chev [ekohima] & guff [ekohima] vs. Atlantino [ATL] & Scruple [P_A] ~ 881.075%

• Dzień dobry

NEXT 1 🙂

align=center]

Dnia 29-09-2024 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor chev [EkoHima]

Krążownik 14.502

Okręt wojenny 7.750

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 57.684

Reaper 3.538

Agresor guff [EkoHima]

Krążownik 500.000

Niszczyciel 500.000

Pancernik 500.000

Obrońca Atlantino [ATL]

Recykler 500

Sonda szpiegowska 157

Gwiazda Śmierci 1.195

Wyrzutnia rakiet 420.223

Lekkie działo laserowe 54.531

Działo jonowe 109

Wyrzutnia plazmy 1.013

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Obrońca Scruple [P_A]

Gwiazda Śmierci 1.500.000

Po bitwie...

Agresor chev [EkoHima]

Zniszczony!

Agresor guff [EkoHima]

Zniszczony!

Obrońca Atlantino [ATL]

Recykler 331 ( -169 )

Sonda szpiegowska 65 ( -92 )

Gwiazda Śmierci 1.195 ( -0 )

Wyrzutnia rakiet 176.533 ( -243.690 )

Lekkie działo laserowe 22.895 ( -31.636 )

Działo jonowe 74 ( -35 )

Wyrzutnia plazmy 1.000 ( -13 )

Mała powłoka ochronna 1 ( -0 )

Duża powłoka ochronna 1 ( -0 )

Obrońca Scruple [P_A]

Gwiazda Śmierci 1.500.000 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 125.864.778.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 555.756.000 jednostek.

At these space coordinates now float 40.373.711.000 metal, 35.857.374.000 crystal and 11.876.453.400 deuterium.

Szansa na powstanie księżyca 20%.Olbrzymie ilości metalu i kryształu łączą się.

Księżyc o powierzchni 8.602 km został uformowany.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -17.301.329.000

Kryształ: -15.366.340.000

Deuter: -5.089.570.600

agresor stracił łącznie 37.757.239.600 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -537.349.000

Kryształ: -17.679.000

Deuter: -728.000

obrońca stracił łącznie 555.756.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta[/align]

• Najbardziej ćwierć inteligentny agresor w historii Ogame chev36 zwiedza recki od środka , no kto by się spodziewał xD

No nic teraz tylko czekać na fale krytyki z jego strony bo to specjalność tego słabo ogarniętego osobnika ;)

Graty obrońcą za ubicie muszek :)

• Najbardziej ćwierć inteligentny agresor w historii Ogame chev36 zwiedza recki od środka , no kto by się spodziewał xD

No nic teraz tylko czekać na fale krytyki z jego strony bo to specjalność tego słabo ogarniętego osobnika ;)

Graty obrońcą za ubicie muszek :)

a pisal mi cos nie jakos dawno temu o skilu :trollface:  chev36 czy tam chev

szymek nie musimy my, zycie czy gra samo go zweryfikuje jak widac, kawalek po kawalku

w tym starciu zaluje jedynie ze guff dal sie namowic na lot z nim ;)

pokorne ciele dwie matki sssie chev, pamietaj o tym przy kolejnych wyzwiskach w naszym kierunku

karma lubi takich ludzi jak ty

gratki dla obroncow dwa fajne steczki :trollface:

p.s moglbym jeszcze przytoczyc pare innych fraz z disko na temat tego starcia od roznych graczy ale wsio juz zostalo powiedziane :trollface:

pozdro Incek

• to i ja sie wpisze zeby nie bylo szczekacze sie juz wypowiedzieli to mozna napisac :P
    ladnie nas zalatwiliscie szefu szo bo jak by nie patrzec ja cie na ta mine zaprosilem ale my wiemy jak bylo a szczekacze niech dalej ujadaja (kawarana jedzie dalej) tyle im zostalo polowa z was szczekaczy jestescie i bedziecie pionkami bo latacie na kupione tak RespectTeam potrafisz zlomowac kupione 8)
    a co do reszty wpisow jestem bylem i bede szczekaczem olszyn3k ty niemoto jestes najwiekszym penera calego uni ;(
    wracajac do rw graty szkoda ze pan carlos tak szybko wstawial ze nie ogarna do konca poprawnie rw ale nie ma co sie dziwic jak to niemota pod skrzydlami tak samo jak wiekszosc graczy z u quasar8o
    pozdro soj:piwko:

• W zasadzie to pycha kroczy przed upadkiem bo to mi zdjął księżyc na początku i flota spadała na planetę, ale skoro i tak liczyłem, że ją stracę, a przeciwnik (wyjątkowo upierdliwy, [mniam]) poczuł się bardzo pewnie, to warto było spróbować zrobić małego psikusa, a doświadczenie i stalowe nerwy Scrupla dużo pomogły, bo w zasadzie to mało brakło i mogli odkryć zasadzkę, No ale Chew tyle skanował i nie rozkminił, że coś jest na rzeczy więc stało się.:trollface:
    Pozdrawiam Scruple!!! :goodjob:

Moderator kasai:
    Upominam za wulgaryzmy i obrazę.

• to i ja sie wpisze zeby nie bylo szczekacze sie juz wypowiedzieli to mozna napisac :P
    ladnie nas zalatwiliscie szefu szo bo jak by nie patrzec ja cie na ta mine zaprosilem ale my wiemy jak bylo a szczekacze niech dalej ujadaja (kawarana jedzie dalej) tyle im zostalo polowa z was szczekaczy jestescie i bedziecie pionkami bo latacie na kupione tak RespectTeam potrafisz zlomowac kupione 8)
    a co do reszty wpisow jestem bylem i bede szczekaczem olszyn3k ty niemoto jestes najwiekszym penera calego uni ;(
    wracajac do rw graty szkoda ze pan carlos tak szybko wstawial ze nie ogarna do konca poprawnie rw ale nie ma co sie dziwic jak to niemota pod skrzydlami tak samo jak wiekszosc graczy z u quasar8o

Chev a moze Ci przypomnąć kto na Ariesie kupowal konta?

pierw dostales gonga od 2 turasów z topki bo Cie z pzta wyliczyli , nastepnie przejoles kolejne konto i dostales bana.

Oczywiscie pewnie kupione , wiec teksty w stylu ,, potrafisz zlomowac kupione'' to dziecinne teksty chyba nie dorosles do swojego wieku.

Skaczesz po uniach i wyłapujesz gongi , moze zacznij w coś innego grać.

A odnośnie mojego stylu gry , aktywności w starciach to bardzo ale to bardzo Ci brakuje.

Pozdro!

• zadnego zloma ani bana nie dostalem na aries 8) na konto siadlem 10 wrzesnia poklikalem z 2 dni i dalem u wiec zbadaj sprawe a pozniej pisz takie glupoty:lool:

• Master of disguise. Naucz się Respect, że kiedy wytykasz komuś palcem, cztery w twojej własnej dłoni wskazują na ciebie... Nie jednego byś mógł podszkolić w kupowaniu kont m.in. właśnie na ariesie...

Szkoda,że tylko szczekać potrafisz i minusy dawać,a NIC poza tym. Widać po Tobie,że masz z 15 lat i tyle agresji w sobie bo mama za często nie pozwala siedzieć Ci przy komputerze i bardzo dobrze robi.

Jak będziesz przeginał to znowu jej powiem i odetnie Ci internet.

Szkoda mi tylko guff bo normalny chłopak a gra z niedorozwiniętym dzieciakiem 😎

Bez odbioru bo Ty się tym karmisz mając tak nudne życie 😁

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• Jeżeli popełniłem błąd to pokaż poprawne rw 🙂 Szczerze powiedziawszy nawet mi Ciebie nie szkoda przez Twoje zachowanie i szczekanie czy to do mnie czy do innych graczy. Jakim to trzeba być człowiekiem,że nawet z innych uni przychodzą tu by się wpisać pod Twoim złomem i cię pocisnać🤷

• wszędzie te swoje minusowe łapki wstawia :D chyba podbudowuje sobie tym swoje Ego. Ostatnio pisałem kim jesteś. Ale tu mam cała lekturę i łatwo wyrobione zdanie :) gratulacje dla obrońców, dobra robota💪👊

Mi wypisuje na tablicy ciągle, już mi się go robi naprawdę szkoda 😂

To już się chyba kwalifikuje pod chorobę jakąś.

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST