Sodium [B_G] vs. Neosp121 [HEAT] ~ 12.017%

• Walka honorowa: +194.525

Pozdro dla sojuszu i znajomych

Dnia 14-05-2025 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Sodium [B_G]

Pancernik 66.666

Obrońca Neosp121 [HEAT]

Mały transporter 45.246

Duży transporter 10.789

Lekki myśliwiec 67.856

Ciężki myśliwiec 40.651

Krążownik 14.104

Okręt wojenny 6.290

Recykler 2.578

Bombowiec 1.000

Pathfinder 2.173

Po bitwie...

Agresor Sodium [B_G]

Pancernik 66.380 ( -286 )

Obrońca Neosp121 [HEAT]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

1.323.726 Metalu, 512.001 Kryształu i 12.833.572 Deuteru

Agresor stracił łącznie 24.310.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 1.978.569.000 jednostek.

At these space coordinates now float 761.744.400 metal, 397.960.200 crystal and 42.022.800 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 272.316.000 metal, 140.765.000 crystal and 14.196.000.

Agresor przejął łącznie 14.669.299 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Debris harvested by the attacker(s):

761.744.400 metal, 397.966.200 crystal and 42.022.800 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 754.488.126

Kryształ: 387.038.201

Deuter: 50.566.372

agresor zyskał łącznie 1.192.092.699 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -990.001.726

Kryształ: -511.574.001

Deuter: -64.385.572

obrońca stracił łącznie 1.565.961.299 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

• Oj testie...

Czemu nie używasz starego konta na forum?

I dlaczego nie grasz na swoim drugim lepszym koncie?

Ale widzę prędko upodabniasz je do tamtego, zbyt szybko sobie z ciebie farmę zrobili? Spokojnie

Na tym będzie to samo

• Oj testie...

Czemu nie używasz starego konta na forum?

I dlaczego nie grasz na swoim drugim lepszym koncie?

Ale widzę prędko upodabniasz je do tamtego, zbyt szybko sobie z ciebie farmę zrobili? Spokojnie

Na tym będzie to samo

Znaczy graj i używaj sobie którego tam konta chcesz, ale po co takie kombinacje, i struganie głup...

1. Na konto na forum stare nie logowane było akurat od założenia aktualnego konta.

2. Wszystkie planety w grze rozstawiasz tak samo czyli pozycję 15.

3.ten dam styl wklejania ST ( memy itd )

4.twoj styl wypowiedzi ten sam..

W skrócie nic się nie zmieniło

Tylko konto na którym grasz..

• 1. te konto na forum założyłem bo była loteria na forum, wcześniej nie miałem konta bo i po co.

2. planety na 15 bo jak się nie jest paczkomatem to jest to najlepszy wybór. matematyka jest ciężka, ja wiem, ale może to ogarniesz. To tylko mnożenie i dzielenie przez 3 i 2. Jakbyś jednak miał trudności to google pomoże.

3. nie dałem ani jednego mema do ST, a moje ST wyglądają tak jak tematy z przed 15lat na starym forum :kawa: Wtedy jeszcze wrzucałem muze z YT, ale teraz mi się już nie chce (używam spotify)

4. najwidoczniej po prostu nie rozumiesz większości z moich wiadomości :beaten: twoje za to poziomem budzą zachwyt wśród osiedlowych dresów.

5. Moje konto robiło przyrosty grubo zanim Testie skończył. nawet zrobiłem ST na nim zanim miałem konto na forum ;)

Tyle ile ty teorii już wypisywałeś na mój temat i nic się kupy nie trzyma. :smash: Najbardziej mi się podoba moje paczkowanie bez magazynów/kolonii na 8.

Tak jak pisałem już Antkowi:

Kto jest następny jak mi się tutaj znudzi i odpale wieczny urlop? piro7 będzie testim bo kolonie na 15?

Co do zrobienia sobie ze mnie farmy:

Jeszcze nikomu się to nie udało, ale może będziesz pierwszym który tego dokona.

mam nadzieję, że wydacie na to dużo kasy

• No jak nie, testie... Wojos cię jechał jak burka.... I zapaliłem urlop o cała reszta farmila i to skutecznie.... Bez odbioru. Dalej się upieraj przy swoim.

• No jak nie, testie... Wojos cię jechał jak burka.... I zapaliłem urlop o cała reszta farmila i to skutecznie.... Bez odbioru. Dalej się upieraj przy swoim.

ciebie farmił? na mnie wojo leciał raz i zawrócił na widok aktywki :) lamerski lot po satki

Jak to takie zachowanie godne świerzaka kwalifikuje się pod oranie to nie dziwie się, że robie x2 twoje przyrosty z połową pkt. lamerstwo twojej osoby nie zna granic :beaten:

• Lamerstwo z mojej strony? Ja sobie spokojnie buduje nie przetapiam na bieżąco... I gram mało aktywnie ale gwarantuje Ci teraz że nie pozostawię ci nawet jednego pełzacza na planecie, nie lubię cwaniactwa, a jeszcze dopilnuje żeby cię regularnie odwiedzano... Bo kultury chyba nie nauczono.

Ps.wojos cię farmilc wielokrotnie jak grałeś na starym koncie :polo

• Lamerstwo z mojej strony? Ja sobie spokojnie buduje nie przetapiam na bieżąco... I gram mało aktywnie ale gwarantuje Ci teraz że nie pozostawię ci nawet jednego pełzacza na planecie, nie lubię cwaniactwa, a jeszcze dopilnuje żeby cię regularnie odwiedzano... Bo kultury chyba nie nauczono.

Ps.wojos cię farmilc wielokrotnie jak grałeś na starym koncie :polo

nie boje się ciebie. jak narazie to ty tylko szczekasz. ubzdurałeś sobie coś i klepiesz ozorem

• No przecież nawet na mnie leciałeś na satelity i rakietowales planety...

Oczywiście nie aktualnym kontem którym grasz tylko kontem o nicku "testie" ....