Coperek mówiłem jesteś za blisko FEDERACJA PLANET [XTEAM] vs. Coperek [FURIA] ~ 7.001%

• Dnia 19-09-2024 18:21:57 następujące floty spotkały się w walce

Co ja mam Ci powiedzieć Coperek, ucz się od kolegów z sojuszu. Astral i Hoseq1 u mnie w układzie nic nie zostawiają...puste planety

Agresor FEDERACJA PLANET [XTEAM]

Krążownik 27.198

Okręt wojenny 12.311

Pancernik 7.602

Reaper 3.640

Pathfinder 42.362

Obrońca Coperek [FURIA]

Mały transporter 78.690

Duży transporter 24.148

Lekki myśliwiec 13.976

Ciężki myśliwiec 2.593

Krążownik 511

Okręt wojenny 490

Sonda szpiegowska 8.365

Bombowiec 151

Niszczyciel 146

Pancernik 802

Reaper 284

Pathfinder 3.282

Wyrzutnia rakiet 822

Po bitwie...

Agresor FEDERACJA PLANET [XTEAM]

Krążownik 26.251 ( -947 )

Okręt wojenny 12.198 ( -113 )

Pancernik 7.565 ( -37 )

Reaper 3.640 ( -0 )

Pathfinder 40.684 ( -1.678 )

Obrońca Coperek [FURIA]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

66.350.862 Metalu, 56.139.570 Kryształu i 30.341.296 Deuteru

Agresor stracił łącznie 89.406.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 987.790.000 jednostek.

At these space coordinates now float 339.417.669 metal, 318.231.897 crystal and 42.516.235 deuterium.

Agresor przejął łącznie 152.831.728 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 367.209.531

Kryształ: 339.397.467

Deuter: 56.984.531

agresor zyskał łącznie 763.591.529 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -550.784.862

Kryształ: -510.052.570

Deuter: -79.784.296

obrońca stracił łącznie 1.140.621.728 jednostek.

[]

• No niby tak, ale to trzeba jakieś zagrożenie czuć, a z Twojej strony go nie ma :p

Poza tym dzięki temu mogłeś spełnić marzenie, bo wiem, że to dla Ciebie spora sprawa, więc kosztem paru statków było warto :)

Gratulacje, przetapiaj, będzie co zlomowac :)

• O chłopie spora i to jak. Spójrzmy na fakty. W miesiącu wrześniu atakowąłem furię 4 razy. Powiedz mi kto oprócz mnie was atakuje? Bo ja nie widze żadnego raportu. A przypomnę, że w tej grze chodzi o FUN...tak w XTEAM mamy FUN. Po drugie, niestety nie sprawia mi radość atakowanie słabszych, takie moje skrzywienie. Reasumując to tylko sport. Spójrz na to z drugiej strony, gdybyś nie był tak blisko, to pewnie byśmy się nawet nie znali. ps atakowac gracza 4,5 x silnieszego...tak,..... jest satysfakcja. :) do zobaczenia w starciu przyjacielu.

• O chłopie spora i to jak. Spójrzmy na fakty. W miesiącu wrześniu atakowąłem furię 4 razy. Powiedz mi kto oprócz mnie was atakuje? Bo ja nie widze żadnego raportu. A przypomnę, że w tej grze chodzi o FUN...tak w XTEAM mamy FUN. Po drugie, niestety nie sprawia mi radość atakowanie słabszych, takie moje skrzywienie. Reasumując to tylko sport. Spójrz na to z drugiej strony, gdybyś nie był tak blisko, to pewnie byśmy się nawet nie znali. ps atakowac gracza 4,5 x silnieszego...tak,..... jest satysfakcja. :) do zobaczenia w starciu przyjacielu.

Przykro mi z Twojego powodu, wydaje mi się że traktujesz wirtualny świat nieco zbyt poważnie. Twoje wiadomości czy publiczne komentarze są mocno niepokojące, niemniej skoro sprawiło Ci to taką radość to dobrze dla Ciebie ;p

Ps: zastanawiałeś się kiedyś nad tym, że to nie ja jestem 4,5x lepszy od Ciebie, tylko Ty 4,5x gorszy? W sensie mógłbyś się bardziej postarać, bo kiepsko to wygląda biorąc pod uwagę Twoje zaangażowanie :)

Przykro mi z Twojego powodu, wydaje mi się że traktujesz wirtualny świat nieco zbyt poważnie. Twoje wiadomości czy publiczne komentarze są mocno niepokojące, niemniej skoro sprawiło Ci to taką radość to dobrze dla Ciebie ;p

Ps: zastanawiałeś się kiedyś nad tym, że to nie ja jestem 4,5x lepszy od Ciebie, tylko Ty 4,5x gorszy? W sensie mógłbyś się bardziej postarać, bo kiepsko to wygląda biorąc pod uwagę Twoje zaangażowanie :)

może tu jest kwestia że Federalny nie wspomaga sie paczkami

• Ja też nie, nie użyłem nawet tych z nagród nazbieranych jeszcze. :)

• loooo Jesus Christ

Zdarza sie Cooperek,

Blysk atakujacego przeraza mnie, tak samo jak wyswiechtane formulki o paczkomatach. Niesamowite,ale ma swoj dzien chlopaczyna, niech sie cieszy,predko podobny dzien moze nie nadejsc.;p

Salut,amor,dinero...%)

Dziki Nastolatek

Amunt Valencianistas!!!!🤣

Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd.😎😏😁

• Zbyt poważnie......?....Coperek to Ty jesteś topem...to ty siedzis tu dłużej ode mnie ...Wy tu w letargu już jesteście i to jest niepoważne...ja to chociaż dobrze się bawie.....skoro tu jestem....nie uważasz? I dlaczego Ci przykro?, że dobrze się bawie. Chłopie, przybij mi grabe i życz mi dalszych sukcesów i graj , graj w końcu , bo Wy tu ścimniacie a nie gracie. Postawiliście na wygodnictwo a nie na zabawe...trzęsiecie tyłkami zamiast się dobrze bawić...spójrz na Astrala, chłop mi 8 moonów zdjoł i to ja rozumiem....ty jestes koło mnie i od dwóch miesięcy palcem nie kiwnołeś mimo, że jesteś silniejszy, a atakujesz słabszych ode mnie......

• Ty masz problemy natury emocjonalnej człowieku.. ja naprawdę współczuję Twojej partnerce o ile taka posiadasz,bo aż glowa boli czytając te Twoje brednie.. Zastanów się dlaczego go trafiłeś? Tylko dlatego bo też mamy życia prywatne,tylko dlatego mi sfarmiles dziś 4500 DT,wow,nie podniosę się. .. Jesteś zawistnym człowiekiem.

• Hej ale bez takich...po co te wycieczki osobiste...Ludzie to tylko gra...Ja buduje napięcie a Wy mi tu wyjeżdzacie z psychiką i o partnerce ...ja pitole...to jest zwykle użalanie się ...chłopie to co byś ty zrobił jak byś tracił całą flotę..pewnie jak większość w urlop...Bo nie umiecie grać..nie ważne czy się wygrywa czy się przegrywa....kurde nie o wynik tu chodzi ale o sam fakt grania. Skoro podjołem rękawice że chce się rozerwać na Ogame to pozwól mi być dorosłym a zachowujesz sie jak dziecko i jeszcze mi każesz być dzieckiem.. Ludzie ogarnijscie sie...wczoraj w nocy przyejemnie rozmawiałem z Astralem mimo tego ze wierzylem że jescze dzis mi moony sciągnie, bo to jest gra i tylko gra, a po drugiej stronie jest człowiek, a jesli gadam dziwnie to domyśl się jeden z drugim że odgrywam role w tej grze np: prowokatora, a Wy mi tu wyjeżdacie z osobistymi...Na prawde, aż tak Bardzo Was zabolało, że wami surki ukradłem...dobry gracz nie zostawia 1 miliard surków bez ochrony jak to w nocy zrobił od was DAN....a nie zakłdam, że konto to bot, bo byscie mieli przeje.....ne gdybym tak założył, bo wówczas wszsytkie wasze konta bym prześwietłił, a wierze, że gram z uczciwymi graczami....tylko tyle i aż tyle...dojrzały czlowiek tudzież gracz zrozumie mój komentarz...ps właśnie Coperek leci mi znisczyć moona i wiecie co....MAM SWIETNĄ ZABAWĘ BO TO JEST GRA !!!!

ps Zastanówcei się dlaczego 20 ludzi zaufało mi w tydzień czasu..Przecież XTEAM ma niespełna tydzień a zobacz ilu członków juz mamy. Mamy najwięcej członków w całym Zodiac

loooo Jesus Christ

Zdarza sie Cooperek,

Blysk atakujacego przeraza mnie, tak samo jak wyswiechtane formulki o paczkomatach. Niesamowite,ale ma swoj dzien chlopaczyna, niech sie cieszy,predko podobny dzien moze nie nadejsc.;p

własnie nadszedł...jednym strzałem Danowi ukradłem prawie milard surrków :) ... raport ci udostępniłem

Coperek...gratuluje...zdjołeś mi całkiem dużego moona...

• Jak tam nowe konto które kupiłeś? 300 PLN ;) no całkiem ładnie,Ty hipokryto..

Pierw się prujesz,że ktoś paczki kupuje czytaj niby Coperek a sam konto kupujesz hahaha... jesteś żałosny..

Gratuluje starcia,coperek odbudowy

• Jak tam nowe konto które kupiłeś? 300 PLN ;) no całkiem ładnie,Ty hipokryto..

Pierw się prujesz,że ktoś paczki kupuje czytaj niby Coperek a sam konto kupujesz hahaha... jesteś żałosny..

Gratuluje starcia,coperek odbudowy

To troche prawda hehe, chodź nie znam graczy z XTEAM, lecz wiem że wiele kont tam zmieniało właścicieli a może nie, przecież to gra i tworzymy swoje "postacie" multi konta etc. Anyway fajnie, że coś sie dzieje bo juz myślałem o 300 graczach na uni.
    Gz starcia, Szo, każdy kradnie jak jest okazja.