Jak zawsze najwięcej dopowiedzenia maja osoby nie mające nic wspólnego ze starciem. Opieranie sie na tym co ktos powiedział a co poniektórzy nawet nie wzięli kalkulatora żeby policzyć powoduje później wypisywanie bzdur. Mniej Gierek zaufania do innych więcej do tego co można samemu sprawdzić. Bo chyba powinieneś już się nauczyć ze nadmierne zaufanie złe sie dla Ciebie kończy.
Ja prowadziłem tickety z teamem, wiec moge spokojnie w całości odrzucić Twoje zarzuty wobec nich. Odpowiadali na bieżąco, nie było problemów z komunikacją z nimi. Sprawa kierowała najstarsza i najbardziej doświadczona cześć teamu, pamiętająca czasy na długo przed Toba. Problem nie leżał po ich stronie. Zawsze w takich sytuacjach problem leży po stronie DE. Nasi sa od nich zależni i zawsze tak było, nie pierwszy raz kiedy sprawa jakiegoś RW odbija sie o niemcy trwa to po prostu bardzo dlugo. Nasze tickety mogą odebrać szybko, co z tego jak oni przekazują to dalej i potem to tkwi w ich wewnętrznej kolejce spraw w DE. Czy to jest wina firmy? Tak. Ale w tej sprawie złego słowa na team nie powiem.
Od poczatku bylo wiadome ze sprawa jest bardzo prosta i werdykt byl znany. Wystarczyło dobrze policzyć lot Fevera na planetę żeby wiedzieć ze wyleciał ale po starciu. To ze serwer pozwolil to juz jest kwestia bledu. Teraz jedynie blad trzeba poprawic. A cala reszta to było nakręcanie jak zwykle cyrku w którym ktoś kreci korbka, a wy robicie za pacynki. Teraz nastąpi mydlenie oczu. Ale obojetnie co sie stanie wy i tak znowu zagracie swoje role w następnym przedstawieniu, bo przecież jest śmiesznie. Co nie? Mowicie ze wyborcy w polsce sa glupi, to kim wy jestescie ze dajecie sie manipulować za frajer?
Nie wiem jak Team rozliczy Fevera, nam zostal przyznany brakujący farming. Bilans tam sporo jeszcze urósł. Dzięki jeszcze raz chłopaki za lot, do zobaczenia za rok.