36 # Darknes vs. Marshal Piip [PND] - 1565 %

• Dnia 22-09-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Darknes

Pancernik 15.000

Obrońca Marshal Piip [PND]

Mały transporter 9.019

Duży transporter 3.503

Lekki myśliwiec 1.043

Okręt wojenny 22

Recykler 34

Sonda szpiegowska 68.313

Bombowiec 20

Satelita słoneczny 2

Niszczyciel 142

Pancernik 101

Pathfinder 305

Wyrzutnia rakiet 16.469

Lekkie działo laserowe 274

Ciężkie działo laserowe 1.132

Działo Gaussa 155

Działo jonowe 1.304

Wyrzutnia plazmy 14

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Darknes

Pancernik 14.934 ( -66 )

Obrońca Marshal Piip [PND]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

7.772.207 Metalu, 103.344 Kryształu i 3.618.653 Deuteru

Agresor stracił łącznie 5.610.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 250.773.000 jednostek.

At these space coordinates now float 48.388.000 metal, 102.244.000 crystal and 5.955.200 deuterium.

Agresor przejął łącznie 11.494.204 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 22%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 54.180.207

Kryształ: 99.707.344

Deuter: 8.583.853

agresor zyskał łącznie 162.471.404 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -116.798.207

Kryształ: -134.666.344

Deuter: -10.802.653

obrońca stracił łącznie 262.267.204 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• Podniescie w koncu te progi bo przykro sie patrzy jak zasmiecaja forum takimi starciami :/

Uwazajcie o co prosicie :) bez niskich progow ta gra umrze calkowicie... Forum zyje bo ludzie sobie moga lechtac swoje ego numerkowaniem tych smieciowych rw, mimo ze zadnej pochwaly, komentarza czy zwyklej dumy z nich nie ma - spelnia sie ich wieczny mokry sen o byciu szanowanym flociarzem (chociazby tylko w ich wlasnych glowach). Gdyby prog byl teraz np 5000% (co jest absolutnie realne i wedlug mnie i tak za niskie, zeby mowic o STARCIU TYTANOW a nie pierdow z ekspedycji) to z forum odpadnie 80% grajkow, a pozniej rowniez i z gry - bo ego juz nie bedzie lechtane. Za 5 lat bedzie mogl sobie wpisac rekord 2000ST na ogame.pl i w sumie nikt nie bedzie mogl temu zaprzeczyc... a ze beda to w 99% pierdy - co zrobic? gra tylu ludzi ilu gra, pogodzmy sie z tym, ze ogame to wrak podlaczony do respiratora, albo bedzie tak jak jest albo bedziemy widziec 2 starcia w tygodniu).

Gz darkness, tez chcialbym miec tyle czasu :)

• Podniescie w koncu te progi bo przykro sie patrzy jak zasmiecaja forum takimi starciami :/

Uwazajcie o co prosicie :) bez niskich progow ta gra umrze calkowicie... Forum zyje bo ludzie sobie moga lechtac swoje ego numerkowaniem tych smieciowych rw, mimo ze zadnej pochwaly, komentarza czy zwyklej dumy z nich nie ma - spelnia sie ich wieczny mokry sen o byciu szanowanym flociarzem (chociazby tylko w ich wlasnych glowach). Gdyby prog byl teraz np 5000% (co jest absolutnie realne i wedlug mnie i tak za niskie, zeby mowic o STARCIU TYTANOW a nie pierdow z ekspedycji) to z forum odpadnie 80% grajkow, a pozniej rowniez i z gry - bo ego juz nie bedzie lechtane. Za 5 lat bedzie mogl sobie wpisac rekord 2000ST na ogame.pl i w sumie nikt nie bedzie mogl temu zaprzeczyc... a ze beda to w 99% pierdy - co zrobic? gra tylu ludzi ilu gra, pogodzmy sie z tym, ze ogame to wrak podlaczony do respiratora, albo bedzie tak jak jest albo bedziemy widziec 2 starcia w tygodniu).

Gz darkness, tez chcialbym miec tyle czasu :)

A jak topka inwestuje krocie w antymateriie to jest dobrze .
    Ja gram bez włożenia grosza w konto i nie mogę się porównywać z graczami którzy grają na anty ...

Próg jest ustawiony - więc wstawiam przynajmniej mam frajde z tego .
    Punkt widzenia zależy od punktu leżenia jak to mówią .

Życzę miłej niedzieli ...

• Nie wlozyles ani grosza? A mi sie wydaje ze masz konto od Heffiego i domyslam sie ze nie za darmo bo za darmo to nawet w pierdziel nie dostaniesz w tych czasach :)

• I się nie mylisz 🙂 na swoim wyłapał perma to teraz konto Hefiego pójdzie w eter

• Przperaszm bardzo , ale ponad 30 starć zrobiłem na swoim koncie w które nie włożyłem ani grosza .
    A jeśli chodzi o bana to każdy wie z kim gram że nie grałem na lewych programach , nawet nie wiem jak się obsługuje jakiegoś bota .

Konto od Hefiego dostałem za darmo i widzę jaką zazdrość to wywołało .
    Gadajcie sobie do woli spotkamy się w grze - nie pozdrawiam :)