Y2K[KOMORNIC] vs. Babinicz[GORNICY] ~ 85.597%

• :szo::popcorn:

Dnia 10-07-2025 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Y2K [KOMORNIC]

Krążownik 5.000.000

Obrońca Babinicz [GORNICY]

Mały transporter 4.376.450

Duży transporter 140.764

Lekki myśliwiec 138.634

Ciężki myśliwiec 668

Krążownik 190

Okręt wojenny 79

Statek kolonizacyjny 5

Recykler 32.957

Sonda szpiegowska 80.984

Bombowiec 144

Niszczyciel 3.952

Gwiazda Śmierci 8

Pancernik 4.477

Reaper 7

Pathfinder 10

Wyrzutnia rakiet 17.270

Lekkie działo laserowe 52

Ciężkie działo laserowe 49

Działo Gaussa 29

Działo jonowe 17

Wyrzutnia plazmy 8

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Y2K [KOMORNIC]

Krążownik 4.992.857 ( -7.143 )

Obrońca Babinicz [GORNICY]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

3.517.155.941 Metalu, 473.459.606 Kryształu i 1.210.473.386 Deuteru

1.758.577.971 Metalu, 236.729.803 Kryształu i 605.236.693 Deuteru

879.288.985 Metalu, 118.364.902 Kryształu i 302.618.346 Deuteru

439.644.493 Metalu, 59.182.451 Kryształu i 151.309.173 Deuteru

Agresor stracił łącznie 207.147.000 jednostek.

Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 207.350.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 21.447.164.000 jednostek.

Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 21.501.430.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 4.366.613.600 metalu i 4.193.178.800 kryształu.

The defender gain a wreckage field of 3.487.556.000 metal, 3.351.556.000 crystal and 65.192.000.

Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 56.000 metalu i 19.600 kryształu.

Agresor przejął łącznie 9.752.041.750 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 10.818.336.990

Kryształ: 5.030.885.162

Deuter: 2.255.337.598

agresor zyskał łącznie 18.104.559.750 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -13.969.087.390

Kryształ: -7.971.789.762

Deuter: -2.408.290.598

obrońca stracił łącznie 24.349.167.750 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

• A ja w sumie nie rozumiem dlaczego to takie glupie oskarżenia, głupsze słyszałem pod naszym adresem

Już 2 lata temu jak to konto trafił ktoś od nas była dyskusja - ze konto nagle traci kmicic w ostatnich latach głownie Y2k je farmi, zreszta to Komornik swego czasu najbardziej płakał pod RW na tym samym graczu piszac ze konto było do sprzedania na allegro. Wiec jak to jest siostro? Drzazge widzisz w czyimś ale belki w swoim już nie zobaczysz?

Btw - mam nadzieje ze Peinard odzyskał surke, jeden Komoras wysylajacy grube miliardy na jakies radnomowe konto, a potem drugi to farmiacy - lepiej zawczasu to komus zglosic ;)

Gratki bez wzgledu na to czy to ustawka czy nie, miec fantazje i bez konsekwencji farmic to konto to tez jest sztuka ;)

V4RzLIj.jpeg

“Beware the quiet man...

For while others speak, he watched. And while others act, he plans.

And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN : data-verified=">

• Trzeba mieć fantazje . Bandzior zniknął z forum to musi być jego następca priesten.

Farming jest czysty. Może konto Poziomka że tak płacze na forum.

Poziomek najpierw pogadaj z Kromakiem a pozniej napisz na forum :) nagle Kromak ściąga urlop i leci na 300 mld sury. Specjalnie wysłałem ataki na szybko nie myśląc. Oddał bym surowiec peinardowi i zgłosil do GO , to był błąd fs. A tak Kromak zobaczył na fali i zaczął wydawać na radnomowym koncie sure . Graty syfu ,który sam na waszym lewym koncie stworzyliście ! Brawo ;D

Edit.

To niestety cała prawda. Bzdury to Ty wypisujesz. Screeny , czas zawrotki Kromaka i czas kiedy obrona budowana była . Super !

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

Edited once, last by Y2K ().

• Co za bzdury

Boże ale Ty jesteś żenujący ....

Ja nie musze z nikim o niczym gadać, bo jak tylko zobaczylismy ten transport to od razu poszło info ze cos kombinujecie

Potem bylo jak mowisz - sciaganie kromki z urlopu ktory mial najblizej i flote pod reka

A potem był Twoj lot tam

Blad przy FS - a to dobre, koleś ma 20 us od miejsca gdzie ladowała surka, czy lata na kolonizuj? to też jakieś info

W tej Twojej całej abstrakcyjnej historyjce która sobie wymysliłeś brakuje jeszcze twierdzenia, że to Kromak sie włamał na konto Peinarda i wysłał tę sure, potem zalogował sie na swoje konto a jak Ty zaczałeś lecieć to zalogował sie na obrońce. Bo jak wszyscy wiedzą połowa kont na tym uni to konta PN - wszyscy wiedza że nie kumasz w ironie, wiec sobie weź to zacytuj i wrzuć w sygne :trollface:

Strasznie nerwowo reagujesz na pytania, nawet nie oskrażenia i troche mi smutno że porównujesz mnie do bandziora - ja jednak trzymam jakis poziom

V4RzLIj.jpeg

“Beware the quiet man...

Edited once, last by priesten ().

• Zero poziomu i przekręcasz fakty.

Napisałem wyżej prawdę Ty sobie syfu rób dalej. Niech wszyscy czytają i podziwiają Twoje kłamstwa.

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

• Ty tak serio, czy trzeba Ci wrzucac cytaty ?

Farming jest czysty. Może konto Poziomka że tak płacze na forum.

A tak Kromak zobaczył na fali i zaczął wydawać na radnomowym koncie sure . Graty syfu ,który sam na waszym lewym koncie stworzyliście ! Brawo ;D

Każdego bedziesz oskarżał o lewe konta kto napisze kilka słów prawdy?

Wiec odnosnie tego RW - to konto było powiązane z Wami - Kmicic przeciez u Was gra. ksiązki czytałeś to chyba wiesz że Kmicic -> Babinicz :trollface:

No i bardzo prosze udowodnij że Kromak siedzi na tym koncie ;) Syfu? Nie żartuj wszystko zaczął Peinard wysyłajac z 1 ukladu w 7 gali fsa 20 us dalej - moze go nauczcie fsowac

A najlepiej niech kolejne posty do mnie Ci pisze nie wiem czy Marchewa czy ktokolwiek inny ;) Albo ogranicz sie do wrzucania popcornu

V4RzLIj.jpeg

“Beware the quiet man...

• Wiec odnosnie tego RW - to konto było powiązane z Wami - Kmicic przeciez u Was gra. ksiązki czytałeś to chyba wiesz że Kmicic -> Babinicz :trollface:

Zamilcz już w swojej bezkresnej wiedzy na wszelkie tematy bo co zdanie to ponosi Cię bardziej. Jak chcesz coś wiedzieć to pyta się u źródła jak Peinard napisał.

Na wspomnianym koncie grałem kiedyś. Jest przecież historia na mmo i każdy ogarnięty może sobie zobaczyć. Później konto poszło do nowej osoby i od tego czasu ma ze mną tyle wspólnego co wspomniana historia na mmo.

Racz mnie zatem nie mieszać w Wasze forumowe przepychanki.

• Jesteś naprawdę tępym człowiekiem jak chcesz wiedzieć jak robić push zapytaj Jumka jak wysłał sobie kilkadziesiąt mld z moona na moona i zfarmił na koncie gracz001 które to schodzi zawsze z urlopu z Andre :D:D , a nie na Kromaka moonowke jeszcze planetę rzekomo pod waszą falangą.

Nikt nie będzie mi nic pisał , a popcorn coś oznacza . Zresztą za dużo napiszę czegoś się nauczysz - o ile potrafisz.

Chciałem Najmocniej przeprosić wszystkie osoby z zerowym poziomem, bo włączając w tą grupę priesten , obrażam ich .

I naprawdę pisz sobie co chcesz drugi Bandziorkiu Panciorku , ja to spróbuję pokazać w RW.

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

• Y2K najwiekszy moralizator w ogame ;)

Dziękuję Ci za wiadomość pełną ciepła, rzeczowych argumentów i klasycznej komorniczej retoryki. Każdy Twój post to jak podróż do świata alternatywnej logiki – trochę jak oglądanie stand-upu, tylko z mniejszą ilością śmiechu, a większą dawką desperacji. Zacznijmy od tego, że Twoje „argumenty” to jak zawsze miks zmyślonych scenariuszy, osobistych wycieczek i frustracji. Twierdzisz, że ktoś coś sobie „pushował” między moonami – no brawo Sherlocku. Tyle że nikt oprócz Ciebie nie widzi tam żadnej sensownej narracji. A tekst o „planecie rzekomo pod waszą falangą” brzmi jakbyś sam nie wiedział, czy chcesz się śmiać, płakać, czy może rzucić zgłoszenie do GO z podpisem „na czuja”. Zgłaszaj do GO a nie płaczesz.

Aha – dziękuję też za publiczne obrażanie „wszystkich z zerowym poziomem”. Myślę, że wielu graczy na uni czuje się teraz zaszczyconych Twoim wpisem – jakby to powiedzieć... pokazujesz w nim dokładnie ten poziom, którego rzekomo nie masz. I na koniec – z niecierpliwością czekam na to RW. Serio. Chociaż kto Cie tam wie, a noż widelec wyjdzie jakiś bugusing albo włamanie na konto ;) Chociaż może wreszcie będzie można coś skomentować w oparciu o logi, a nie o Twoje „wizje”. Tylko błagam – tym razem bez dopisywania bajek o moonach, kontach i tajnych teleportach z Allegro.

Z wyrazami szacunku,

V4RzLIj.jpeg

“Beware the quiet man...

Edited once, last by priesten ().