Esooo [Flota07] & Tunio [Flota07] & Kamillero [Flota07] vs. badeski [T_E_C] ~ 88.636 %

• Lot w mocniejszym składzie gdyby czasami obrońca chciał paczkować 8o
    Pozdro dla całego sojuszu Flota07 8)

Dnia 17-04-2025 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Esooo [Flota07]

Recykler 1

Pancernik 150.000

Pathfinder 50.000

Agresor Kamillero [Flota07]

Pancernik 600.000

Agresor Tunio [Flota07]

Pancernik 706.028

Obrońca badeski [T_E_C]

Mały transporter 25.000

Duży transporter 23.600

Krążownik 37.900

Okręt wojenny 22.427

Statek kolonizacyjny 4

Recykler 75.380

Sonda szpiegowska 5.000

Bombowiec 16.271

Satelita słoneczny 82

Niszczyciel 11.391

Gwiazda Śmierci 7

Pancernik 33.943

Reaper 2

Pathfinder 30.297

Wyrzutnia rakiet 126.361

Lekkie działo laserowe 14

Ciężkie działo laserowe 8

Działo Gaussa 824

Działo jonowe 6.783

Wyrzutnia plazmy 445

Po bitwie...

Agresor Esooo [Flota07]

Recykler 1 ( -0 )

Pancernik 149.909 ( -91 )

Pathfinder 48.157 ( -1.843 )

Agresor Kamillero [Flota07]

Pancernik 599.728 ( -272 )

Agresor Tunio [Flota07]

Pancernik 705.810 ( -218 )

Obrońca badeski [T_E_C]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

13.145.933 Metalu, 0 Kryształu i 7.348.716 Deuteru

Agresor stracił łącznie 106.518.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 11.368.488.000 jednostek.

At these space coordinates now float 4.430.140.000 metal, 3.294.659.200 crystal and 1.138.872.800 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 579.727.000 metal, 427.513.000 crystal and 147.622.000.

Agresor przejął łącznie 20.494.649 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 22%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 4.411.111.933

Kryształ: 3.243.774.200

Deuter: 1.122.762.516

agresor zyskał łącznie 8.777.648.649 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -5.264.355.933

Kryształ: -3.694.908.000

Deuter: -1.274.856.716

obrońca stracił łącznie 10.234.120.649 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

• Zagladam tu od czasu do czasu i większych bzdur nie widziałem dawno

Paczkować aby zdjąć flote przy takiej dominacji na uni gdzie połączyliśie bez jakiegoś ładu i składu całe top konta , no śmiech na sali

Te uni to ulepek emerytów na ekspach , każdy szanujący się lotnik już się zawinął

• No tak szanujacy sie lotnik sie zawinął taki jak ty 😂. Nikt tu za tobą nie teskni . Pozatym z kąd pomysł że ktoś paczkuje żeby zdiąć tutaj flote ? Jak nie kumasz co sie dzieje i do czego przygotowuje sie Uni to emerytuj sie dalej tam gdzie jesteś a nie pisz głupot bo śmiech na sali to jest jak czytam te brednie 🤣

• No tak szanujacy sie lotnik sie zawinął taki jak ty 😂. Nikt tu za tobą nie teskni . Pozatym z kąd pomysł że ktoś paczkuje żeby zdiąć tutaj flote ? Jak nie kumasz co sie dzieje i do czego przygotowuje sie Uni to emerytuj sie dalej tam gdzie jesteś a nie pisz głupot bo śmiech na sali to jest jak czytam te brednie 🤣

Jaka ofiara tęski na oprawcą :D Wiekszośc was z tego pesudo pro elo sojuszu zapakowałem w recki

Jedyne osoby które cokolwiek tu ugrały flotą to Rysiek , Ja i Green

Reszta to statyści co ewentualnie dołączyli floty , lub osoby wyżej w topce to jedyne co klikały paczki

To nie opinia , to fakt

UF was zweryfikuje , wystarczy jeden dobry flociarz i was wszystkich pozamiata :)

Pozdrowienia z emerytury

• Statyści :D Misiek siedz tam na tej emeryturce ale nie mów głupot :) taka prosba z mojej strony.

Nie gram już na uni,ale zrobili prawidłowy ruch - w przypadku paczkowania co idzie zrobić w pare sekund mogli stracić całośc floty.
    A czy ich złożą na UF to czas pokaże , a nie wróżbita Maciej z przerośniętym ego. Peace baby

Moderator Qnick:
    Upominam za słownictwo.

• Zagladam tu od czasu do czasu i większych bzdur nie widziałem dawno

Paczkować aby zdjąć flote przy takiej dominacji na uni gdzie połączyliśie bez jakiegoś ładu i składu całe top konta , no śmiech na sali

Te uni to ulepek emerytów na ekspach , każdy szanujący się lotnik już się zawinął

to nie zaglądaj, zajmij się sobą, popracuj nad sobą bo uciekłeś jak pies bez słowa bohaterze :)
    nic nie wiesz co się działo i co będzie się działo, także tam są drzwi :)

• Pozwolę po raz ostatni wtrącić swoje trzy grosze. Cały sojusz Flota07 to zbieranina pro graczy z flotami. Ok intencje i pomysł mieliście dobrą, ale jaki sens jest tam trzymać graczy pokroju Talib, który tyle co wyłapał złomów na uni świadczy, że kompletnie ten gracz nie umie pilnować floty. Ok teraz jest z wami w sojuszu, czyli większe floty mu nie zagrażają, a takich gagatków u was jest więcej i to chciał Vateusz przekazać, może nie personalnie, ale przypuszczam, że taki sens miał jego post. Macie dominacje na tym uni, sam też się przekonałem kiedy Tunio (top 2 uni) zdjął mi wszystkie moony. Jakbyście mieli skill to miałbym po swojej flocie, ale poza moonami nic nie straciłem. Przyspieszyliście moją decyzję o zakończeniu mojego powrotu na ogame i utwierdziłem się, że ogame to już nie to samo co było 10-15 lat temu. Sojusz Vat miał tutaj dominacje, a rywalizacja z EKO powodowała, że na tym uni co kolwiek się działo, a co będzie teraz do fuzji? Złomowanie niedobitków i pokazywanie "swoich" wielkich umiejętności, bo mam flotę? Prawda jest taka...od kiedy można kupować antymetrie, paczki i inne głupoty, które sprawiły że ta gra nie do końca powoduje/pokazuje że ktoś ma umiejętności w tej grze, jak było to kiedyś. Z dwa tygodnie temu miałem już napisać co myślę o waszej fuzji (nie wiem jak Rysiek i Green się na to zgodzili). Miałem wciśnięte kasowanie konta na 25 kwietnia, ale anulowałem i nie wypowiedziałem się w tym temacie. Teraz dzięki Tunio wróciłem na ziemię i jednak kończę.

Obrońcy życzę SzO, a wam flotowcom trochę pokory, gdyż po fuzji to dopiero zacznie się gra...

• Pozwolę po raz ostatni wtrącić swoje trzy grosze. Cały sojusz Flota07 to zbieranina pro graczy z flotami. Ok intencje i pomysł mieliście dobrą, ale jaki sens jest tam trzymać graczy pokroju Talib, który tyle co wyłapał złomów na uni świadczy, że kompletnie ten gracz nie umie pilnować floty. Ok teraz jest z wami w sojuszu, czyli większe floty mu nie zagrażają, a takich gagatków u was jest więcej i to chciał Vateusz przekazać, może nie personalnie, ale przypuszczam, że taki sens miał jego post. Macie dominacje na tym uni, sam też się przekonałem kiedy Tunio (top 2 uni) zdjął mi wszystkie moony. Jakbyście mieli skill to miałbym po swojej flocie, ale poza moonami nic nie straciłem. Przyspieszyliście moją decyzję o zakończeniu mojego powrotu na ogame i utwierdziłem się, że ogame to już nie to samo co było 10-15 lat temu. Sojusz Vat miał tutaj dominacje, a rywalizacja z EKO powodowała, że na tym uni co kolwiek się działo, a co będzie teraz do fuzji? Złomowanie niedobitków i pokazywanie "swoich" wielkich umiejętności, bo mam flotę? Prawda jest taka...od kiedy można kupować antymetrie, paczki i inne głupoty, które sprawiły że ta gra nie do końca powoduje/pokazuje że ktoś ma umiejętności w tej grze, jak było to kiedyś. Z dwa tygodnie temu miałem już napisać co myślę o waszej fuzji (nie wiem jak Rysiek i Green się na to zgodzili). Miałem wciśnięte kasowanie konta na 25 kwietnia, ale anulowałem i nie wypowiedziałem się w tym temacie. Teraz dzięki Tunio wróciłem na ziemię i jednak kończę.

Obrońcy życzę SzO, a wam flotowcom trochę pokory, gdyż po fuzji to dopiero zacznie się gra...

A co Cię interesuje kto jest w sojuszu ? To, że sojusz jest top 1 to znaczy, że mają być sami pro gracze ? no nie, przyjmujemy kogo chcemy a nie tylko takich z których są korzyści. Kolejna sprawa "Jakbyście mieli skill to miałbym po swojej flocie," a kto się na Ciebie czaił mistrzu i prześladował ? Bo na pewno nie ja, zdarzyło się puścić skana z rana jak po wszystkich i tyle ale nikt Cie nie obserwował :) Jakbym chciał to byś już dawno floty nie miał, ale ja nie bede się relokował po 4mld złomu :lool: A Tunio wybrał się do Ciebie raz i odrazu uciekłeś na wieczny urlop także daruj sobie swoją nieuchwytność :) Czekamy do fuzji i każdy już miał dość gonitwy za sobą, pilnowania floty itp. Teraz każdy odsapnie, poukłada prywatę i po fuzji znowu się zacznie ciekawsze klikanie

• Po pierwsze Esooo, nigdy się nie uważałem za jakiegoś wielkiego gracza, ale widzę że ty już tak, dlatego napisałem żebyście mieli trochę pokory. Na uni 24, 26 i 68 trochę starć jednak miałem. Tutaj też 3 steki miałem, małe bo małe ale miałem. Grałem tylko dlatego żeby sobie przypomnieć stare czasy. Czas zweryfikuje, jakie macie umiejętności, ale śmiem twierdzić że mój stary sojusz SIGNUM ze starych czasów szybko by wam pokazał miejsce w szyku. Tyle ode mnie i powodzenia!!