PedroS [KoMi] vs. dominik12 & Fabiano [T R] ~ 1 145 209.80%

• Z tego co ja się orientuje, to dmx miał wystawić flotę i dał screen z powrotem i z tego się wywiązał. Pamiętam jak za cyferkowych uni były popularne wałki i kradzieże kont - nikt nie latał na Policję. Trzeba mieć rozumek ryby, żeby nawet nie przeskanować przed wlotem.

Benuś jak dobrze wiesz lub wiecie bo domyślam że taki był plan tej całej sytuacji to nie o screena z flota chodziło tylko o złom z floty a tego nie otrzymałem. A z tego co wiem to lot cały czas doglądaliście bo Fabian wiedział jaki skład floty leci i jak to mówił "bombowce pokrzyżowały trochę akcje"

A sprawę zgłosiłem i Pan który ja przyjmował potraktował ją jako oszustwo i tyle w temacie. Mogliście kasę odesłać i byłby złom wasz i konta bez banów/permów a tak to nie ma kont, surki a jeszcze sprawa o wyłudzenie.

Ruda jak możesz zamknij ten temat bo to wszystko idzie w złą stornę

Benego to mieliście w soju. Skończył tam gdzie ty :)

to nie Twój temat tylko Fabiana, więc nie masz prawa wymagać zamknięcia tematu.

Ja tu widzę tylko dwa bany ;) Czyżby permik wleciał Pedro? Interes życia

• Z tego co ja się orientuje, to dmx miał wystawić flotę i dał screen z powrotem i z tego się wywiązał. Pamiętam jak za cyferkowych uni były popularne wałki i kradzieże kont - nikt nie latał na Policję. Trzeba mieć rozumek ryby, żeby nawet nie przeskanować przed wlotem.

Benuś jak dobrze wiesz lub wiecie bo domyślam że taki był plan tej całej sytuacji to nie o screena z flota chodziło tylko o złom z floty a tego nie otrzymałem. A z tego co wiem to lot cały czas doglądaliście bo Fabian wiedział jaki skład floty leci i jak to mówił "bombowce pokrzyżowały trochę akcje"

A sprawę zgłosiłem i Pan który ja przyjmował potraktował ją jako oszustwo i tyle w temacie. Mogliście kasę odesłać i byłby złom wasz i konta bez banów/permów a tak to nie ma kont, surki a jeszcze sprawa o wyłudzenie.

Ruda jak możesz zamknij ten temat bo to wszystko idzie w złą stornę

hahahahah ale bezczelny z Ciebie typ hahahaha kupiłeś konto i jeszcze się bulbonisz żeby Cie pieniądze oddali, bo floty nie zezlomowales hahahahaha padłem typie :graty::brawo::ban:

• Jak się zaglądnie na pewien portal akcyjny to tam można kupić konto na ogame , a właściwie to nie można kupić konta tylko czas gracza poświęcony na grę bo konto nie należy do gracza tylko GF .

Ciekawe czy jak DMX sprzedał surowce które nie należą do niego tylko do GF a Pedro je kupił to czy Pedro jest paserem ? 8o

Gratki Fab kolejnego starcia ... AVE Reptilianie :)