Nagrody z serwerów eventowych a usunięcie konta

• Witam. Chciałem przekazać swoje konto z serwera Hercules komuś innemu, jednakże zobaczyłem komunikat ostrzegający przed usunięciem wszystkich nagród, jakie na nim uzyskałem. Nie wiem czy ma to sens po zakończeniu sezonu, ale już nawet mniejsza o to.

Moje pytanie brzmi: co się stanie, kiedy takie konto po prostu usunę albo samo zniknie po miesiącu bez logowania? Przecież nagrody nie mogą za to przepaść, a ja nie chcę zbierać dodatkowych kont, bo w lobby mam ich już wystarczająco dużo.

• Powiem tak, bo można o tym łatwo znaleźć info... Zaliczałem np. wybór zbieracza na start, a potem kasowałem te konta, jeden item z nagród zmarnowany mniej.

Tu też pisalem o tym: 🏆 Ukryte trofea (★★★★★★) - dyskusja.

Nie rozumiem też tego ,,przeszkadzania,, kont w lobby, te które używasz masz na górze listy, a te rzadsze np multi po fuzji na dole gdzie możesz się logowac raz w miesiacu (bo przez głupote GF w nerfie cmentarza nie da się uratować już takiego konta)

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

Edited once, last by Crysis ().