Przestańcie kupować Anty!!!!
KIJ W MROWISKO, PROSTEST PRZECIWKO GO ! SERWER ERIS
-
- Gra
- DaQeR
-
-
Ale dlaczemu ?
-
Jedyną rzeczą, jaką można przywrócić, jest pręgierz. Było publicznie wiadomo kto, za co i na jak długo dostał bana. Nie rozumiem przyczyn likwidacji pręgierza, to później powoduje takie oskarżenia w jedną czy drugą stronę. System kar powinien być transparentny.
Co do administracji, gram w OGame od kilkunastu lat i nie mam zastrzeżeń do nakładania banów. Jak jest push, to nakładają blokadę. Jak jest multikonto, to nakładają blokadę. Jak jest niedozwolone oprogramowanie, to nakładają blokadę. Jak są obelgi na priv, to nakładają blokadę. Jak ktoś gra uczciwie, to może siedzieć choćby i 20 godzin na dobę, a nie dostanie bana. Sam kiedyś na Quantum wyfarmiłem całą swoją galaktykę, bo siedziałem na kompie przez calutki dzień. Nierealne? Czasochłonne, to na pewno. W sojuszu mi nie wierzyli. Czy dostałem za to bana? Nie. Nieraz loguję się do gry w środku nocy, farmię, wysyłam ekspy, atakuję kogoś. Nie dostałem za to nawet najmniejszego ostrzeżenia. Także nie uważam, żeby administratorzy serwerów nakładali niesłuszne bany. A gram na 5 uni PL, 1 DE i 1 USA. Jeśli administracja popełnia błędy, to tylko i wyłącznie poprzez niezbanowanie gracza, który łamie któryś punkt regulaminu, nigdy w drugą stronę.
-
Ale dlaczemu ?
Po co sponsorować ludzi , którzy później mają Cię w czterech literach
-
Ale dlaczemu ?
to po co grać w grę z ludźmi którzy mają Cię później w 4 literach ?
-
Ale dlaczemu ?
to po co grać w grę z ludźmi którzy mają Cię później w 4 literach ?
Nie należę do roszczeniowych płaczków - napisalem raptem jeden ticket i wszystko, o co prosilem zostalo zalatwione, rozstrzygniete, poprawione. Nie mam poczucia, że ktoś z teamu ma mnie w 4 literach
-
Czytając wątek stwierdzam, że team ma ludzi w czterech literach
-
Oczywiscie ze Team ma ludzi w czterech literach i jedyna ktora tu jeszcze probuje cos odpisywac i pomagac jest Ruda, ale i ona nie jest bez skazy, jednak bywa pomocna. Co do reszty to naprawde juz szkoda sie wypowiadac. Odpisuja jakims belkotem prawniczym. Kopiuja i wklejaja swoje wyswiechtane formulki i mysla ze jest spoko
Podlacze sie tutaj do wypowiedzi Bandziora. Przestancie kupowac anty i nabijac kabze ludziom ktorzy maja was w dupie
No ale rozumiem ze to trzeba sie na wlasnym banie przejechac, zeby zaniechac procederu kopowania
-
Ciap też próbuje być pomocna.
Ale ja nie mam poczucia, żeby team miał mnie w 4 literach.
Bany dostają oszuści i nie ma zmiłuj nawet jeśli wpakowali w konto grube pieniądze. To jest właśnie sprawiedliwość, chociaż wielu graczy z top na różnych uni i tak ma tak silne konta, że nikt im nie podskoczy i odstają w rankingu od całego serwera. Tak jest np. na Quantum, gdzie po fuzji z innego uni (nie pamiętam z jakiego) pojawiły się konta, z którymi nikt nie może się równać.
-
Ciap też próbuje być pomocna.
Ale ja nie mam poczucia, żeby team miał mnie w 4 literach.
Bany dostają oszuści i nie ma zmiłuj nawet jeśli wpakowali w konto grube pieniądze. To jest właśnie sprawiedliwość, chociaż wielu graczy z top na różnych uni i tak ma tak silne konta, że nikt im nie podskoczy i odstają w rankingu od całego serwera. Tak jest np. na Quantum, gdzie po fuzji z innego uni (nie pamiętam z jakiego) pojawiły się konta, z którymi nikt nie może się równać.
Virgo 😁 na każdym uniwersum masz parę osób, które wyraźnie odstają od reszty, wcześniej były inne metody, teraz paczki. Nie ma co patrzeć na innych, tylko czerpać fun z gry na swoich zasadach.