Ashwagandha [FURIA] vs. SantaMuerte 123 [N-8] - 199.426%

• Dnia 14-08-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Ashwagandha [FURIA]

Pancernik 1.300.000

Obrońca SantaMuerte 123 [N-8]

Mały transporter 54.183

Duży transporter 31.895

Lekki myśliwiec 54.151

Ciężki myśliwiec 33.273

Krążownik 247.449

Okręt wojenny 6.283

Statek kolonizacyjny 14

Recykler 500.000

Sonda szpiegowska 424.236

Bombowiec 6.340

Gwiazda Śmierci 53

Pancernik 100.734

Pathfinder 14.093

Po bitwie...

Agresor Ashwagandha [FURIA]

Pancernik 1.296.904 ( -3.096 )

Obrońca SantaMuerte 123 [N-8]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

527.384.378 Metalu, 149.931.870 Kryształu i 222.617.188 Deuteru

Agresor stracił łącznie 263.160.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 28.226.476.000 jednostek.

At these space coordinates now float 10.292.328.200 metal, 7.331.084.600 crystal and 2.319.332.400 deuterium.

Agresor przejął łącznie 899.933.436 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 10.726.832.578

Kryształ: 7.357.176.470

Deuter: 2.495.509.588

agresor zyskał łącznie 20.579.518.636 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -15.137.830.378

Kryształ: -10.499.069.870

Deuter: -3.489.509.188

obrońca stracił łącznie 29.126.409.436 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• Graty Ashwa, dobra forma!

Szczerze mówiąc dziwnie zbudowana flota muerte, dzwignal mnie we flocie,ale nie dalby rady...:P

Salut,amor,dinero...%)

Dziki Nastolatek

Amunt Valencianistas!!!!🤣

Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd.😎😏😁

• Dlaczego uważasz że dziwnie zbudowana, wbrew pozorom wszystko jest w niej dogłębnie przemyślane 😎

Gratulacje za ten atak, próbowałeś kilka lub kilkanaście razy i w końcu weszło ale niestety albo stety Real wygrał, wystarczyło 30 minut nie uwagi

Mam nadzieję że po fuzji forma będzie tylko zwyżkowa 😁

• tzn, dobrze zbudowana pod fermingi, ciezsza jednostke byś nie przeszedł, gsy reapery i po zawodach...juz nie mówiąc o niszczarkach 🤣😅żart

Nie masz żadnej obstawy do kr i pnc,

Reckow mega, byś mnie wyzbieral.haha

Szo Muerte

Pance wchodza jak w maslo w Twoja flote

Salut,amor,dinero...%)

Dziki Nastolatek

Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd.😎😏😁

• Była idealna pod mój styl, szybkie ataki z lotki albo po okolicy, recków tyle bo jak to již jest z lataniem z lotki miałem ich na tyle żeby wyzbierać cel i w razie czego też siebie 😁

Ta taktyka zawsze mi się sprawdzała, dodatkowo formy pod krążki i recki mocno porobione, napędy też, tak że wcale to takie głupie nie było jak Ci się wydaje

Gdyby nie było na serwerze takiego Ashwy uważam że kombinacja idealna

• Nie neguje,tylko zwracam uwagę,ze nawet jakbyś chciał to taka kombinacja na dłuższą mete jest squshy.

Salut,amor,dinero...%)

Dziki Nastolatek

• Była idealna pod mój styl, szybkie ataki z lotki albo po okolicy, recków tyle bo jak to již jest z lataniem z lotki miałem ich na tyle żeby wyzbierać cel i w razie czego też siebie 😁

Ta taktyka zawsze mi się sprawdzała, dodatkowo formy pod krążki i recki mocno porobione, napędy też, tak że wcale to takie głupie nie było jak Ci się wydaje

Gdyby nie było na serwerze takiego Ashwy uważam że kombinacja idealna

To nie ja jestem powodem tego co dzieje się z waszym sojuszem. Po prostu zbieracie żniwa za waszego kolegę który ma kąśliwy język i w dodatku mydli oczy jaki to złomiarz z niego jak push za pushem ciśnie i bezczelnie to jeszcze na forum wkłada.

• Ashwagandha nie chciałem w jakikolwiek sposób żebyś tak to odebrał, nie chodziło mi o Ciebie konkretnie tylko o dysproporcje punktowe i rozmiary floty, wyłączając twoja flotę uważam ze swoją budowałem sensownie mając na względzie co kto ma i czym lata na Uni

Rozumiem Cie o co Tobie chodzi ale rozmiary pkt między nami jakie piszesz we flocie nie miały wpływu na to czy dostałeś złoma czy nie bo na Ciebie nawet by wystarczyło 600k pancy. A taką ilość na uni ma kilka osób w tym Twój kolega Catch~ więc byłeś łatwym kąskiem do zezłomowania bo jak wspomniał Angelo trochę źle dobry skład floty miałeś.

• Dospawanie niszczarek czy rozpurek i używanie ich w akcjach z lotki dawało okazję do złapania kontry mając na uwadze twoja bliskość oraz ilość krążków oraz różnice poziomów w naszych napędach 😁

Wszystko było dobrze przemyslane i policzone 😎

• Dospawanie niszczarek czy rozpurek i używanie ich w akcjach z lotki dawało okazję do złapania kontry mając na uwadze twoja bliskość oraz ilość krążków oraz różnice poziomów w naszych napędach 😁

Tylko bierzesz pod uwagę fakt ataku... Statki sa tez do obrony, musisz patrzeć w kilka stron, np do fermingow wystarczylaby polowa z tego co masz.:p jakby Ciebie na kontrze złapał tak koniec nawet podstawy czyli lmow nie masz

Salut,amor,dinero...%)

Dziki Nastolatek

Tylko bierzesz pod uwagę fakt ataku... Statki sa tez do obrony, musisz patrzeć w kilka stron, np do fermingow wystarczylaby polowa z tego co masz.:p jakby Ciebie na kontrze złapał tak koniec nawet podstawy czyli lmow nie masz

niby jakby miał zamiast tych kr-ów niszczarki/lm-y/cokolwiek to by mu coś pomogło? :D Widziałeś ile ten paczkomat ma floty?

koleś zrobił sobie flotę taką jaką mu pasuje. Popełnił błąd i paczkomat ten błąd wykorzystał. Podobnie jak resztą ludzi z topki która padła. Ta gra to gra błędów.

Problem jest gdzie indziej: jeden facet wydał chore pieniądze i przez to uzyskał taką przewagę, że nikt nic nie ma szans zrobić. Koleś nawet fs-ów nie musi robić. Pytanie czemu nie założył konta na starszym uni i nie wypaczkował się do 28kkk pkt? Może dlatego że wtedy musiałby grać z równymi sobie? Lepiej na młodym uni rozwalać wszystkich po kolei na zerowym ryzyku...

Tak wygląda współczesne ogame - poletko do leczenia kompleksów...

• lepiej że się wypaczkował niż pushowałi i udawał kozaka po za tym o o większości 'paczkomatów' każdy pisze że leczą kompleksy a u większości nie widziałem zbędnego napinania się z powodu posiadania

większej floty a to że ktoś zwrócił uwagę że skład floty jest słaby to raczej nie miało na celu obrazić obrońcy tylko zwrócić uwagę .

Ja latałem z lotek,pancei krążki lecą niecałe 12min nie zdąży z kontra, dokładam niszczarki ijuz jest 16-18min a to na kontrę krazkami z układów obokprzy jego napędach wystarczy

A co do obrony to co bym nie postawił to jego floty nie zatrzymam więc nie było sensu stawiać innych statkow

• jedne paczkomaty się napinają a inne nie. To nie ma związku. Leczenie kompleksów polega na tym, że ktoś chce być "najlepszy" kosztem pakowania kasy w coś co jest prostą grą internetową. To tak jakbyś sobie dokupywał figury w szachach, płacisz i dostajesz 2 dodatkowe królowe, jeździsz na turnieje i wygrywasz z wszystkimi bo oni nie chcą wydawać takiej kasy. I co, o czym to świadczy? Może o tym że delikwent potrzebuje poczucia bycia najlepszym mimo że to fake. Innego powodu niż problemy emocjonalne nie ma...

Prosta piłka: umiesz dobrze grać w tą grę to albo grasz bez wspomagaczy i złomujesz dużo. Trochę gram w tę grę i widziałem sporo takich graczy, da się. Taką grą z paczkomatem nie wygrasz, ale przynajmniej grasz uczciwie. A to czy ktoś się pushuje to inna sprawa - to dokładnie tacy sami looserzy jak paczkomaty, tylko mają mniej kasy w portfelu.

• Nigdy nie sprzedałem konta, leciał wiele razy aż w końcu się udało bo trochę było zamieszania w pracy i trafiła się 30minutowa luka, ot i cała historia a twoja teoria poszła się 😁

Tak tak tak :) nie chcesz bana wyłapać to lepiej zgrywać niewiniątko 🤣

Zabawny jesteś i widzę że piszesz te prowokujące komentarze dla samego faktu ich pisania 😂

Powiem tylko że Ashwa ma z samego eko i form pewnie lekko ponad 4mld mety z 1 paczki, więc o wiele bardziej mi się opłaca kupić kilka paczek za anty niz konto pod złom ale co ja tam wiem, większą wiedzę mają specjaliści z forum nie znający realiów tego serwera 😁😎