 [FURIA]

Pancernik 6.666

Agresor Ashwagandha [FURIA]

Reaper 25.701.559

Obrońca Leo Bonhart [SMERF]

Duży transporter 2.690.783

Wyrzutnia rakiet 185.129

Lekkie działo laserowe 47.931

Ciężkie działo laserowe 55.563

Działo Gaussa 7.002

Działo jonowe 9.785

Wyrzutnia plazmy 11.861

Po bitwie...

Agresor hasaag1 [FURIA]

Pancernik 6.666 ( -0 )

Agresor Ashwagandha [FURIA]

Reaper 25.701.559 ( -0 )

Obrońca Leo Bonhart [SMERF]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

115.755.921 Metalu, 115.049.883 Kryształu i 424.282 Deuteru

Agresor stracił łącznie 0 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 35.079.304.000 jednostek.

At these space coordinates now float 7.258.654.159 metal, 7.223.583.815 crystal and 19.523.868 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 3.487.254.000 metal, 3.487.254.000 crystal and 0.

Agresor przejął łącznie 231.230.086 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Debris harvested by the attacker(s):

7.258.654.159 metal, 7.223.583.815 crystal and 19.523.868 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 7.374.410.080

Kryształ: 7.338.633.698

Deuter: 19.948.150

agresor zyskał łącznie 14.732.991.928 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -11.881.808.771

Kryształ: -11.197.913.833

Deuter: -363.671.282

obrońca stracił łącznie 23.443.393.886 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

• 10 mil Dtekow puscic z planety na transportuj to proszenie sie o złoma tym bardzie będąc niebieskim ludkiem

ledwo z Urlopu zszedł a już dzwon

i pewnie jutro bohatersko pójdzie na kolejny urlop jak reszta niebieskich

Smooku, Kochanek, MysliLowca,Barney sami Bohaterowie Vela

• 10 mil Dtekow puscic z planety na transportuj to proszenie sie o złoma tym bardzie będąc niebieskim ludkiem

znajdź sobie inny obiekt zainteresowań niż moja osoba, z góry dziękuję.

P.S. informacja dla troli ogamowych i innych podobnych: na pewno w tym roku U nie zdejmę, a naj prawdopodobniej wcale, nie będę się "ganiał" z osobami mającymi pożywkę z tego że mają DUŻO kasy którą wydali na grę = bo jest to dla mnie czysto pół śmieszne :), i podnoszą sobie w ten sposób swoje ego. Kiedyś słyszałem takie fajne powiedzenie "przyjdzie kryska na matyska". Tyle w temacie :).

Agresorowi niemniej gratuluję wyłapania takiego zagrania = też bym tak się zachował. Leo - odbudowy = to tylko trochę DTków :)

Kolego nie wiem co Ty bierzesz ale przestań brać albo zażywaj połowę. Nigdy nie dyskutowałem z trollem i pierwszy raz to zrobię niestety ale mam ważniejsze życie niż ogame 24 godziny na dobę i mam w dupie co TY o tym myślisz i proszę zajmij się sobą a nie innymi.

Pozdrawiam

• wygląda to tak że wam sie świat poprzestawiał bo już tak dobrze było multikonto Gradobitka codziennie kogos ustrzelał i było bosko , latlerki w nocy o 3 schodzily z urlopu i zapominalskich złomowało , a tu taki niedobry "Ashwagandha" was porozstawiał po kontach i teraz zostaje dziamgać na forum bo w grze to już niema za kim sie schować

a jak pisze prawde to najlepiej obrazić mnie i i od troli wyzwać

a jeszcze biore Dynid na alergie mam uczulenie na takie pierdoły co piszecie i jaką postawę reprezentujecie

• Jakoś ja cały czas tu jestem 💪i przed nikim nie uciekam, pozdrawiam kilku nie zlomnych z Furi co za mną latają .

Nie róbmy spamu kolejnego !

jak to ktos już wczesniej napisał "masz dziewczyno jaja" i cie za to w FURI cenią za postawę i pewnie sporo z nas mija z uganianiem sie za twoją flotą

• a jak pisze prawde to najlepiej obrazić mnie i i od troli wyzwać

jest spora róznica między prawdą a Twoją opinią, co do obrażania to może tez się zastanów czy warto uzywać do słów o urlopie przymiotnika bohaterski i czy nikogo to nie dotknie, agresorom jeszcze raz gratuluję

• wygląda to tak że wam sie świat poprzestawiał bo już tak dobrze było multikonto Gradobitka codziennie kogos ustrzelał i było bosko , latlerki w nocy o 3 schodzily z urlopu i zapominalskich złomowało , a tu taki niedobry "Ashwagandha" was porozstawiał po kontach i teraz zostaje dziamgać na forum bo w grze to już niema za kim sie schować

a jak pisze prawde to najlepiej obrazić mnie i i od troli wyzwać

a jeszcze biore Dynid na alergie mam uczulenie na takie pierdoły co piszecie i jaką postawę reprezentujecie

Niech ten wasz niedobry a może i dobry "Mastercard" uważa bo jeszcze przyjdzie pora na telesfora :)

Jak już piszesz że konto Gradobitka to multikonto to poprzyj to faktami a nie piszesz głupoty jakich mało = buahahaha

• w sumie 10 mln Dt poszlo w dupe, no szkolny blad niestety, jak sie puszcza z planety transportuj pod falanga na 3h to tak sie to konczy, szkoda ale takie ogame. Dajcie juz sobie wszyscy na luz, gra jest jaka jest, jedni w konto laduja mniej inni wiecej, zdrowa rywalizacja zepsula sie w momencie wprowadzenia mozliwosci kupna surowca za kase i tyle, pisanie o granicach ze zostaly przekroczone jest slabe, bo kto ma te granice ustalac ? cos co dla jednego jest sufitem dla innego jest podloga i tak to juz zostanie. Szacunek do siebie to jest to czego wszystkim tu zycze, gra gra, ale szanowac sie wzajemnie bylo by milo

''Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" - Mark Twain