Fabiano [T R] vs. rybak [KoMi] ~ 2 104 763.88 % TOP 1 SOLO

• comment_qZBYzwAyFsoOjygZLelmSe2iW2TAjBoC.gif

Podziękowania dla moich najlepszych czokonosków Leia i leras bo bez nich było by gówno z sikami. :fkiss::fkiss:

Dziękuje YeahBunny Ty wiesz za co! :*

Pozdrowienia dla wszystkich znajomych!

Dnia 21-07-2021 14:06:25 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Fabiano [T R]

Recykler 1

Gwiazda Śmierci 24.370

Okręt wojenny 4.998.240

Pancernik 3.953.852

Reaper 2.001.691

Lekki myśliwiec 16.412.918

Krążownik 8.275.440

Obrońca rybak [KoMi]

Mały transporter 778.664

Duży transporter 76.565

Lekki myśliwiec 11.226.253

Ciężki myśliwiec 22.754

Krążownik 982.833

Okręt wojenny 74.028

Statek kolonizacyjny 7

Recykler 2.001.462

Sonda szpiegowska 924

Bombowiec 6.230

Satelita słoneczny 6.068

Niszczyciel 6.451

Gwiazda Śmierci 4.535

Pancernik 748.358

Crawler 996

Reaper 141.413

Pathfinder 226.556

Wyrzutnia rakiet 97.700

Ciężkie działo laserowe 3.287

Działo Gaussa 624

Wyrzutnia plazmy 796

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Fabiano [T R]

Recykler 1 ( -0 )

Gwiazda Śmierci 24.369 ( -1 )

Okręt wojenny 4.901.356 ( -96.884 )

Pancernik 3.881.473 ( -72.379 )

Reaper 1.972.330 ( -29.361 )

Lekki myśliwiec 13.908.380 ( -2.504.538 )

Krążownik 8.034.407 ( -241.033 )

Obrońca rybak [KoMi]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

443.413.943 Metalu, 182.976.112 Kryształu i 651.776.696 Deuteru

Agresor stracił łącznie 33.681.124.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 258.482.700.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 105.117.894.176 metalu i 67.884.224.625 kryształu.

Agresor przejął łącznie 1.278.166.751 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

105.128.085.976 Metalu i 67.892.428.825 Kryształu

22.769.757.824 Metalu i 14.704.512.175 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

127.897.843.800 Metalu i 82.596.941.000 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 106.975.148.743

Kryształ: 72.620.873.112

Deuter: -1.504.194.304

agresor zyskał łącznie 178.091.827.551 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -139.204.331.943

Kryształ: -93.315.647.112

Deuter: -27.240.887.696

obrońca stracił łącznie 259.760.866.751 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

uGalatea - 27 175 644,116 % = 51 ST

uEuropa - 8 718 949,88% = 354 ST
    uWasat - 694384.77% = 61 ST
    uOrion - 450861.08% = 227 ST
    uKassio - 436333.77% = 228 ST

03a7585e5617c727dbf77de9d0b12ea5.png

• No ja wiem, za co :D Ale znowu do 6 rano nie będę siedział :D

Kto jak kto, ale Ty mogłeś zdetronizować moje top1 solo :) Graty i jedź dalej z lamusami. Zostały dwie większe floty z opozycji i elo. Ja tam już mam spokój z gierką :P

• Graty kasztanio!

Sprytny z Ciebie Ogórasą. I do tego z planem xd.

Fajnie wyszło, zgodnie z założeniem (i sprytnym planem, a jakże!). Rybak leży, wędkarz się uchował co prawda, generał charizard mnie przejrzał, jako zdrajce narodu. Ponoć sprzedałem gdzieś skilla jego ziomków, toteż nie "potrafioo w efesy i padajoo". Piekny dzień!

Obrońcy odbudowy? Lepszych inwestycji na przyszłość? No czego tam chce :D

• leras a Tak lop czy lord mówili że nie przejdziesz na stronę Fabiana ale jak widać mylili się. Ja też nie sądziłem że taki z Ciebie cwaniak... no ale gra jest grą i wiadomo że lepiej być po tej lepszej stronie bo jak był Jabol to się trzymałeś z Nami a później każdy powód był dobry,

Co do Fabiano gratuluje top1 solo - nie wiem czemu Rybak zrobił FS w ulu SHIT no ale jego decyzja i konsekwencje. Ja wiedząc że będą przenosiny umiałem upilnować floty.

A i dzięki że odpuściłeś moona :) może teraz skoczysz na Urlop i dasz Nam się pobawić tylko tak żebyś im tyłków nie krył :D

Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje skilla bo tego Ci nie brakuje :D

• A to się wpiszę, a jakże, raz jeszcze. Jabol jeszcze był, jak wypisałem się z tej cudnej koalicji, po cyrku jaki kręciliście i zarówno Wam, jak i Jabolowi oświadczyłem, że każdego z Was traktuje jako potencjalne cele. Gdzieś pewnie nawet screeny bym wygrzebał, jakby komuś trzeba pamięć odświeżyć.

Druga sprawa, że wbija Farnah i Cyrax do ula, rybak zdejmuje urlop i co? Serio myślicie, że będę stał sobie i podziwiał? Tak właśnie zawsze działała ta fantastyczna koalicja. Zero czynów 😆 i w tym wypadku to się nie zmieni.

Co do "wiadomo, ze lepiej być po tej lepszej stronie". Ty to chyba wiesz najlepiej prawda? 🤣 coś jakby ucieczka do nfz, żeby nie być bitym?

Ja chociaż wybrałem tę uczciwszą stronę, nie musząc się wstydzić, że zaraz padnie kolejna flota kupiona za flaszkę, albo dok, doku, z doku na kupionym koncie.

• No ładnie się bawicie chłopaki z u61 8) , jeden niszczy moony a drugi niszczy flotę .

Rączka rączkę myje hehe

A ta cała opozycja która miała TR (i znajomych) dojechać to troszkę mnie zawiodła . Puszczałem czasami stacki przez galę potem robiłem ich zawrotkę . Jakieś wabiki dla zmyłki ,jak puściłem na własne PZ to oczywiście szła zawrotka i nie odrazu po zalogowaniu bo jak masz z prosem do czynienia to i z akty wyliczy . A gracze opozycji to tak na luzie podchodzą do przeciwnika że aż momentami wygląda na lekceważenie albo brane lekcji robienia FSa i gry w Ogame od po prostu ...

• Jak już kiedyś pisałem granie na kodach się nie liczy

Aezakmi i flota widoczna na fali z moona xD

Co do wyżej wspomnianego trzymania z lepszymi to sorry ale nie było tak ze 3 sojusze zawarły koalicję by spakować "emememsów" i TR? I co się stało?

Graty starcia bo % I zysk mega obroncy szo bo to tylko gra ale widzę ze czesc zapomniała o tym i po złomie się zachowują jakby im muchozolem rodzinę powybijano

• Najśmieszniejszy aspekt tego starcia jest wywalenie przez obrońce ponad 1k na konto, a później wtopa w taki prosty sposób xD Ale co zrobisz :) Ale przecież obrońca mógł uciec! Bo RW przyszło później i gdyby nie lag, to by podniósł flotę. As goni asa :D

• Najśmieszniejszy aspekt tego starcia jest wywalenie przez obrońce ponad 1k na konto, a później wtopa w taki prosty sposób xD Ale co zrobisz :) Ale przecież obrońca mógł uciec! Bo RW przyszło później i gdyby nie lag, to by podniósł flotę. As goni asa :D

A tam gadasz , najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że Szymon znowu wraca do komentowania i szykuje się niezła zabawa ^^ :D:love:

Graty Fabi lamo ,przetapiaj w eko tym razem i dawaj cos większego 8):evil:

• Pozdrawiam z zaświatów.

Fabiano w końcu starcie porządne a nie te farmingi po xxk% co porządnym graczom zabierasz. Oby tak dalej!

Pedro ty tam siedź cicho bo wbiles do ula MNS i ...... zrobiłeś. Wszyscy kozaki bo Jabol bo ktoś tam. Jakoś z bana Pan 2s do dziś nie wrócił. To samo twoj kumpel Pan klonowanko. Dalej wymieniać?

• Gratki Fabiano, gratki czokonoski Michał i Agata :D
    Brawo Szymon za powrót do pisania, naucz Nas wszystkich grać.

Co do reszty parchów, nie chce mi się komentować, co jeden to lepszy. Ten leciał na kupione starcie a nie wiedział nic jak Dziwisz, ten klonowal i banan, etc.
    Leras i Leika czas na coś dużego w Waszym wykonaniu!

:goodjob:

u6 Telos, to były czasy

u Isonoe Quetz [ON]

u Quantum Quetzalcoatl [ON]

u Leda Quetzalcoatl [OFF]

u Galatea Quetzalcoatl [OFF]

• oj coś znajoma ta flota na pzcie mi sie wydaje

ale zaraz .... hajs sie zgadza :D:D:D

jak to już nie raz pisano, skilla nie kupisz a że obrońca kilkanaście godzin tylko sie umiał upilnować to skończył tam gdzie powinien :goodjob: dla wtajemniczonych

pozdro z zaświatów obrońcy hmm pora odwiedzić bankomat ?

PS dajcie sobie spokój z tymi debilnymi dyskusjami przecież widać ze fabian jako nieliczny gra jako tako aktywnie a co niektórzy tylko szukają wała do ukręcenia (i jak widać w 1 poście skutek odwrotny od zamierzonego)

PS2 jak sie nie lata to wiadomo że przewaga będzie rosła na korzyść aktywnych a myśle że sam byłem dobrym tego przykładem :)

• Lajk za czokonosy :D

Moje Sith dzieci tak szybko urosły. Wzruszyłem się aż. Szkoda że bez bandery SITH ale wiadomo 8)
    Gratuluje starcia, jest się czym dzielić... i to srogo tego podziału o procencie nie wspominam nawet.

a haters gonna hate. Jak zawsze najwięcej śliny leci tym, którzy bez wała w cyferki nic nie potrafią ugrać bo mają tak szczelnie zamknięte głowy, że nie przychodzi im nawet, że można uczciwie latać. Głupka strugać łatwiej... Cóż, najmniej groźny ten co najgłośniej szczeka.
    Flotka obrońcy jakaś taka znajoma :D Lopik dumny, nie ma co xd. i zarobiony przede wszystkim :D

Gratuluje jeszcze raz, do nast.

ave SITH :fa:

• Graty dla atakiera i reszty organizacji pozarządowej, pięknie pizgło :D Obrońcy lepszego zarządzania czasem i funduszem odbudowy życzę :) Coś się dzieje ostatnio na uni, lecą moony lecą xD