Miałem się już nie udzielać w temacie ale jeszcze parę słów poświęcę...
QuotePrzecież gdybym nie zawrócił to jakieś rw wcześniej czy później by serwer wypluł; czy normalne po jakimś czasie czy zerowe jeśli byłby błąd. A nie wygenerowało żadnego RW; a flota mi wróciła normalnie.
Problem w tym że przy tak dużych starciach (a nawet i mniejszych) serwer ma problemy żeby to przemielić, stąd zdarzają się sytuacje że RW wcale nie wypluwa pomimo że do starcia doszło. To było właśnie przedmiotem naszego ticketa który po sprawdzeniu przez Dział Techniczny został rozpatrzony pozytywnie. Sytuacja analogiczna kiedy kontrowałem Olesniczanina gdzie też RW nie wypluło wcale a on uciekł po fakcie nienaruszony.
QuoteWięc gratulacje siły przebicia w teamie.
Nie obrażaj mnie, pomówienia nie poparte żadnymi dowodami. Ewidentnie zabrakło Ci klasy. Tak jak w przypadku Upadłego byliśmy bardzo zaskoczeni na plus, tak w Twoim wypadku jesteśmy mega rozczarowani zachowaniem.
QuoteJa recki posłałem 4 albo więcej minut po dolocie ale oczywiście nie wzięto tego nawet pod uwagę no bo jak w/g teamu miało być starcie to miało być normalne więc Wasze recki dograne 2 sekundy po zebrałyby; gdyby serwer maił natychmiastowe Rw a to sobie między bajki można włożyć
A wiesz co to takiego kolejkowanie? Jeżeli nie zapytaj kolegów - może Ci wyjaśnią. Moje recki wlatywały 1:07 po starciu. Sam przyznajesz że puściłeś 4 albo więcej minut po wlocie czyli na spokojnie obróciłbym nawet dwa razy. Nie po to przez dwa tygodnie klepałem same recki żeby nie zabezpieczyć złomu z takiego starcia. A poza tym jeżeli zawróciłeś flotę to nie zawróciłeś też recków? Bo po co miałyby lecieć dalej skoro zawróciłeś? Sam sobie zaprzeczasz w każdym zdaniu.
Ciekawe jak by było gdybym nie zawrócił i serwer by mielił co najmniej kilka minut
Tak właśnie było, serwer mielił około 4 min gdzie zablokowało mi moona ponieważ "flota toczy walkę" a recyklery zawisły w podglądzie.
Wiec reasumując graty za pomysł i dobre kontakty z teamem.
Znów mnie obrażasz.
Dla mnie tym razem to naprawdę koniec
Mimo wszystko może jednak zastanów się jeszcze. Dostałeś tyle lekcji i nie wyciągnąłeś z żadnej żadnych wniosków, jednak nauki nie należy przerywać.
Powodzenia wszystkim znajomym i wrogom również.
W końcu przetarła się jakaś krzta przyzwoitości....
Tyle z mojej strony. Więcej nie widzę sensu wypowiadać się - powiedziałem już chyba wszystko