Hawi [NetWars] vs. Tomex & Assuan & Wlodek [STRG] & Adam [SzO] & depesza [SUPERMEG] ~ 99 800 930,64 %

• Miałem się już nie udzielać w temacie ale jeszcze parę słów poświęcę...

Przecież gdybym nie zawrócił to jakieś rw wcześniej czy później by serwer wypluł; czy normalne po jakimś czasie czy zerowe jeśli byłby błąd. A nie wygenerowało żadnego RW; a flota mi wróciła normalnie.

Problem w tym że przy tak dużych starciach (a nawet i mniejszych) serwer ma problemy żeby to przemielić, stąd zdarzają się sytuacje że RW wcale nie wypluwa pomimo że do starcia doszło. To było właśnie przedmiotem naszego ticketa który po sprawdzeniu przez Dział Techniczny został rozpatrzony pozytywnie. Sytuacja analogiczna kiedy kontrowałem Olesniczanina gdzie też RW nie wypluło wcale a on uciekł po fakcie nienaruszony.

Więc gratulacje siły przebicia w teamie.

Nie obrażaj mnie, pomówienia nie poparte żadnymi dowodami. Ewidentnie zabrakło Ci klasy. Tak jak w przypadku Upadłego byliśmy bardzo zaskoczeni na plus, tak w Twoim wypadku jesteśmy mega rozczarowani zachowaniem.

Ja recki posłałem 4 albo więcej minut po dolocie ale oczywiście nie wzięto tego nawet pod uwagę no bo jak w/g teamu miało być starcie to miało być normalne więc Wasze recki dograne 2 sekundy po zebrałyby; gdyby serwer maił natychmiastowe Rw a to sobie między bajki można włożyć

A wiesz co to takiego kolejkowanie? Jeżeli nie zapytaj kolegów - może Ci wyjaśnią. Moje recki wlatywały 1:07 po starciu. Sam przyznajesz że puściłeś 4 albo więcej minut po wlocie czyli na spokojnie obróciłbym nawet dwa razy. Nie po to przez dwa tygodnie klepałem same recki żeby nie zabezpieczyć złomu z takiego starcia. A poza tym jeżeli zawróciłeś flotę to nie zawróciłeś też recków? Bo po co miałyby lecieć dalej skoro zawróciłeś?:trollface: Sam sobie zaprzeczasz w każdym zdaniu.

Ciekawe jak by było gdybym nie zawrócił i serwer by mielił co najmniej kilka minut

Tak właśnie było, serwer mielił około 4 min gdzie zablokowało mi moona ponieważ "flota toczy walkę" a recyklery zawisły w podglądzie.

Wiec reasumując graty za pomysł i dobre kontakty z teamem.

Znów mnie obrażasz.

Dla mnie tym razem to naprawdę koniec

Mimo wszystko może jednak zastanów się jeszcze. Dostałeś tyle lekcji i nie wyciągnąłeś z żadnej żadnych wniosków, jednak nauki nie należy przerywać.

Powodzenia wszystkim znajomym i wrogom również.

W końcu przetarła się jakaś krzta przyzwoitości....

Tyle z mojej strony. Więcej nie widzę sensu wypowiadać się - powiedziałem już chyba wszystko :)

uni MENSA - 26 ST - OFF (fuzja z Kalyke)

uni KALYKE - 43 ST - do 06-03-2022 (fuzja)

uni KALYKE - 72 ST - do 13-05-2024 (fuzja)

uni KALYKE - 73 ST - do 30-06-2025 (fuzja)

uni KALYKE - 0 ST - od 01-07-2025

PB Solo

28 150 887,52 %

PB ACS

99 800 930,64 %

Edited once, last by tomi311 ().

• Liczby piękne i za samą akcje należą się gratulacje obrońcom niezależnie jak to było naprawdę . Bo jak działają szanowni Admini tej wspaniałej gry , która pochłania tyle czasu każdy wie od dawna bo w każdym ziarku jest cos prawdy .

• Uuuu La La , widzę konkretnie się tu nadal bawicie 🧐, konkretna masakra się tu wydarzyła 😲.

Spadło od groma latawcy, mega procent wykręcony, ale skoro akcja długo planowana należą się GRATY.

HAWI życzę szooo 🤝

• Gratulacje x3!

Dla:

Hawiwgo za udział - uśpili Ci czujność, nie łam sie! Lato idzie odpocznij i wracaj!

Teamu za powolne ale sprawne działania.

oraz

Ekipy rozbiórkowej!

Efektownie to wygląda, tyle śrubek co czasu by je "gra" wypluła, i te bijna* 100kk w procencie z lusterka, chylę czoła!

Szybkiej odbudowy życzę obydwu stronom!

B.ładne starcie.

*Prawie

• Graty Obrony, co do RW ciężko cokolwiek stwierdzić bo co aktualizacja to inaczej gra działa. Co do zawracania dużej floty, raz zawrócisz , raz nie, czasami 6 sekund możesz klikać bez efektów to urok tej gry. Ile razy mi się takie RW zdarzyły i Administracja negatywnie postępowała. Niestety Macie ich w garści, koledzy rodzina, mniej istotne, ja zawsz , zawsze , zawsze , zawsze !! ZAWSZE !! Dostawałem odpowiedzi typu taki system gry, tak działa gra. Wiec co się tutaj na KALYKE dzieje to cuda :D:D GO sami piszą RW , odpisują, magia, na uni 68 ZAPOMNIJ ! Tyle o tej grze. Pozdrawiam z uni 68. Gra już od dawna dla górników. Nic poza tym.

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

• Graty za top 2 ACS. Procent to jakiś kosmos, zysk petarda nawet jak na remis. Przynęta rzucana kilkukrotnie i w końcu złapaliście na nią niezłego szczupaka hehe. Przetapiajcie i czekamy na kolejne ciekawe akcje w waszym wykonaniu. Hawi kolego Tobie powodzenia w realu życzę.

• Gratulację z innego uni obu stronom, nie poddawania się i nowych wyzwań.

Jeszcze raz graty, szkoda tylko że aktywność w temacie taka mała, zła oznaka dla aktywności na forum i całym og dawniej taki ST ściągło by połowę społeczności.

Pozdrawiam.

• ale ze Ty po kupnie konta masz jeszcze cos do pisania o tym czy ktos ma w team lepiej? Toz dawno powinno te konto byc na permke za sprzedanie nawet poprzedni wlasciel sie z tym nie kryl. Jak widac tylko paczki i konto potrafisz kupic jak nigdy grac nie potrafiles tak dalej nie potrafisz. Gratuluje obronca akcji oby wiecje sie rozbijal placzek ;)

Moderator kasai:
    Upominam za offtopic.

• Lot bez finezji.

Stało nad ranem to poleciałem. Piotrze dzięki za (dez) info.

To taki żarcik wyjęty z innego kontekstu jakby co, bo zapewne nie zatrybicie :D

i trochę mniej gwiazdorzenia życzę :lool:

:DxD

* Powyżej jak i poniżej tomi311 już wyjaśnił te recki :thumbup::saint:xD

A poza tym jeżeli zawróciłeś flotę to nie zawróciłeś też recków? Bo po co miałyby lecieć dalej skoro zawróciłeś?:trollface: Sam sobie zaprzeczasz w każdym zdaniu.

A tutaj takie deja vu, powrót do przeszłości jakby nie patrzył . . . :D

Uparł się ten team na Ciebie i nie ma to tamto :D:D

Jak zwykle kwintesencja wypowiedzi . . . :D oO - Hawi napisał, więc nic nie było xD:DxD

Bo czemu zawsze te "anty recki" , a pod innym ST nie widnieje wpis z Waszej strony, że wleciał anty flotą bez jakiejkolwiek finezji i to jeszcze w bfs-a?? :D

Następnie . . .

WSTAWIAM W IMIENIU SOJUSZNIKA :)

Pozdrowienia dla całego sojuszu NetWars ;)

Tego już nawet nie chce mi się tłumaczyć . . . :D

Powodzenia wszystkim znajomym i wrogom również.

By the way . . . Kto Ci "nagadał" takich głupot, że tu masz jakichś wrogów, a nie "wrogów" w grze przeglądarkowej? :D

No i na koniec Hawi musisz odpisać na wpis na Twoim profilu :x

Oczywiście po konsultacji z zapleczem :D

Kauladinciu SzO po raz x - dziesiąty, a Wam chłopy więcej tak kunsztownych i cieszących oczy akcji ^^ Pozdro <3

to ja dodam od siebie tyko to

WAŁ jakich mało

Oj tam nie przesadzaj już ^^

• No Panowie! Zrobiliście to! Czułem, że to się prędzej czy później może udać, trochę faktycznie skład inny niż miał być początkowo, ale ostatecznie wyszło tak jak miało :) Macie co dzielić, oj macie...

Chyba największe gratulacje należą się dla Tomka, to był Twój pomysł, Twoje dzieło, jak widać miałeś nosa :brawo: Pozostałym oczywiście również gratuluje, wzięliście udział w czymś na prawdę wielkim :) :graty: No i wiedziałem, że jak Włodek w końcu zrobi ST to będzie to petarda no i się nie pomyliłem :lool:

Hawiemu nie wiem co tam życzyć, ale za postawe duży minus :bicz:

UNI KALYKE - 45 ST - DO 13-05-2024 (przed fuzją) :closed2:

UNI KALYKE - 8 ST - OD 14-05-2024 (po fuzji) :rebels: