Ten serwer nie wyrabia czy tak jest wszedzie? daje sobie czlowiek 17s na zawrotke po opoznieniu i nie zdazyc....
Straszne lagi
-
- Pogawędki
- PRO BONO PUBLICO
-
-
Witaj w świecie wersji 8.
Każdy gdzie wprowadzono zmiany tak ma, trzeba się przemęczyć. Jakkolwiek głośne protesty niewiele dadzą.
-
Tutaj musi być jakiś grubszy temat, że gracze mają tyle problemów a idą dalej z aktualizacjami.
Dlatego cieszę, że na Taurusie jeszcze mamy 7.6.7-pl4
i apeluję by na Taurus aktualizacja zawitała jako ostatnia.
-
I wszystko soit na UNI Ymir... kiedy to się skończy???
-
co chwile jakis blad, serwer nie odpowiada, lagi. ktory juz dzien
-
co chwile jakis blad, serwer nie odpowiada, lagi. ktory juz dzien
Serwer nie był przygotowany na taką ilość PLNów wpompowanych w antymaterię...
-
ledwno ponad 2k kont a serwer nie daje rady w 2005r lepiej działało ale w nocy i nad ranem działa prawie dobrze;P
-
Dostałam dzisiaj odpowiedź na ticketa: ^^ w którym również o lagi chodziło...
"Dz9ękuję za zgłoszenie. Opisywane przez Panią problemy z nową wersją gry zostały już zgłoszone do działu technicznego. Mogę jedynie prosić o cierpliwość i przepraszam za niedogodności."
Szczerze mówiąc, to nie spodziewałam się, że mam w sobie tak ogromny zasób cierpliwości... ciekawe kiedy ona się skończy...
-
Dostałam dzisiaj odpowiedź na ticketa: ^^ w którym również o lagi chodziło...
"Dz9ękuję za zgłoszenie. Opisywane przez Panią problemy z nową wersją gry zostały już zgłoszone do działu technicznego. Mogę jedynie prosić o cierpliwość i przepraszam za niedogodności."
Szczerze mówiąc, to nie spodziewałam się, że mam w sobie tak ogromny zasób cierpliwości... ciekawe kiedy ona się skończy...
cierpliwość? - to łatwe i proste SZYBKOa jeśli pytasz o Lagi we wrześniu po urlopach