Valhalla [SzO] & Megan [SzO] & Adam [SzO] vs. Hawi [NetWars] ~ 224 267 789,15% - TOP 1 ACS ogame.pl - No Fire Bug

• xD

to musi być troll...:trollface:a wy się wszyscy nabraliście ;)

Adam  Valhalla  Megan naprawdę wielkie gratulacje, myślę,że poprzeczka na przyszłe starcia postawiona wysoko 8)
    jesli GF odda wam surowce, dla pozostałych graczy Kalyke - puśccie to w domki już8o

Dla Hawi Szo, mimo wszystko szkoda bo pare zł poszło w piach;(;(;(

• Czytam i czytam... To są jaja normalnie:P Stare chłopy grają w grę, kantują jak się da albo i nie... Traktują to jak prawdziwe życie hahah.

Ogame to Gra jak by ktoś zapomniał. Ma dać rozrywkę itd... A jak to w grze różnie bywa, jak w życiu i tyle.

Ogarnijcie się! Dodać do regulaminu że "bug" może kiedyś się pojawić i tyle w temacie.

Jak widać element losowy przydaje się:)

• Emocje nieco opadły u Wszystkich biorących udział w starciu, trzeba zatem podejść na chłodno i trzeźwo do tematu. Starcie się odbyło, to nie ulega najmniejszej wątpliwości. Wystąpił BUG, który oto nie pozwala nikomu z Nas tego obejrzeć - szkoda. Ciągnąc dalej to nie jest jeden jedyny, to nie jest pierwszy błąd w grze, różni się tylko i aż liczbą statków biorących udział w bitwie. Większość z Nas chciałaby obejrzeć to ST na własne oczy - nie obejrzy. Czy każdy chciałby, aby odpisać Hawiemu flotę a SZOpom dodać surowce ? Zdania są podzielone. Znam osobiście kilka przypadków, gdzie starcia się nie odbyły przez błąd gry. Sami byliśmy jego ofiarą obserwując jak 170 mld floty zawisło na misji szpieguj na kilkanaście godzin. Mieliśmy wszystko dograne - statki na +2 sec(bo już na 0 i +1 nie wchodziło), recki zbierające wszystko na 0, 01, 02, screeny, czasy, wszystko... Co dostaliśmy ? NIC, jedno wielkie gówno.

Jak to rozwiązać - nie wiem. Chciałbym zobaczyć to ST, ale raczej nie odpisaną flotę obrońcy i surkę dla atakujących. Dlaczego ? Ano dlatego, że dziesiątki graczy są poszkodowanych, nie tylko SZOpy. Czy Ci wszyscy dostaną wyrównanie ? NIKT.

Nie mniej jednak gratuluję postawy, odwagi, cierpliwości, bo w końcu Megan i Valhalla to nietuzinkowe postacie. Doczepiony Adam też dużo bdb gry pokazał w ostatnim czasie... Starcie jednak jak nie było, tak nie ma i pewnie nie będzie... Hawi Tobie nie wiem czego życzyć, może sprzedaży konta i gry na serwerze o mniejszym poziomie trudności, bo jak widać kasa to po pierwsze nie wszystko w tej grze, a po drugie inni też ją mają.

Co złego to nie ja :)

P.S. To tylko moja subiektywna opinia.

Pozdrawiam Wszystkich

• Cześć Wszystkich

Na Początku chciałem pogratulować a jest czego starcia pokazaliście dlaczego mam w to nie zaczynać na nowo jest to idealna reklama...

Grałem w wiele gier ale takiego cyrku to ja jeszcze nie widziałem grzecznie pisząc...

Zostaliście pozbawieni zysku i top 1 straciliście wasz cenny czas czego oni nie są własnością...

W dodatku nie jest to pierwszy raz przeczytałem że naprawiliście już błąd jakiś czas temu skoro tak to pokażcie wszystkim jakich macie świetnych specjalistów od napraw i uporają się z usterką w rv tak by to starcie jednak znalazło się tam gdzie powinno Top1.

Prawo konsumenta wyraźnie mówi jakość świadczonej usługi nie może się pogorszyć po zakupie przedmiotu i użyciu go dodatkowe słoty na expy loty itd... antymaterii oraz jakichkolwiek subskrypcji.... Pytanie czy takie błędy przytrafiają się tylko nam Polakom czy innym narodowością występują podobne błędy jak wy to nazywacie... Mamy również prawo do informacji napiszcie jaki to błąd na czym polega konkretnie ile czasu przed starciem wystąpił... Jak wszyscy widzimy ludzie odpowiedzialni za usunięcie błędu nie usunęli go pytanie dlaczego z braku wiedzy zawsze możecie zatrudnić firmę zewnętrzną z pewnością szybko upora się z problemem. W żadnej innej grze online w które grałem nie spotkałem się z takim czymś takim by podobne błędy pojawiały ponownie w tak istotnych kwestiach jeśli rzekomo został rozwiązany może jednak nie usunęli go celowo by ktoś mógł z niego korzystać i kiedy mu się podoba pstryka palcami i błąd się pojawia każdy może sobie to zinterpretować na swój sposób...

Najgorsze w tym wszystkim jest to że tylko grając wśród społeczności polskiej w grach są sytuacje podobne jak tutaj nie mają miejsca jeśli chodzi o tak szczytny cel by jeden gracz obrażał drugiego wszyscy się jednoczyli tak by w końcu rozwiązać zaistniały problem i grać spokojnie a nie zastanawiać się czy przypadkiem mi nie przytrafi jestem taki ciekaw jedne z drugim jak by wam się taka sytuacja dopiero był by płacz i lament...

Przechodząc do konkluzji moje wypowiedzi jeśli dacie sobie wmówić że czarne to czerwone zawsze będą wam tak wmawiać...

• Chciałbym poinformować, że decyzją GF starcie zostało policzone. Floty odpowiednio pomniejszone z uwzględnieniem doku, a pz dopisany do kont. Zapraszam do lektury [link].

Jednocześnie, wraz z Megan i Adam dziękujemy wszystkim wypowiadającym się w tym temacie za opinie oraz słowa wsparcia. Mamy nadzieję, że 'no fire bug' kiedyś zostanie skutecznie naprawiony, a wszyscy napotykający się na ten błąd będą traktowani równo. kasai - dziękujemy za wyrozumiałość, prosimy o zamknięcie tematu i przeniesienie go do DiD uKalyke.

Moderator kasai:
    Zatem temat przenosze.