Ta, Majs jak Szymek jeśli chodzi o słownik i interpunkcje ;D I nie dawaj takich screenów bo dalej nie będą wiedzieli o co chodzi
PedroS [KoMi] vs. dominik12 & Fabiano [T R] ~ 1 145 209.80%
- Fabiano
- Closed
-
-
fajnie sie czyta, te przepychanki o cyferki
Gratulacje dla tych co wygrali to starcie
Pozdrawiam
-
Ta, Majs jak Szymek jeśli chodzi o słownik i interpunkcje ;D I nie dawaj takich screenów bo dalej nie będą wiedzieli o co chodzi
Odezwał się wyszczekany króliczek , widzę ze od czasów przed fuzją bardziej pyskaty kasztan się z cb zrobił , co zrobić , z kim przystajesz takim się stajesz , a do wodorosta ci coraz bliżej
Co do pedra to pisałem jemu napisze i tutaj dno , obrońca tak samo , wszyscy z tym RW siebie warci
-
to i ja sie wpisze. z Fabianem sobie wymieniłem kilka zdań za co dzięki wyszło jak wyszło nie ma co tu się rozpisywać karty zostały już rozdane.
Panowie i Panie nie ma się co tu przepychać każdy na swój sposób jest kombinatorem tym bardziej dobrym i tym bardziej złym.
a cała reszta dla W11 i konsekwencje w najbliższej przyszłości
-
Czyli widzę że dla niektórych okraść kogoś na parę stówek, realnych pieniędzy jest mniejszym złem niż postępować nieuczciwie w grze komputerowej- brawo, tylko dlatego że jesteście obsrani śpiewacie jak śpiewacie i klepiecie się po plecach. Jak się nie potrafi kogos ubić normalnie trzeba tak postępować niestety. A to że leciały jakieś tam podstawki etc... Ludzie... Bez komentarza i jeszcze będą uczyć jak grać w grę goście co liza swojemu byłemu oprawcy byle nie obrócił działa w ich strone- to do Sithów Aka pomagierow
-
Czyli widzę że dla niektórych okraść kogoś na parę stówek, realnych pieniędzy jest mniejszym złem niż postępować nieuczciwie w grze komputerowej- brawo, tylko dlatego że jesteście obsrani śpiewacie jak śpiewacie i klepiecie się po plecach. Jak się nie potrafi kogos ubić normalnie trzeba tak postępować niestety. A to że leciały jakieś tam podstawki etc... Ludzie... Bez komentarza i jeszcze będą uczyć jak grać w grę goście co liza swojemu byłemu oprawcy byle nie obrócił działa w ich strone- to do Sithów Aka pomagierow
Liczba pojedyncza - jeden sith, nie sithy, bo masz na myśli mnie. Możesz po nicku, ale zdecydujcie się w końcu, czy jestem tym co sprzedawał od początku koalicję, czy chorągiewką, bo te spekulację już są nudne. Zapytam się jeszcze w możliwie najprostrzy sposób. Fabiano sprzedał konto? Nie. Fabiano kupił konto? Nie. To z jakiej paki twierdzisz, że okradł kogoś na parę stówek? Podeprzyj oskarżenie jakimś argumentem, czy to po prostu jakieś skrzywienie z przeszłości, że sith i fabiano Ci chomika podpalili?
PS. Ja już nie wiem, jak można być bardziej bezposrednim, niż pisząc ZAWSZE wprost co myślę 🤣🤣🤣.
-
-
fakty są takie wg mnie zarówno sprzedający jak i kupujący perm.
Proste atakujacy chcial kupić coś czego kupić się nie da (konta są własnością GF) tylko po to żeby zrobić coś czego zgodnie z zasadami gry zrobić nie można (push)
-
Ubawiłem się lekko Pedro, ja nie wierzę że to pierwszy raz, gdy kupiłeś konto, ale jeśli taka jest prawda to najpiękniejsza nauczka... To chociaż do normalnego przekazania się wstrzymać nie mogłeś...? No nic, z drugiej strony, dmx musi oddać hajs bo inaczej to już by się chyba paragraf na to znalazł... Pomysł na wystawienie Pedra kreatywny, ale moralnie średnio mi się podoba ja mam romantyczne podejście do życia xD i wolę się kisić gdzieś około top200 niż się bawić w takie akcje... Nie oceniam, gratuluję zysku
Edit : nie no ale wtopić dofarmy Pedro to ja nie wiem jak mogłeś...
-
Oj leras że Ci się chce tym leszczom odpowiadać to jestem w szoku. Zlomuj tę miernoty. Szymuś po 4 złomach odemnie nauczył się nie pluć na mnie. Oni też w końcu zrozumieją.
Pedro niewinny przecież. To że flote kupil to pikuś przecież jest. Ale jak można było oszukać oszusta to nie pojęte.
Oooo no to jednak rzeczywiście Twoja farma Beljal
W moich reckach jeszcze tyle razy nie był, ale wszystko przed mną
A w ogóle to graty Fabiano lamko, szczekaniem Szymkow się nie przejmuj, pewnie już dawno zauważyłeś,że pisanie na forum to ich jedyna broń
Przetapiaj na astro hahaha bo wstyd ^^
-
Dzięki Fabiano za pozdrowienia Gratki fajnej obrony szkoda, że za uczciwą obronę wylewa się wiadro pomyj na Fabka, gra jest strategiczna i wygrywa sprytniejszy i tyle. Ale żal ściska pewną część ciała i robi się gównoburza
-
Leia jaka uczciwa obrona co ty gadasz? DMX sprzedał konto Pedro, umówili się co do sposobu starcia. DMX otrzymał pieniążki za konto i przekazał informację Fabianowi jak ma wyglądać push w wykonaniu Pedra. Pedro był pewny, że wszystko jest oki a Fabian wiedząc jak ma wyglądać starcie i kiedy mniej więcej może do niego dojść podstawił się. Skorzystał z oszustwa jakie wykonał DMX. DMX oszukał Pedro na kasę w realnym świecie. Jak dla mnie wszystkie konta powinny dostać bany za push.
-
-
Leia jaka uczciwa obrona co ty gadasz? DMX sprzedał konto Pedro, umówili się co do sposobu starcia. DMX otrzymał pieniążki za konto i przekazał informację Fabianowi jak ma wyglądać push w wykonaniu Pedra. Pedro był pewny, że wszystko jest oki a Fabian wiedząc jak ma wyglądać starcie i kiedy mniej więcej może do niego dojść podstawił się. Skorzystał z oszustwa jakie wykonał DMX. DMX oszukał Pedro na kasę w realnym świecie. Jak dla mnie wszystkie konta powinny dostać bany za push.
A jaka obrona jest uczciwa według Ciebie ?
-
Mnie dziwi jak można być hipokrytą i bronić swojego ziomka Pedro, jawnie przyznając się do kupna/przelania pieniędzy za konto DMX - co jest równoznaczne z łamaniem regulaminu tej gry i mając problem do starcia, które zostało zrobione na podstawce - w ciemno.
Plotki głoszą, że Pedro zgłosił sprawę na policji. Jestem ciekaw miny policjanta, który go przyjął. Czyli mówi Pan, że zapłacił Pan za konto, co jest równoznaczne z łamaniem polityki gry? Ten Pan Podał Panu co? Czas dolotu statków i ktoś się podstawił w ciemno pod Pana flotę? Ciekawe -
Mnie dziwi jak można być hipokrytą i bronić swojego ziomka Pedro, jawnie przyznając się do kupna/przelania pieniędzy za konto DMX - co jest równoznaczne z łamaniem regulaminu tej gry i mając problem do starcia, które zostało zrobione na podstawce - w ciemno.
Plotki głoszą, że Pedro zgłosił sprawę na policji. Jestem ciekaw miny policjanta, który go przyjął. Czyli mówi Pan, że zapłacił Pan za konto, co jest równoznaczne z łamaniem polityki gry? Ten Pan Podał Panu co? Czas dolotu statków i ktoś się podstawił w ciemno pod Pana flotę? Ciekaweodnosząc sie do tych plotek to hipotetycznie rzecz biorąc policjant powinien przyjąć zgłoszenie i nie jest tu nic śmiesznego bo jest to tzw wyłudzenie, nie jest ważny tutaj regulamin gry. bo kupujący zapłacił za jakiś przedmiot którego nie otrzymał co zgodnie z zawartą umową (tak forma umowy może być też ustna lub pisemna zawarta przez komunikator)
dla porównania przykładowo prowadzę bank, przychodzisz do mnie podpisujesz regulamin i nie czytając go pożyczasz pieniądze, na końcu regulaminu był zapis ze za pożyczenie płacisz mi 1000% . i też uważasz że jest to zgodne z prawem ? (z tego co mi wiadomo zapis w regulaminie jest niżej postawiony niż obowiązujące regulacje prawne).
a co do samego zagrania tak jak już wcześniej pisałem fabiano zagrał normalnie i jedynym winnym jest tutaj dmx no i lama pedro bo kto normalny dał by sie wciągnąć w takie ..... oczywiście sam nie popieram sprzedawania kont ale jak widać można to zrobić "uczciwie" i z korzyścią dla pewnej grupy aktywnych graczy
ps skoro kupujacy i sprzedajacy złamali regulamin to widocznie spotka ich kara w tej kryształkowej rzeczywistości
-
z tego co się orietuje to Pedro dostal to za co zapłacił (screen z czasem powrotu floty)
A ze nieodpłatnie screen trafił też w inne miejsce cóż.....
Jak już wyżej pisałem perm dla sprzedającego i kupującego a co do wyłudzenia to niech się milicja tym zajmie
-
Plotki głoszą, że Pedro zgłosił sprawę na policji. Jestem ciekaw miny policjanta, który go przyjął. Czyli mówi Pan, że zapłacił Pan za konto, co jest równoznaczne z łamaniem polityki gry? Ten Pan Podał Panu co? Czas dolotu statków i ktoś się podstawił w ciemno pod Pana flotę? Ciekaweodnosząc sie do tych plotek to hipotetycznie rzecz biorąc policjant powinien przyjąć zgłoszenie i nie jest tu nic śmiesznego bo jest to tzw wyłudzenie, nie jest ważny tutaj regulamin gry. bo kupujący zapłacił za jakiś przedmiot którego nie otrzymał co zgodnie z zawartą umową (tak forma umowy może być też ustna lub pisemna zawarta przez komunikator)
dla porównania przykładowo prowadzę bank, przychodzisz do mnie podpisujesz regulamin i nie czytając go pożyczasz pieniądze, na końcu regulaminu był zapis ze za pożyczenie płacisz mi 1000% . i też uważasz że jest to zgodne z prawem ? (z tego co mi wiadomo zapis w regulaminie jest niżej postawiony niż obowiązujące regulacje prawne).
a co do samego zagrania tak jak już wcześniej pisałem fabiano zagrał normalnie i jedynym winnym jest tutaj dmx no i lama pedro bo kto normalny dał by sie wciągnąć w takie ..... oczywiście sam nie popieram sprzedawania kont ale jak widać można to zrobić "uczciwie" i z korzyścią dla pewnej grupy aktywnych graczy
ps skoro kupujacy i sprzedajacy złamali regulamin to widocznie spotka ich kara w tej kryształkowej rzeczywistości
Z tego co ja się orientuje, to dmx miał wystawić flotę i dał screen z powrotem i z tego się wywiązał. Pamiętam jak za cyferkowych uni były popularne wałki i kradzieże kont - nikt nie latał na Policję. Trzeba mieć rozumek ryby, żeby nawet nie przeskanować przed wlotem.
-
Z tego co ja się orientuje, to dmx miał wystawić flotę i dał screen z powrotem i z tego się wywiązał. Pamiętam jak za cyferkowych uni były popularne wałki i kradzieże kont - nikt nie latał na Policję. Trzeba mieć rozumek ryby, żeby nawet nie przeskanować przed wlotem.
Tak to jest, jak konar zapłonie na myśl o procencie i cyferkach sosu.
Najlepsze są ograniczone jednostki zarzucające push tam, gdzie Fabiano nie miał mieć praktycznie żadnego zysku, gdyby Pedro nie zawrocił recków, to by miał bardzo niewielki ubytek floty, jedynie trzeba by ją odbudować
-
Benuś jak dobrze wiesz lub wiecie bo domyślam że taki był plan tej całej sytuacji to nie o screena z flota chodziło tylko o złom z floty a tego nie otrzymałem. A z tego co wiem to lot cały czas doglądaliście bo Fabian wiedział jaki skład floty leci i jak to mówił "bombowce pokrzyżowały trochę akcje"
A sprawę zgłosiłem i Pan który ja przyjmował potraktował ją jako oszustwo i tyle w temacie. Mogliście kasę odesłać i byłby złom wasz i konta bez banów/permów a tak to nie ma kont, surki a jeszcze sprawa o wyłudzenie.
Ruda jak możesz zamknij ten temat bo to wszystko idzie w złą stornę