Koneho Maldito vs. Gin Shi Huang ~ 109.536%

• Cieszy mnie trafienie tego dzbana z racji tego, że wisiał 2x za pusze no i ex AxO :)

Jest to jedno z moich ostatnich jak nie ostatnie starcie tutaj - więc zawczasu dziękuję wszystkim za zabawę i do zobaczenia kiedyś :)

Dnia 20-06-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Koneho Maldito

Pancernik 750.000

Pathfinder 19.952

Obrońca Gin Shi Huang

Mały transporter 198.355

Duży transporter 30.191

Lekki myśliwiec 133.421

Ciężki myśliwiec 39.847

Krążownik 82.694

Okręt wojenny 15.915

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 54.305

Sonda szpiegowska 158.573

Bombowiec 9.063

Niszczyciel 6.545

Gwiazda Śmierci 30

Pancernik 39.835

Reaper 4.456

Pathfinder 10.729

Po bitwie...

Agresor Koneho Maldito

Pancernik 741.910 ( -8.090 )

Pathfinder 17.948 ( -2.004 )

Obrońca Gin Shi Huang

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

735.248.520 Metalu, 450.503.926 Kryształu i 102.094.429 Deuteru

Agresor stracił łącznie 749.774.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 12.942.324.000 jednostek.

At these space coordinates now float 5.635.632.000 metal, 4.159.656.800 crystal and 1.158.389.600 deuterium.

Agresor przejął łącznie 1.287.846.875 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 6.112.148.520

Kryształ: 4.256.500.726

Deuter: 1.123.102.029

agresor zyskał łącznie 11.491.751.275 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -7.521.056.520

Kryształ: -5.296.414.926

Deuter: -1.412.699.429

obrońca stracił łącznie 14.230.170.875 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• A ja może , zdziwię...

Nie ukrywajmy, nie przepadamy za sobą i naprawdę wzbudzasz negatywne odczucia, Twoje ego i pycha przerasta chyba wszystkich łącznie naraz..

Nie można ukryć, latasz.. ładnych parę starć masz w swoim dorobku na tym uni, niestety czasem na moich sojusznikach... Ale trzeba pogratulować..

Jeśli jak pisałeś odchodzisz i to Twoje ostatnie albo jedno z ostatnich starć.. życzę przede wszystkim autorefleksji, mniej kija w wiadomo jakim miejscu, dystansu i wyluzowania trochę a nie szukania zaczepek gdzie się da..

Jeśli to miało pomoc podbudować siebie, wierz mi są lepsze sposoby 😉

• Kija w dupie to Wy macie. Większość z Twojej ekipy albo wyłapała złoma, albo po złomie przestała grać, uciekła na urlop lub po prostu wisiała na banie za różne wałki i kupowania kont/flot pod pushe. Bawiłem się tutaj przednio, wyzwania nie było żadnego bo straszna amatorka na tym uni :) Pamiętaj tylko, że to Wy musicie szukać parasola w grze, żeby czuć się bezpiecznie nie ja :)

Nadmienię tylko, że jeżeli ktoś nie ma argumentów w grze ucieka się do życia osobistego :trollface::trollface:

• Nie zmienisz się chyba nigdy..

Kultura osobista to antonim co do Twojej osoby.. ale karma wraca 😉

Jakie kupowanie? Człowieku, jak Ty nic nie wiesz.. nie znasz większości okoliczności a mądrzysz się jak nie powiem ktoo ale tak, jesteś królem ticketów 🫣

Spójrz najpierw na siebie w lusterku, na Twoje akcje i swój parasol jak pięknie to określiłeś 🤣

Jaki argument dałeś mi? Poskanowałeś kilka razy w nocy i tyle?

Faktycznie, moc! 🤯

• Moze i jest bufonem ale cos tam o grze wie - i jednego wg mnie jeszcze większego bufona na U wygonił wiec ode mnie udanego wypoczynku od ogame optymalnie wiecznego bo to nałóg straszny szczególnie dla tych ktorzy lubia grac z pomyslem :)

• A po co mam się zmieniać? Kulturę osobistą zostawiam dla normalnych ludzi, nie takich fajfusów jak Ty.

Nie znam okoliczności xD Nie muszę, ważne że Twoje ziomeczki wisiały za wałki :)

Ja w tej grze parasola nie potrzebuję, a jeżeli chodzi o Cosmo, to sam mnie namówił żebym tutaj grał :)

Czy ja pisałem, pucowałem się że Ciebie trafię? Nic bardziej mylnego. Zrobiłem spore czystki w Twoim sojuszu, którego notabene już praktycznie rzecz biorąc nie ma :trollface::trollface: Ja swoją pracę domową odrobiłem dobrze. To Ty szczekałeś do mnie cały czas na forum a jedyne co Ty razem z resztą Twojej ekipy daliście radę to ściągnąć mi 3 kulki a później przez tydzień szukając floty. To Ty dzbanie przeniosłeś swoją planetę do mnie na 3g, a co ciekawsze niedawno uciekłeś xD