Koneho Maldito vs. Lena [AxO] ~ 39.391%

• AxO - farmy ;) Coraz mniej Wam tam flotek zostało - pozdro Spirit XD

Dnia 29-05-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Koneho Maldito

Pancernik 300.000

Obrońca Lena [AxO]

Lekki myśliwiec 27.499

Ciężki myśliwiec 15.566

Krążownik 21.954

Okręt wojenny 2.865

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 20.713

Sonda szpiegowska 42.993

Bombowiec 1.335

Niszczyciel 2.201

Gwiazda Śmierci 5

Pancernik 29.017

Reaper 512

Pathfinder 10.743

Wyrzutnia rakiet 901

Po bitwie...

Agresor Koneho Maldito

Pancernik 298.739 ( -1.261 )

Obrońca Lena [AxO]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

117.337.321 Metalu, 240.800 Kryształu i 118.029.510 Deuteru

Agresor stracił łącznie 107.185.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 4.818.564.000 jednostek.

At these space coordinates now float 1.770.121.600 metal, 1.614.045.600 crystal and 554.990.400 deuterium.

Agresor przejął łącznie 235.607.631 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.849.628.921

Kryształ: 1.563.846.400

Deuter: 654.104.910

agresor zyskał łącznie 4.067.580.231 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.293.961.321

Kryształ: -1.967.357.800

Deuter: -792.852.510

obrońca stracił łącznie 5.054.171.631 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• Jakby nie patrzeć gratulacje.. wykorzystany moment

Natomiast te docinki faktycznie niepotrzebne. Jeszcze tak do kobiety, mógłbyś raz darować sobie chociaz.. ta pycha jest coraz większa.. a pamiętaj, że kroczy przed upadkiem..

A jakby co, zapraszam! Wiesz gdzie znaleźć 😉

• Chłopcy, gdzie ja tutaj coś złego o niej napisałem? Podsumowałem tylko Wasz sojusz, że jesteście farmami, nic więcej ;)

SonGoku90 Odpuść sobie te teksty, bo jedyne co potrafisz to puszczać skany. Jestem nie do trafienia i nic z tym nie zrobicie ;) Dużo Was w tym Axo z flotami nie zostało, ale weźcie przykład z Hali, on wiedział kiedy zejść ze sceny.

• Ja z niczego schodzic nie musze, bo na zadnej scenenie nie jestem. chodzilo mi wlasnie o docinki w strone sojuszu.

co do floty to rzecz nabyta - zawsze mozna sobie wydrukowac ja z paczek i nie widze powodu, zeby konczyc gre, tylko dlatego, ze dostalem zloma. jeszcze nieraz pewnie wpadne w czyjes recki, nie mniej nie przeszkadza mi to i nie mam potrzeby ublizania, ani Tobie, ani Cosmo.
    Tego samego oczekuje od Ciebie, oczywiscie jezeli mam do czynienia z facetem, a nie chlopcem. na sile probujesz udowodnic wszystkim tu obecnym graczom, ze masz przewage nad nami. I moze masz racje i tak jest, ale szczycenie sie tym jest juz slabe :)

• Chłopcy, gdzie ja tutaj coś złego o niej napisałem? Podsumowałem tylko Wasz sojusz, że jesteście farmami, nic więcej ;)

SonGoku90 Odpuść sobie te teksty, bo jedyne co potrafisz to puszczać skany. Jestem nie do trafienia i nic z tym nie zrobicie ;) Dużo Was w tym Axo z flotami nie zostało, ale weźcie przykład z Hali, on wiedział kiedy zejść ze sceny.

To samo mogę o Tobie napisać, poskanujesz może dwie planety i księżyc i tyle..

Wiec spójrz w lusterko 🫣

Tutaj nie ma z czego schodzić, to tylko gra.. pamiętaj.

NIe mogę odmówić, że trafiasz, co pogratulowałem ale klasy się nie kupi..

I patrząc po komentarzach, to Ty się czujesz lepszy, wyższy itd..

Ja się tak nie czuję... Ale jeśli Ty jesteś i się tak gurujesz nad innymi, to zapraszam!

koneho nie gadaj glupot co ogarniety to doskonale wie jak cie trafic :) a to czy na to padniesz to juz zalezy od twojej intuicji i ukladow na uni. niemniej jednak ewidentnie wbiles tutaj w odpowiednim momencie :) bo wszyscy posneli jak po 0.7 spiritusu, a floty napeczniale od braku naturalnego predatora - cos sie musialo zaczac dziac.

gratulacje starcia, AxO musi sie przegrupowac :)

SzO, tym bardziej jezeli slabsza aktywnosc podyktowana choroba.