Pomysły do nowych klas sojuszowych

• Tylko niech to działa :/i mamy gotowe rozwiązanie jak za dawnych lat :thumbup:

baM683D.png

u4 / u10 / u12 / u14 / U34! / 45 / FORNAX / Virgo / Janice # Argo / GOTU - SHINTO / IFA / TeSMURFY / SMURFS / TWD

Qunatum [ OFF ] | u68 [ ON ]

Z OGame od 2005r | Stary SowaBezOka na forum

• Też tak uważam - nie wejdzie, co nie zmienia faktu, że można sobie samemu zrobić. Oczywiście żartuję

Chcesz sobie coś zostawić to nie rób zwózki.

No właśnie, to jest kluczowe, ale nie w tym kontekście. Mamy zapisane ustawienia planetarne, przy zwózce na głównej planecie powinno być pole Tak/Nie do klikania (zapisuje się po każdej zmianie) dotyczące planet, z których ma być robiona zwózka.

• ocześnie widać, która frakcja wymaga poprawy - naukowiec

To ja o tym pisałem już w wersji 8 o tym ale to możemy sobie pisać a nikt tego nie zmieni. Jak była wersja testowa pisałem do nich w testowych o zmianę napędu do 20 % co dało by 1 lvl impulsowego a 2 spalinowego ale nic z tego. Więc nic z tego raczej co sobie piszemy nie będzie.

Potwierdzam, działało.

Naukowiec za mało ma.

Myślę, że przydały by się szybsze badania plus 10% załóżmy.

Dodatkowo możliwość korzystania z laboratoriów członków sojuszu do przyspieszania np. badan typu 150 dni lub więcej.

• Ktoś coś już zgłosił na ENG, czy tylko sobie dyskutowaliśmy celem wymiany poglądów? Może warto to posumować, wypisać najlepsze z pomysłów i opublikować, luźna sugestia, mnie zmęczyły ostatnie ciągłe udoskonalenia i postęp na przód...

• Jakaś nowa klasa dająca możliwość pozytywnego wpływu na badania. Z racji tego, że Naukowiec nie ma takiej funkcji, to albo to poprawić, albo jakoś przerobić, rozdzielić, dodając jeszcze jedną klasę.