Straszne lagi

• Tutaj musi być jakiś grubszy temat, że gracze mają tyle problemów a idą dalej z aktualizacjami.

Dlatego cieszę, że na Taurusie jeszcze mamy 7.6.7-pl4

i apeluję by na Taurus aktualizacja zawitała jako ostatnia.

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Dostałam dzisiaj odpowiedź na ticketa: ^^ :D w którym również o lagi chodziło...

"Dz9ękuję za zgłoszenie. Opisywane przez Panią problemy z nową wersją gry zostały już zgłoszone do działu technicznego. Mogę jedynie prosić o cierpliwość i przepraszam za niedogodności."

Szczerze mówiąc, to nie spodziewałam się, że mam w sobie tak ogromny zasób cierpliwości... 8o ciekawe kiedy ona się skończy... :/:/:/

________________________________________________________________________________________________________________________________

Czasem jak słucham niektórych ludzi, to myślę sobie:
    Serio? To jest ten plemnik co wygrał...?

Maria Czubaszek

8)

• Dostałam dzisiaj odpowiedź na ticketa: ^^ :D w którym również o lagi chodziło...

"Dz9ękuję za zgłoszenie. Opisywane przez Panią problemy z nową wersją gry zostały już zgłoszone do działu technicznego. Mogę jedynie prosić o cierpliwość i przepraszam za niedogodności."

Szczerze mówiąc, to nie spodziewałam się, że mam w sobie tak ogromny zasób cierpliwości... 8o ciekawe kiedy ona się skończy... :/:/:/

cierpliwość? - to łatwe i proste SZYBKO:Da jeśli pytasz o Lagi we wrześniu po urlopach:D