Top1 ACS? SKAMI [PHANTOMS] vs. UFOludek [LBC] & Incepcja [LBC] ~ 105.364.32%

• Normalnie ani ja ani Incek starć nie wstawiamy ale ten podgracz to wyjątek :P

Mistrzunio wraz z kolegami niedojdami z sojuszu odgrażał mi się od początku uni, inckowi zdjął ostatnio 30k Krk z nocnej produkcji co również zmotywowało go do działania ;( w weekend stałem w us prowokując do lotu i oczywiście jak na szympansa przystało leciał ze 4x jednak nie mogliśmy się coś zgrać z inckiem, wczoraj Incek rzucił hasło że trzeba zrobić z tym porządek no i na lot czekaliśmy jakieś 20min.

Skami doklikal trochę floty od weekendu więc straty wyszły dużo większe niż zakładaliśmy pierwotnie, ale minutę przed starciem zdecydowaliśmy że stoimy no i poszło, brak czasu na gre więc można spokojnie topić dziada 8o 40s po starciu lądowała u mnie flota Franka- zbyt napalony ten burak przez co master frank majster nie zdazyl- następnym razem :p

Incek pozdrawia sojusz i agresora któremu obiecał 3 dni temu że za te kr się odwdzięczy

Ja pozdrawiam sojusz i nowa ekipę z Quosar ;( DreamTeam rzecz jasna :evil:

Dnia 12-07-2021 20:22:52 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor SKAMI [PHANTOMS]

Lekki myśliwiec 142.249

Ciężki myśliwiec 720

Krążownik 23.945

Okręt wojenny 31.705

Pancernik 116.091

Niszczyciel 4.296

Reaper 1.890

Sonda szpiegowska 40

Obrońca UFOludek [LBC]

Mały transporter 94.894

Duży transporter 20.276

Lekki myśliwiec 143.710

Ciężki myśliwiec 10.927

Krążownik 72.640

Okręt wojenny 21.822

Statek kolonizacyjny 8

Sonda szpiegowska 151.310

Gwiazda Śmierci 7

Pancernik 40.454

Pathfinder 5.568

Obrońca Incepcja [LBC]

Lekki myśliwiec 112.313

Ciężki myśliwiec 18.680

Krążownik 53.477

Okręt wojenny 12.881

Pancernik 30.857

Pathfinder 8.148

Mały transporter 93.352

Po bitwie...

Agresor SKAMI [PHANTOMS]

Lekki myśliwiec 4 ( -142.245 )

Ciężki myśliwiec 0 ( -720 )

Krążownik 93 ( -23.852 )

Okręt wojenny 2.758 ( -28.947 )

Pancernik 30.965 ( -85.126 )

Niszczyciel 2.795 ( -1.501 )

Reaper 1.709 ( -181 )

Sonda szpiegowska 0 ( -40 )

Obrońca UFOludek [LBC]

Mały transporter 5.099 ( -89.795 )

Duży transporter 2.446 ( -17.830 )

Lekki myśliwiec 7.378 ( -136.332 )

Ciężki myśliwiec 1.062 ( -9.865 )

Krążownik 23.390 ( -49.250 )

Okręt wojenny 16.108 ( -5.714 )

Statek kolonizacyjny 3 ( -5 )

Sonda szpiegowska 6.664 ( -144.646 )

Gwiazda Śmierci 7 ( -0 )

Pancernik 35.821 ( -4.633 )

Pathfinder 1.666 ( -3.902 )

Obrońca Incepcja [LBC]

Lekki myśliwiec 5.836 ( -106.477 )

Ciężki myśliwiec 1.802 ( -16.878 )

Krążownik 17.380 ( -36.097 )

Okręt wojenny 9.373 ( -3.508 )

Pancernik 26.970 ( -3.887 )

Pathfinder 2.414 ( -5.734 )

Mały transporter 4.928 ( -88.424 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 10.457.043.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 6.361.647.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 6.057.622.274 metalu i 4.478.809.527 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -4.869.935.000

Kryształ: -4.236.379.000

Deuter: -1.350.729.000

agresor stracił łącznie 10.457.043.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 2.250.651.274

Kryształ: 2.299.765.527

Deuter: -375.632.000

obrońca zyskał łącznie 4.174.784.801 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Oczywiscie że wypisywałem Ci pierdoły bo podchodzisz emocjonalnie do tego więc wkurzałem Cię żebyś na mnie latał, dzieliłes się z sojuszem privami bo dałeś się trollowac, zrobić w konia i grałeś w naszą gr od samego początku, zawracałes TYLKO wtedy kiedy uciekałem, nie raz dolatywales do końca. Tym razem skanowales kilka s przed wlotem więc teorie o burzy włóż między bajki. Często latales bez skana- widząc sama aktem a skanowales w trakcie lotu dopiero, Btw leciałeś na szpieguj więc to już samo przez się mówi że miałeś zamiar mnie sprzątnąć. Kolejna kwestia- akta na 1g zapaliła się bo wróciły ekspy, zapaliła się minutę po twoim starcie czyli 3 minuty przed wlotem- nie sprawdzałeś tego skoro tego nie wiesz. Avengera wyrzuciliscie po tym jak go walnąłem, rozumiem że teraz sam abdykujesz?

• Ja Ci jedynie tłumaczę że akta na moonie nad matką była minute po Twoim starcie- pokaż że jej nie było skoro masz nagrane skakanie po planetach :p mi starcie pojawiło się po 20s więc nic dziwnego że w sekundzie starcia Ci przymulilo. Mało tego poleciałes nie na minuty a na akcie bo 12min przed Tobą skanował mnie Greg i Ciebie również. Będziesz dalej wciskał ciemnotę to wrzucę tu wszystkie screeny z czasami. Podjąłeś walkę, przegrałeś to spuść w końcu łeb i graj dalej

• Poleciałem i przegrałem. Straciłem 2/3 floty i gram dalej. Faktycznie nie ma się co tłumaczyć bo nie ma przed kim i kogo to obchodzi? Zajrzałem tu ukradkiem i nie planowałem nic pisać. Ale te twoje kocopoły nad starciem. Że burak, szympans, koledzy z sojuszu to niedojdy. Słoma ci z butów wystaje kolego

• Pogratulowałabym jak wielu agresorom, gratulowałam nawet tym, którzy nie brali udziału w starciu z członkiem mojego sojuszu, a w grze byli przeciwnikami, ale jeśli ktoś używa inwektyw :thumbdown:zamiast skupić się na starciu, cieszyć się z udanej akcji, to na takie gratulacje zwyczajnie nie zasługuje... Wiem, masz gdzieś moje gratulacje... ale ja chcę żebyś o tym wiedział, Ty i inni...

P.S. Jestem członkiem tego sojuszu, rzucając obelgi na moich kolegów publicznie (a co sobie nawtykacie na priv, to niech na priv zostanie - to mnie nie interesuje), obrażasz również mnie... ja nie obrażam nikogo, nawet tych, co próbują spakować mnie w recki.:D

Ba, do niektórych, to nawet zwracam się pieszczotliwie..8)., prawda Robaczki?:evil:

Mimo wszystko pozdrawiam

niedojda...

Virusom mówimy NIE

________________________________________________________________________________________________________________________________

Czasem jak słucham niektórych ludzi, to myślę sobie:
    Serio? To jest ten plemnik co wygrał...?

Maria Czubaszek

8)

Edited once, last by Wilczyca ().

• Nie omieszkam pogratulować obrońcom, złom pod dom ;) Atakujący miał wylądować w naszych reckach, no ale w waszych też dobrze wygląda ;) Ostatnio z SKAMI trochę popisałem, obraża innych i obnosi ze swoimi umiejętnościami, oto jeden z cytatów "Jestem aktywny i mam doświadczenie flociarza z uni cyferkowych,"

Obrncom - gratulacje

Atakującemu SZo ;) i więcej pokory!

• Break Panowie

chciałam pogratulować starcia, bo zacny procent i ładna flota poszła w piach ale chyba sobie daruję po przeczytaniu opisu

"podgracz", "szympans", "niedojdy" to pejoratywne określenia, próbując zdyskredytować wartość pokonanego gracza deprecjonujesz swoją
    co predystynuje Cię do uważania się za "nadgracza" i homo sapiens, bo chyba nie wysoka kultura osobista?

SzO Skami

nielotom się nie przydarzy

• Dlaczego mam byc mily w stosunku do osob ktore od poczatku uni nazywaja mnie nieudacznikiem bo "spamuje" sondami? napisalem "Mistrzunio wraz z kolegami niedojdami z sojuszu odgrażał mi się od początku uni" co w prostym rozumieniu oznacza ze osoby ktore mnie obrazaly to niedojdy (jeden dostal bombe, pozniej ban, teraz kupil konto, drugi dostal wlasnie bombe ale w slowach byli pro gracze) i znajduja sie u agresora w sojuszu, czyż nie? tak, nazywam podgraczem osobe ktora nie potrafi wytrzymac cisnienia i obraza pol uni za skany chocby nawet, nazywam szympansem błazna ktory leci bez zastanowienia na kazda akte w ukladzie bo cisnienie mu nakazuje odegrac mi sie za moje slowa- jak szympans bezmyslnie jak widac. Kazdy kto gral "przeciwko" skamiemu wie jaki to wrzód na posladku lekko mowiac- takich graczy nie szanuje, pluje na nich wrecz bo to gra a nie liceum zeby wyzywac od debili po skanie, teksty w stylu "co robisz nieogarze" itd od silenta z waszego sojuszu i skamiego to norma- to wy z nimi gracie, ja na priv pisalem mu jedynie gimnazjalne teksty typu "przerobie cie na wr bo nic lepszego z ciebie nie bedzie" aby podjudzić jego agresje co mi sie w 100% udalo. Nie wytrzymal cisnienia do tego tlumaczy sie tu klamiac i wybielajac swoja wtope bo wciaz nie widze zadnych dowodow a moje argumenty sprytnie nagle omija. Tu duma i scisk w dupie nie pozwolil na gratulacje ktorych nie oczekuje bo mam gdzies te starcia- jest najgorszym sortem gracza i skoro poczuwacie sie do moich slow o niedowartosciowaych amatorach z sojuszu phantoms to to jest wasza sprawa, ja was nie znam, pisze o 2-3 osobnikach i nigdzie nie bylo wzmianki o calym sojuszu, szkoda ze nikt nie robil wywodow o kulturze osobistej jak bylem nazywany debilem, przeszczepem etc bo wyslalem ":)" jak na mnie lecial 8o

kilka wypowiedzi z priv, wlasiciel jak bedzie chcial to sie ujawni:

"Fajne ze szczekacx padl, ja czasu nie mam"

"Bo mi spamuje i XXXXX jako to pro elo gracz hahaha"

unknown.png

Wiec pojmijcie "z czym" gracie a pozniej uczcie kultury innych, ja jestem jedynie noobkiem top25 ktory fartem spakowal tego mistrza uni cyferkowych- jak widac kosmos byl po mojej stronie na szczescie rzecz jasna

bez odbioru

• Każdy ma tam jakieś swoje wyobrażenie gracza najgorszego sortu. Dla jednych są to kamperzy co siedzą na lotce i marszczą Freda jak widzą atak i na 10 sekund przed dolotem agresora podrywają flotę.
    Dla innych gracze wyciągający brudy na forum i piszący UFOludkowe gorzkie żale. Ja nie trawię donosicieli co biegną z płaczem do GO bo ktoś im brzydko napisał. Nigdy nie zgłosiłem obrazy bo gracz na banie to jednej farmy mniej. SILESIANA zgłosiło trzech graczy m.in. jeden z obrońców w tym starciu. Kapusta. Jest powiedzenie "jaki ojciec taki syn"

P.S.

" Kazdy kto gral "przeciwko" skamiemu wie jaki to wrzód na posladku lekko mowiac- takich graczy nie szanuje, pluje na nich wrecz "

To smutne, okrutne i ubolewam nad tym. Lojalny tylko wobec sojuszników i graczy buddy... reszta to farmy i cele więc rozumiem twoją postawę