jezol [FIVE] & Famek [FIVE] & Ghost [FIVE] vs. Xcool [ISA] ~ 23826.29%

• pozdro cały sojusz FIVE oraz Ruda

Dnia 25-06-2021 12:25:47 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor jezol [FIVE]

Gwiazda Śmierci 966

Lekki myśliwiec 4.032.574

Pancernik 201.905

Pathfinder 101.975

Mały transporter 900.000

Agresor Famek [FIVE]

Lekki myśliwiec 206.972

Ciężki myśliwiec 463

Krążownik 104.531

Okręt wojenny 3.250

Pancernik 89.913

Mały transporter 100.074

Agresor Ghost [FIVE]

Krążownik 8.560

Okręt wojenny 2.493

Pancernik 33.941

Bombowiec 1.725

Niszczyciel 860

Reaper 573

Mały transporter 2.500

Statek kolonizacyjny 3

Obrońca Xcool [ISA]

Mały transporter 41.974

Duży transporter 20.901

Lekki myśliwiec 10.558

Ciężki myśliwiec 3.595

Krążownik 3.443

Okręt wojenny 2.780

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 36.014

Sonda szpiegowska 70.914

Bombowiec 1.202

Gwiazda Śmierci 7

Pancernik 23.016

Pathfinder 3.157

Lekkie działo laserowe 11.615

Działo Gaussa 100

Działo jonowe 38

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor jezol [FIVE]

Gwiazda Śmierci 966 ( -0 )

Lekki myśliwiec 4.000.296 ( -32.278 )

Pancernik 201.863 ( -42 )

Pathfinder 101.935 ( -40 )

Mały transporter 892.791 ( -7.209 )

Agresor Famek [FIVE]

Lekki myśliwiec 205.319 ( -1.653 )

Ciężki myśliwiec 461 ( -2 )

Krążownik 104.474 ( -57 )

Okręt wojenny 3.250 ( -0 )

Pancernik 89.891 ( -22 )

Mały transporter 99.239 ( -835 )

Agresor Ghost [FIVE]

Krążownik 8.558 ( -2 )

Okręt wojenny 2.491 ( -2 )

Pancernik 33.932 ( -9 )

Bombowiec 1.725 ( -0 )

Niszczyciel 860 ( -0 )

Reaper 573 ( -0 )

Mały transporter 2.480 ( -20 )

Statek kolonizacyjny 3 ( -0 )

Obrońca Xcool [ISA]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

722.877.360 Metalu, 397.455.141 Kryształu i 32.094.043 Deuteru

Agresor stracił łącznie 177.276.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 3.742.504.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.219.932.473 metalu i 1.162.696.128 kryształu.

Agresor przejął łącznie 1.152.426.544 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

694.932.473 Metalu i 637.696.128 Kryształu

525.000.000 Metalu i 525.000.000 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

1.219.932.473 Metalu i 1.162.696.128 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.821.096.833

Kryształ: 1.506.121.269

Deuter: 30.561.043

agresor zyskał łącznie 3.357.779.145 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.370.093.860

Kryształ: -2.018.092.641

Deuter: -506.744.043

obrońca stracił łącznie 4.894.930.544 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• cieszy mnie złom tego osobnika rósł szybciej niż pieczarka na polu szparagów w niemieckich obozach:D

Jeziol - flota niczym z ugameli jak na 3 tyg serwera:P

Gratulacje:)

Wróciłem z kilku miesiecy z niemiec z szparagów oraz holandi z kwiatów butelki złom te sprawy ciulałem kazdy ojro wiesz resztki sie wyżerało ze smietników i talerzy z restauracji zeby wrócic jako król antymaterii

• Jezolku kochany, jezolku.

Jesteś dorosły?

17f0f99b0742e.jpg.html

Wytyłumacz proszę skąd masz ten cytat. Grajmy w otwarte karty, publicznie.

Mi to kołoło ucha lata ile anty dałeś, kogo złomujesz i jaki masz TOP.

Ale czy dojrzała osoba w OGame musi mieć szpiega w sojuszu?

Czekam.

[mod='kasai']Upominam za pseudowulgaryzmy[/mod]

• Przecież pół uni im botów zbanowali na dniach, famek bohatersko je trafiał, jezol robił wystawki na trabanta- tylko blues mógł się na ten shit złapać. Szkoda jedynie że administracja tego nie widzi. I nie zdziwił administracji fakt DLACZEGO trabant nie dostał działy z bluesa po spadaku. Nie da się walczyć z kimś kto pakuje tyle siana w anty a drugie tyle w multi. Pozostaje tu jedynie czekać aż Cię odstrzelą i wbić u, nie od razu u bo jak będziesz mieć flotę to będzie kusiła pokusa powrotu do tego syfu.

• Dla niedowartościowanych osobników w życiu - tak to wygląda. Polecam psychologa. :) Problem w głowie siedzi. Głęboko w głowie. :P

Ale czekam na odpowiedz jezola. Może być czysty. To nie oskarżenia, ale jak ja gram, to z poważnymi ludźmi.

Pytam skąd ma ten cytat. Od kogo.

• gratuluje udanej akcji =)

nie wystawiam stejkow na tym smietniku wiec sobie troszke poplacze tutaj,

to co sie odpierdziela od poczatku na tym nowym uni to jest jeden wielki zart z konsumenta czy tam fana ogame jak kto woli,

powiedzcie mi, w ktorym momencie ogame z 'najlepszej gry przegladarkowej na swiecie' stal sie najlepsza gra ever dla oszustow?

nie trzeba grac wystarczy placic, kiedys rajcowalo nas budowanie floty i rozwoj i dazenie do turbo napedow, dzis maja to na starcie, ale to za malo

wczoraj zbanowali 800kont, wystarczy przejrzec 2ga gale (tak, to te konta zalozone nieco pozniej, wiadomo w jakim celu) czy to normalne ze polowa uni to boty?

boty ktore garstce normalnych graczom nie daja zyc przez laggi, ktore pracuja na wiecznie nienachapanych uj wie po co jak maja paypala, no wiecej zbanowanych niz zwyklych graczy w okolicy?

ok, a co z druga polowa ? wsrod nich jest 'topka' oh jak te slowo zmienilo znaczenie w ogame... kilku graczy?(na starcie nie dalismy rady zapelnic nawet polowy 1gali...zanim wjechala lewizna...)

oraz mnostwo kont słupow ktore zbieraja hajs i czekaja na przemial, wiem co pisze, to jest widoczne jak na dloni, moje targety na ktore sie czailem, nawet jezeli pilnowaly sie 24/7...i tak dostaja zloma od topki,

baa czasem i na full aktiv, nie ma stejkow z tych starc, moglbym wymienic z 10 nickow z czego wiekszosc to wały ale PO CO, moze jednego nie trafie i mnie wysmieja ze sa uczciwi?

tam gdzie sie przyczaje tam flota ucieka pod najlepszych graczy na uni i w magiczny sposob dostaje zloma, nie od jakiegos tam wyjadacza starej daty jak ja, ja mam za malo szczescia i za malo hajsu na takie targety :) sa tak smieszne sytuacje ze gosc wrzuca urlop bo pusher z ukladu tez jest na urlopie a prawie go dorwalem wiec szkoda ryzykowac takiego soczystego pusha...

podsumowujac, zastanawiam sie czy oprocz tych oszustow co pompuja swoje ego na tysiac nikczemnych sposobow , sa tu jeszcze wlasciwie jacys normalni gracze?

a jezeli tak to ilu z nich jest uczciwych i po co sie godza na granie w takim szambie ? topka moze nas zgwalcic na zywca w bialy dzien, maja przewage nie do wybronienia,

czemu jeszcze nie wycieli tych kilku sprawiedliwych? bo pewnie sami nie wiedza po co, uni jest juz rozegrane a ogame martwe.

ps obroncy zycze lepszych fsow, zlituj sie gosciu podzielilbys nawet durnego fsa na mniejsze czesci i mieliby 30x tyle roboty zawodowcy... stad tez ciekawe czy tak latwe starcie to uczciwe starcie

nie oczekuje zadnej odpowiedzi od topki ani nie zamierzam prowadzic dalej zadnej dyskusji bo nie ma to sensu, jezeli wladza i support pozwolil ogamowi upasc to w pupi mam opinie 'grajkow'

pozdro

rev

• Akcja bez żadnych szans na obronę, no ale jak się wyciąga armatę na komara to komar jest bez szans.

podsumowujac, zastanawiam sie czy oprocz tych oszustow co pompuja swoje ego na tysiac nikczemnych sposobow , sa tu jeszcze wlasciwie jacys normalni gracze?

a jezeli tak to ilu z nich jest uczciwych i po co sie godza na granie w takim szambie ? topka moze nas zgwalcic na zywca w bialy dzien, maja przewage nie do wybronienia,

czemu jeszcze nie wycieli tych kilku sprawiedliwych? bo pewnie sami nie wiedza po co, uni jest juz rozegrane a ogame martwe.

Są, są. Czekają aż topce się znudzi psucie gry na tym uni i pójdą na nowe :)

• DLACZEGO trabant nie dostał działy z bluesa po spadaku

Cel Osiągnięty20.06.2021 00:49:39

Od: dowódca floty
    Twoja flota z planety

Księżyc [1:110:7] dotarła do planety Kolonia [1:94:1] i dostarczyła surowce:

Metal: 160.000.000 Kryształ:140.000.000 Deuter: 0

Cel Osiągnięty
    21.06.2021 16:24:23
    Twoja flota z planety Księżyc [1:50:7] dotarła do planety Kolonia [1:94:1] i dostarczyła surowce:

Metal: 160.000.000 Kryształ:140.000.000 Deuter: 0

Cel Osiągnięty
    21.06.2021 20:48:01
    Twoja flota z planety Księżyc [1:50:5] dotarła do planety Kolonia [1:94:1] i dostarczyła surowce:

Metal: 150.000.000 Kryształ:17.471.500 Deuter: 0

Wytyłumacz proszę skąd masz ten cytat. Grajmy w otwarte karty, publicznie.

Mi to kołoło ucha lata ile anty dałeś, kogo złomujesz i jaki masz TOP.

Ale czy dojrzała osoba w OGame musi mieć szpiega w sojuszu?

Czekam.

niestety lub stety wasi sojusznicy piszą do mnie sami takie rzeczy ja sie wogole nie prosze poprostu podczas skana dostaje nagle od jednego z nich taka wiadomośc o tym co o mnie piszecie zróbcie porządek na swoim podwórku a potem czepiajcie sie kogos podwórka

wczoraj zbanowali 800kont, wystarczy przejrzec 2ga gale (tak, to te konta zalozone nieco pozniej, wiadomo w jakim celu) czy to normalne ze polowa uni to boty?

boty ktore garstce normalnych graczom nie daja zyc przez laggi, ktore pracuja na wiecznie nienachapanych uj wie po co jak maja paypala, no wiecej zbanowanych niz zwyklych graczy w okolicy?

z zadnego z zbanowanych kont nie zdazyłem zaatakować wiec oskarzenia iz sie nimi pushowalem sa smieszne mozesz napisac ticketa i sie dowiesz ze z zadnego nie mialem ani 1 metalu sury

ale takie oskarzenia ze strony osoby która ostatnie 3 dni była aktywna 24/7 sa bardziej smieszne

baa czasem i na full aktiv, nie ma stejkow z tych starc, moglbym wymienic z 10 nickow z czego wiekszosc to wały ale PO CO, moze jednego nie trafie i mnie wysmieja ze sa uczciwi?

wszystkie ST jakie zrobiłem wstawiłem na forum mozesz sobie zliczyc punkty zniszczone

• Nick koleżanko, nick.

Załozyłem sojusz Peppa z kilkoma normalnymi znajomymi. Wyślij mi proszę nick na PW jak nie chcesz tutaj. Potrzebny mi jest do tego porządku na podwórku. Jak pisałem. Nie obchodzi mnie ile masz kont, czy masz więcej niż jedno, jak grasz i czy podniecają Ciebie pkt. Ale Są tutaj ludzie (jak kolega wyżej napisał normalni z uni cyfrowych. Którzy zawsze odróżniali grę / zabawę od życia).