Raporty Szpiegowskie

• Sredni czas otwarcia zakladki z raportami szpiegowskimi u mnie wynosi 8 sekund, moja propozycja to przywrocenie starego rozwiazania przy wyswietalnu raportow szpiegowskich. Mysle ze chyba kazdy sie ze mna zgodzi ze terazniejszy system otwierania zakladki z raportami szpiegowskimi zniecheca do jakiejkolwiek aktywnej gry, nie mowiac juz o opoznianiu flot czy innych rzeczach nie bedac pewnym po jakim czasie sie nam otworza wiadomosci

• Powodzenia. Poza tym ze sie post wyświetli komuś - nic to nie zmieni bo nic nie zostanie przywrócone.

Niemcy już zapowiedzieli brak zmian - brak uwstecznień jeśli chodzi o aktualizacje. Trza brać to co jest.

Więc pora skończyć się łudzić.

• 8 sekund polecałbym ctrl f5 jeżeli mozlilla Firefox albo chrome a na operę nie chce mnie się patrzeć bo nie użytkuje xD bądź spróbuj Alt f4 - jeżeli to nie poskutkuje to polecam restart komputera do pierwotnego stanu przed zakupem 😉 bądź zakup nowego sprzętu . Mnie osobiście mieli z innego powodu dobrze mnie znany ale nie przesadzaj że 8 sekund aby wyświetlić wiadomosci ^^ nawet na telefonie nie jest ten czas osiągalny. Tak naprawdę czeka Nas kilka poprawek obecnej wersji najważniejsza że flota podczas wysylania potrafi leciec gdzie indziej jak została wskazana 😉 to jedyny błąd najbardziej dotkliwy i jedyny że temporary unavalible request to jest sporadyczne i nie uciążliwe

:trollface: Brak zmian to też jakas zmiana :D na dobre :bicz:

• Widać zależność szybkości ładowania skanów od ich ilości. Im ich mniej, tym szybciej chodzą Wiadomości (z jakiegoś powodu wiadomości w koszu też się liczą, więc trzeba je usunąć również z kosza).

Pośrednio wymusza to na graczach ciągłe kasowanie skanów, by zachować jako taką płynność działania. Było by to jeszcze do przeżycia, gdyby nie fakt, że globalny przycisk Usuń, kasuje wszystkie skany, również te, które mamy zapisane w Ulubionych :( Pozostaje albo kasowanie jednej po drugiej klikając każdy skan z osobna, co zjada masę czasu, albo usunięcie wszystkiego i ręczne przywrócenie z kosza tych z zakładki Ulubione.

Kto wpadł na pomysł, żeby to tak działało?:baseball:

nie przesadzaj że 8 sekund aby wyświetlić wiadomosci

Przy 2,5 tysiącach skanów Wiadomości otwierają się od 8 do 10 sekund. Przetestuj sam. Na u68 wystarczy machnąć skany z 3-4 galaktyk po 100-120 układów w każdą stronę od swojej kolonii (około 1,5h skanowania), żeby wykręcić taką ilość. Dziś usuwałem ze skrzynki 253 strony po 10 raportów na każdej, a to tylko z porannego rozglądania się po bfs'ach w 3 galaktykach...

Top10 badań PL (na uni x1x8), top32 badań PL (wszystkie prędkości)

Badania stanowią 79,23 % wartości konta

Edited 2 times, last by zefir ().