Ara (MOP) vs. kuku na muniu (ESSA) ~ 389.440%

• Dnia 06-09-2024 01:10:13 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Ara [MOP]

Krążownik 500.000
    Sonda szpiegowska 1
    Pancernik 430.000
    Pathfinder 50.000

Obrońca kuku na muniu [ESSA]

Krążownik 503.303
    Recykler 70.200
    Sonda szpiegowska 50
    Pancernik 276.488

Po bitwie...

Agresor Ara [MOP]

Krążownik 235.342 ( -264.658 )
    Sonda szpiegowska 0 ( -1 )
    Pancernik 420.711 ( -9.289 )
    Pathfinder 22.435 ( -27.565 )

Obrońca kuku na muniu [ESSA]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    1.251.810 Metalu, 13.463.271 Kryształu i 5.043.272 Deuteru

Agresor stracił łącznie 9.319.163.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie
    39.360.917.000 jednostek.
    At these space coordinates now float
    19.884.040.000 metal, 14.113.226.400 crystal and 4.946.797.600 deuterium.
    Agresor przejął łącznie
    19.758.353 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor
    Metal:
    14.092.941.810
    Kryształ:
    11.489.047.671
    Deuter:
    4.062.669.872
    agresor zyskał łącznie
    29.644.659.353 jednostek.

Podsumowanie obrońca
    Metal:
    -19.063.951.810
    Kryształ:
    -15.017.354.271
    Deuter:
    -5.299.369.272
    obrońca stracił łącznie
    39.380.675.353 jednostek.

• Miło wrócić po latach. Tylko ci co dostają złoma się nie zmienili. Nadal żółć z nich cieknie.

Widzę, ze nadal boty działają. Jak leciałem na atakuj to zawsze się zapalał. Wystarczyło polecić na szpieguj i mogłem farmić pół nocy

• jak ja czekalem na ten moemnt az ktos finezji noska utrze, milo sie na to patrzy (pomijajac to ze na wydane przez was PLNy sie srednio patrzy)! Gratki!
    chlop juz odda konto, nie zdzierżyl zloma, wydalby drugie tyle to by w jeden dzien odbudowal :lool:

Nie martw sie finezja, nie bedziemy teskinc :graty:

• "Riddick" już ustaliliśmy co to znaczy po polsku. Najpierw narzekałeś, że dostałem od niego złoma mimo, ze się wyzbierałem a teraz sugerujesz push. Sam coś pokaż, a nie tylko narzekasz jak pani lekkich obyczajów podczas deszczu

• Nawet nie wiedziałem że Kuku to Finezja . Jeśli tak to nawet mi się uśmiech na twarzy pojawił bo jakoś za nim nie przepadam z czasow Y .

Nie jestem fanem zaglądania nikomu do portfela , każdy gra w tą gre jak chce . To że ogame zrobiło się pay to win każdy wie już od paru lat .

Nie sztuką jest wrzucić kasę w konto , bo to potrafi każdy . Ważne aby dopelnieniem wszystkiego były umięjętności .

Gratuluje starcia - powodzenia w następnych .

Finezji szo chyba nie będziemy życzyć - zobaczymy kto się pojawi po nim na koncie .

• Knopers, trochę racji Ci przyznam.

Zastanawia mnie tylko jedno, jak mając umiejętności chciał byś złożyć takiego Ara/Bluesa ?Praktykanci zasiadają konto aż miło a flotę z paczek naklepał taką że nie licząc top 2 możesz zebrać 10-ciu chłopa a i tak go nawet nie wyremisujesz....

No ale gz starcia, przetopu, szo itp itd

• Odpowiedź jest bardzo prosta = Nie da się . Im szybciej sobie to uświadomisz tym lepiej i może zaczniejsz czerpać przyjemność z gry = Pamiętaj to gra , ma sprawiać Ci przyjemność a nie frustrować .

Ja nigdy nie byłem napaleńcem na topke , dla mnie kwintesencja tej gry to jest to że polatam i mogę popsuć komuś zabawki . Im ciekawiej i bardziej intensywnie tym dla mnie lepiej :)

• Nie wierzę, że Blues to wstawił hahaha

Co Uni ta sama śpiewka. Sprostuję to kilka kwestii

1. Ara to nikt inny jak Blues

2. Kuku na muniu to nie Finezja a Pan Flociarzz aka Merry Jane

3. Na każdym uni MJ robi flotę, po to by Blues ja ściągnął i nie było przypalu, że to push.

4. Bajki z botem i szpieguj można sobie wsadzić sobie w kapcie, bo to tylko i wyłącznie push.

Nie ma czego gratulować

• miły kolego.

1. Ja to nie blus

2. nie interesuje mnie czy finezja, muniu czy inny gwiazdor gral na tym koncie

3. gosciu mi tyle nawetykal pw ze sciagniecie go bylo dla mnie priorytetem

4 jak uwazasz ze push to pisz ticketa

5. kuku/finezja dostal perma za zwrot kasy za anty wiec oszust jest jeden. z tego co wiem to sprawa moze wcale nie skonczyc sie dla wlasciciela konta na banie w pozytywny sposob. kazdy sam wyciagnie wnioski

• Nie ma to jak wrzucać push konto na forum, żeby się pochwalić 😂 szczyt inteligencji Pana Ernesta 🤣 ważne, że przelewy się zgadzają i statystyki zniszczonych rosną 😂 stawiam że 80% to push konta a admini dalej z tym nic nie robią, bo mają małe możliwości...

Zero skilla !

• Dokladnie Angel to ladnie podsumowal i pozdrawiam Bluesa z ktorym niegdys gralem...

Myslalem ze ta gra mu sie juz znudzila a nadal mozna poczytac fajne historyjki.

• Przyganiał kocioł garnkowi, masz tupet czlowieku.
    Na Ariesie pisałes jeszcze lepsze historyjki <X Wystarczy poczytac twoje posty z ariesia i komentarze, jak to przyjmowales dla kolegi konto i jakoś dziwnym trafem wszystkie konta lądowały w twoich reckach. Przy kazdym wiekszym starciu niesamowita historia :trollface:

• Jakie historyjki ?

Sadzisz ze te starcia co na Ariesie zrobilem byly nieczyste?

Dla ktorego kolegi i ktore konto ( konta) , wskaz ktores z nich.

Wszystkie starcia ktore zrobilem byly czyste , jesli masz jakies obawy to ticket do GO mogles pisac.

Bo kazdy potrafi polemizowac.

• No nie wiem, najwieksze steki jaki zrobiles byly nieczyste, chcialeś zebym wskazal ktorekolwiek? Wskaze, BA! Nawet z bonusem, lap dwa, gdzie w obydwoch przypadkach poprzedni wlasciciele wyslali do ciebie kod przekazania:

1. #40 RespectTeam [LND] vs. Affray ~ 95.928%

2. #33 RespectTeam [LND] vs. Faelyn Sharalei ~ 186.816% TOP 1 SOLO

Skoncze te blazenade, posyp glowe popiolem i bedzie cacy.

Cala spolecznosc tej gry dobrze wie, ze ci ktorzy ładuja anty sa nietykalni. Nikt nie jest na tyle glupi zeby zabijac kure co znosi zlote jaja, prawda?

To moj ostatni wywod na ten temat. Ta gra to nie tylko gra, ale i biznes i doskonale to rozumiem, natomiast nie potrafie zrozumiec czemu ludzie tak fisiują przy tym.

IN 'N OUT, BEZ ODBIORU

:closed: