Standardowo skanuję po 50 us jednorazowo. To daje średnio 150 rs graczy nieaktywnych. Ustawiłem 6 filtrów i sortowanie wg ilości surowców malejąco. Wejście w wiadomości i raporty szpiegowskie trwa okoł 30 sekund. Wybór i wysłanie statków tylko chwilę, ale kolejne wejście w raporty to kolejne 30 sekund. Pora dnia i ilość graczy nie ma znaczenia.
Wydajność serwra Quantum w porównaniu do innych.
-
-
I jak sytuacja, jest do czego wracać po wakacjach czy dalej te same problemy?
-
Jest lepiej zauważalnie, ale w moim odczuciu to raczej zasługa działającego AGR.
DIV nie wiem czy czytasz to forum, ale jesteś wielki
-
Odpaliłem konto po 2 tygodniach.. Jest gorzej jak było przed założeniem tematu
Nie dość, że skanowanie muli okropnie, to jeśli nie robi się tego systemowo tylko ręcznie co rusz pojawia się błąd o niemożności wysłania floty, trzeba przeklikać pogląd - na nowo wejść w galaktyke i wyszukać koordynatów na których się skończyło - co uwaga - nie gwarantuje sukcesu.
Art Ruda kruszynka mam propozycje, jeśli to możliwe, załóżcie sobie konto na Quantum (bo jak znam życie, gracie na innych - nowych) i porównajcie sobie wydajność i stabilność naszego serwera.
Może w ustawieniach maszyny na której stoi nie widać kompletnie żadnego problemu, ale on jest realny i denerwujący. Jak sami zobaczycie będziecie mieli jasne wytłumaczenie co napisać do niemców by mogli poprawić.
-
Skanowanie to jest jakaś pomyłka, z galaktyki klikając na planetę co drugi klik wyrzuca komunikat o błędzie wysyłania.
Wchodzenie dwa razy do jednej galaktyki aby zrobić trzy, cztery skany jest uciążliwe...
Ale to i tak hit jest gdy po zrobieniu jakimś cudem 30-40 skanów chce się usunąć te nieopłacalne, o Panie ile się trzeba na wkurzać bo system wyrzuca komentarz że nie można usunąć skanu 🤦
Potem klik na szybki farming sondami - "flota obecnie toczy walkę"
Trzeba mieć anielskie pokłady cierpliwości aby zrobić sobie sesje farmienia sondami.
-
Kur....... jeb...... ruszcie dupę bo nawet skanować się nie da na tym uni, odechciewa się grać, co aktualizacja to zamiast do przodu to idzie do tyłu, może po kolejnej zamknięcie uniwersum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie kupię już antymateriiiiiii debile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Dlaczego tak się niepokoję kiedy czytam, że planowana aktualizacja nie wniesie do gry niczego nowego ...
Flota walczy kiedy dolatują jakimś cudem wysłane skany. Wejście w wiadomości przy ustawionych filtrach, to pół minuty czekania.
Na farmienie już cierpliwości nie starcza.