Kalkulator wymiany surowców

• wymianasurowcow.png

Wpisujemy w puste pola odpowiednie wartości oraz poprawiamy przeliczniki (wyjściowo ustawiłem 3/2/1, ponieważ arkusz tego wymagał). Nawiasy z treścią "(Max po wymianie na...)" należy traktować krzyżowo, czyli uwzględniać wskazówkę lewej kolumny po wpisaniu danych w prawej kolumnie - i na odwrót. Nie jest to skomplikowane, wystarczy spróbować ;) Udanych negocjacji!

Kalkulator wymiany surowców

( Plik .xlsx do pobrania z Google Drive )

• Ja Ciebie rozumiem, pomysł ok, tylko po co? Przecież podczas wymiany widać ile dostanę za wymianę.

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Ja Ciebie rozumiem, pomysł ok, tylko po co?

Paralogizm - skoro już mamy być opryskliwi.

Twój post jest zaczepny i zgaduję, że wcale nie oczekujesz odpowiedzi na swoje pytanie. Każdy, kto planuje granie, coś tam wprzód sobie kalkuluje. Jeśli chcesz sprawdzać wartości po danym przeliczniku na kalkulatorze w grze, to jesteś rozrzutny - ale masz do tego prawo. Ja Ciebie rozumiem, pomysł ok, tylko po co... Kto zauważy sens skorzystania z symulacji na kalkulatorze, ten na pewno skorzysta.

P.s. Bądźmy dla siebie w miarę uprzejmi, inaczej to forum uronie w toksynach już na starcie.

• Paralogizm - skoro już mamy być opryskliwi.

Twój post jest zaczepny i zgaduję, że wcale nie oczekujesz odpowiedzi na swoje pytanie. Każdy, kto planuje granie, coś tam wprzód sobie kalkuluje. Jeśli chcesz sprawdzać wartości po danym przeliczniku na kalkulatorze w grze, to jesteś rozrzutny - ale masz do tego prawo. Ja Ciebie rozumiem, pomysł ok, tylko po co... Kto zauważy sens skorzystania z symulacji na kalkulatorze, ten na pewno skorzysta.

P.s. Bądźmy dla siebie w miarę uprzejmi, inaczej to forum uronie w toksynach już na starcie.

Kompletnie nie trafiłeś z oceną, ale o Twój problem.

Co jak co, ale o posądzanie mnie o rozrzutność? - to bezczelność i to jest zaczepna odpowiedź. Po prostu fajnie, że poszedłeś w kalkulatory itp wszystko super. Skorzystałem i czy skorzystam ponownie? Raczej nie. Ponieważ dodatek antigame2 równie dobrze wykonuje tą samą robotę. No chyba, że traktujesz ten kalkulator jak brelok przy kluczach: niby fajnie, że jest - ale i bez da się przeżyć.

PS. To Ty bądź bardziej uprzejmy! I nie traktuj innej opinii jako atak. Bo forum akurat do tego jest, mylę się?

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

podczas wymiany widać ile dostanę za wymianę.

...

posądzanie mnie o rozrzutność?

...

antigame2

A ja już sam nie wiem o co Ci chodzi.

Przyjmuję krytykę jeśli jest konstruktywna. Bez cienia narcyzmu, uważam że mój kalkulator jest bardzo praktyczny, prosty do zbudowania i pomocny, zwłaszcza przy planowaniu grubszych operacji. Słowem - zajebisty.