Przekazanie konta

• Witam,

Mam 2 pytania odnośnie przekazania konta.

1) Czy jak na koncie które dostanę są odblokowane jakieś avatary czy skiny planet to czy one też się odblokują na moich pozostałych serwerach ??

2) Załóżmy ze po kilku dniach to konto oddaje komuś innemu, co w tedy z osiągnieciami które uzyskałem dzięki temu koncie. Znikają czy zostają ??

• 1) Tak.

2) Znikną, osiągnięcia są obecnie przypisane do konta, nie do lobby, i w momencie jego przekazania same osiągnięcia (i nagrody za nie) są przypisywane do nowego lobby, ze starego znikają. Jedyna opcja, żeby je zachować u siebie, to albo pozostawienie konta (nawet na wiecznym urlopie), albo jego skasowanie.

• skasowanie też przecież spowoduje zniknięcie nagród :>

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• skasowanie też przecież spowoduje zniknięcie nagród :>

Nie. Mozesz kasować z lobby sezonowe serwery i wezystkie nagrody i osiągnięcia zostaną. Sprawdzane organoleptycznie.

Co do tego czy można konto przenieść na inne lobby razem całym pakietem nagród, skinów awatarów bez ich utraty- nie dam sobie łba uciąć bo różne wersje słyszałem. Pewny jestem tylko tego że jak masz w lobby główne konto i sezonowe i sezonowe dasz do kasacji to nie kasuję Ci niczego.

• Coś mi tu nie działa. Przed chwilą wbiłem 15 poziom fabryki robotów na Kerberosie i dostałem avatara. Ale nie mogę go używać na innych serwerach (jest on niewidoczny) a zadanie "zaliczone" jest widoczne tylko na Kerberesie. Ten avatar się odblokuje po pewnym czasie ??

• Coś mi tu nie działa. Przed chwilą wbiłem 15 poziom fabryki robotów na Kerberosie i dostałem avatara. Ale nie mogę go używać na innych serwerach (jest on niewidoczny) a zadanie "zaliczone" jest widoczne tylko na Kerberesie. Ten avatar się odblokuje po pewnym czasie ??

Tak, czasami trzeba przelogowac , a czasem jak niemiecki trybik maszyny sie zablokuje poczekac nawet kilka godzin. Choc ostatnio dosc sprawnie to dziala. Wystarczyl relog po jakiejsc chwili.