Pojawienie się Majsa na Q

• Majs kiedy pojawisz się na Q, jest ciekawie:P

raczej nigdy bo wy inne speed uni macie :D nawet bym nie chciał już grać na uni x5
    zresztą co tu takiego u was ciekawego że po planetach gasicie światła jedynie xD i reszta urlopy z flotami bo wystraszeni :)

[mod='kasai']Posty przeniesione z ST.[/mod]

raczej nigdy bo wy inne speed uni macie :D nawet bym nie chciał już grać na uni x5
    zresztą co tu takiego u was ciekawego że po planetach gasicie światła jedynie xD i reszta urlopy z flotami bo obsrani :)

W suuumie to robisz / robicie na Quasar to samo :D Byle ile światełka dla śmiesznych procentów pogasić :D

akurat świateł nie gasimy nie latamy po planetach :D

zresztą co tu takiego u was ciekawego że po planetach gasicie światła jedynie xD i reszta urlopy z flotami bo obsrani :)

W suuumie to robisz / robicie na Quasar to samo :D Byle ile światełka dla śmiesznych procentów pogasić :D

Majs kiedy pojawisz się na Q, jest ciekawie:P

potwierdzam nie latają po planetach tylko by kogoś sprowokować potrafią przeleciec by dobudować flotę :D mnie to nie dotyczy ale taka to już gra czysta strategia :trollface: tylko kilka razy padlem ofiara prowokacji xD ale sporadycznie przeleca co innego prowokowac konto 2 mld punktow a kiedy uroslo do 10 mld samej ekonomi tez sporadycznie przeleca ale oczywiscie juz nie mam satelit wtedy mialem 6-8k satelit i nie latali teraz juz nie potrzeba satelit 27 energetyczna i fuzyjna satelity byly dobre od 2021 roku mometu rozwiniecia konta poprzez formy zycia 1 lvl jeszcze fuzyjnej i mam nadmiar energi 😁 moge sprzedawac na wiadra xD22 lvl fuzyjnej starcza przy użytkowaniu 450k enerki na roctalach 8o 1 lvl wyzej podczas ukonczenia metalu na 54 i trzeba dobrac sie do krysztalu o 2 lvl deuteru o 2 lvl i wrocic do metalu :D kolejny rok zajmie rozwijanie kopalni metal na 17 planetach zajmie 340 dni z kalendarzem w reku :saint:

to ja sie tez wypowiem wy swiatla nie gasicie jestescie super lotnikami a tym czasem wystarczy wejsc na OGotcha i widac jak sie bawicie :P
    szkoda chlopa nie dziwie sie ze juz malo kto tak chce gracX(

https://ogotcha.oplanet.eu/en/…0c-51fa-84fd-97e80b857f7a

https://ogotcha.oplanet.eu/en/…01-5cca-b7c7-6a485cc73f40

tego jest tam wiecej nie chce mi sie szukac:P

Nic do Ciebie nie mam bo przestałem na tej wylęgarni patusów grać czyli na Quasar, ale mijasz się z celem bo każde starcie , no powiedzmy 90% starć ładowanych przez LBK i robionych to wloty w planetę i saty :D :D Starcia Quasar

Ot byle śmieszny procent wbić czyli jednak latacie po planetach :D Pomijam zdjęcie moona i tym podobne, ale choćby kilka ostatnich to czyste wloty w planetę, gaszenie światła i 15k% w stejku jest :D Czyli niczym się nie różnicie od Gothe Scurple i reszty ekipy z Quantum :) :) :) Po jednych pieniądzach czy to jedno Q czy drugie Q :D

• chev bo wiemy że ty to ten niespie :D skanujesz i po 1 min dajesz urlop to ci incek puścił gs z nadzieją że wpadnie flotka ;-) i tak leciał na ciebie podczas urlopu już

co ci to daje takie granie skan i urlop :D ?

• Witam mnie w latanie po planetach prosze nie mieszac bo nie robie tego za czesto nawet powiem wiecej omijam planety przy skanowaniu :trollface:

a chevizna przestan walic w ... ze to nie ty z tego nie spie nas skanujesz i wrzucasz urlop standardowa procedura wiec puscilem sobie gsy na 9 z 11 twoich planet :trollface: bo na tyle zdarzylem szkoda ze niszcze jeszcze nie poszly for fun , skanujesz i sprzedajesz na lewo info o uni i naszych graczach , myslisz ze o tym nie wiemy ;)

styl rozmowy z niespie na pw odrazu wskazal na ciebie , identyko jezyk i skladnia typowa dla cheva czyli zazwyczaj piszesz burak i zagladasz w portfel zazdrosc wyzwiska itp itd ;)

poza tym jeszcze pare innych argumentow mam na to , po mnie to splywa lubie takich ludzi poprostu dodalem cos od siebie w tym poscie , dziekuje i pozdrawiam

nic mu nie daje a moze :trollface: wiesz majs co mam na mysli :trollface:

• nie wiem o czym mowa :) mam tam konto nick

Governor i wiecej kont tam nie posiadam:P

• i dobrze zrobilem ze cie zablokowalem nie wiem co ty masz w glowie ;)

widze zdjales upa na governor i lecisz do mnie gsem 4 dni oooo i jakies transporty niezly jestes:trollface:

tak zazdrosnego czlowieka nie widzialem jeszcze gimbaza

• serio :D ? kasai nawet sobie jaj nie rób skasuj to DID :D , pytał odpowiedziałem i tyle :D nie trzeba temat robić

Jak widzisz to te 10 postów zaśmiecało ST, w ogóle go nie dotyczyło, tylko Twojej osoby. Dlatego pozwoliłam sobie je wydzielić, skoro była potrzeba wyjaśnienia pewnych kwestii. W innym wypadku mogłam je po prostu skasować jako offtopic, ale od razu poszłyby jakieś oskarżenia zamiatania czegoś pod dywan czy cos. Tak klasycznie.

A teraz możecie sobie podyskutować dalej :D

• Jak stoi flota :trollface: gotowa na broda są GSy nie skorzystałbyś :D YKOWI powiecie ze kolekcjonuje bunkry :D

DUST to znowu PGS ^^ alibaba gral na cetus pisalem z gosciem skanowalrm go ta sama taktyke mial ostatio mial zloma ;) tez na cetus czailem sie na niego az zalaczyl urlop :D abrakadabra był na cetus pojawił się przed fuzją i zaczął słup i jelen skanowac na dobre :D Czekaj nie mam czasu teraz na skanowanie rozwijam nowe konto :D Ale jak ukończę wykańczanie nowego uni :trollface: a juz jest zgaszone zaraz po otwarciu to wtedy :D przyczynie sie do orania wszystkiego po kolei :D zaczynajac od pelzaczy odkrywcow :D priorytetowo konczac na kolektorach a noz widelec wiedys Nas polacza w jedno uni to bedzie sie dzialo kto sprytniejszy paczki ma na zapas :D

serio :D ? kasai nawet sobie jaj nie rób skasuj to DID :D , pytał odpowiedziałem i tyle :D nie trzeba temat robić

Jak widzisz to te 10 postów zaśmiecało ST, w ogóle go nie dotyczyło, tylko Twojej osoby. Dlatego pozwoliłam sobie je wydzielić, skoro była potrzeba wyjaśnienia pewnych kwestii. W innym wypadku mogłam je po prostu skasować jako offtopic, ale od razu poszłyby jakieś oskarżenia zamiatania czegoś pod dywan czy cos. Tak klasycznie.

A teraz możecie sobie podyskutować dalej :D

:trollface: Ja już powiadomien nie dostaje kiedy posty są czyszczone :bicz::beaten::beaten::beaten: