Jak korzystać z teleportu

• Dobry dzionek,

można gdzieś znaleźć instrukcję lub podpowie ktoś starszej osobie, która pierwszy raz ma nowy gadżet w ręku, jak się korzysta z tego ustrojstwa zwanego teleportem?

Próbowałem wygooglać ale tylko natrafiłem, że klika się w budynek telepotu na moon-ie i tam jest ale nic nie widzę z dodatkowych pól czy list ;(;(;(

Tak, po kilkudziesięciu latach znajomości z grą, odkryłem taki budynek dopiero :huh:

:whistling: Każdy zasłuży na miejsce w moim hostelu, nawet ty milcząca, brykająca owieczko :whistling:

• Aaa tutaj. W życiu bym nie zgadł, ikonka idento jak od doku na planecie xD

Jeszcze chyba jakiś mały zielony napisik się pojawił w prawym dolnym rogu na tapecie z grafiką księżyca.

Podziękował :thumbup:

:whistling: Każdy zasłuży na miejsce w moim hostelu, nawet ty milcząca, brykająca owieczko :whistling:

• Aaa tutaj. W życiu bym nie zgadł, ikonka idento jak od doku na planecie xD

Jeszcze chyba jakiś mały zielony napisik się pojawił w prawym dolnym rogu na tapecie z grafiką księżyca.

Podziękował :thumbup:

Ta ikonka zawsze byla uzyteczna baaaa w poprzednich latach mozna bylo zostawic flote po 1 statku kazdej kategori jezeli ktos wyliczyl np pz czy czy w ogole kontra na flote wracajaca i zostawialo sie po 1 statku [...] wprowadzalo sie odpowiednia wartosc ile chce sie teleportowac wciskales enter w dowolnym momecie i gotowe teraz enter nie dziala :trollface: i tylko dostępne statki w pełnej wartości można wybrać :trollface: "Za komuny było lepiej " :D:beaten::bicz: