Y2K[KOMORNIC] & Selavi[KOMORNIC]& Szajka[KOMORNIC]& zygunia[KOMORNIC]& dziuniek[KOMORNIC]vs. Spawacz_39 [SPQR]~ 4.313.913% Top3 OGame x1

• Nie mam czasu na grę .

Zdjąłem dziś urlop , bo 31k gsow trzeba z doku odzyskać by nie przepadły

Pozdrowienia dla ogejmowcow

Ja spadam .

Konto przekazuje koledze ; może on lepiej wykorzysta

Ja se kupił kłada

I będę teraz kładem [mniam] po lesie jak marchewa 🤣🤣🤣🤣🤣

Ku chwale sojuszu ROG

Nawalony i reszta ekipy

Odpoczywamy !!!!!

Moderator kasai:
    Upominam za wulgaryzmy.

• kasai nikt się nie rozprawia nad historią spawacz .....

Nie kasuj postów bo to trochę przypomina słusznie miniony czas....

My piszemy o bieżących sprawach i o tym jak wygląda "gra" oraz komentujemy posty osób, które są delikatnie mówiąc niedorozwinięte i reprezentują jeden sojusz (komornic) oraz szerzej całą społeczność OGame. Niestety kasując posty nie dajesz szansy poznać ludzi którzy reprezentują odmienne zdanie do prezentowanych starć....

Pozdrawiam cieplutko z tej naszej zimnej polandii

• No to chyba zapomnieliscie czym sa starcia tytanow ;) prosze zalozyc temat w did i tam komentowac "biezace" sprawy.

Więc proszę wprowadzić zakaz komentowania starć tytanów 8)

Bo to co dla Ciebie jest nieodpowiednie pod starciem to Twoja subiektywna ocena (cenzurujesz niewygodne fakty, które nie pasują do Twojej polityki)

Jesteś cenzorem co niestety nie odpowiada większości osób tutaj piszących.... kasai czas cenzury już minął i proszę nie opowiadaj się po jednej ze stron bo jest to bardzo widoczne i smutne jednocześnie 😔

• Upominasz kasai innych.

Tymczasem piszesz:

biezace

cala

treść (...) został usunięta.

To jest ta treść a nie ten treść.

Nie wypada uderzyć się w pierś?

[mod='kasai']Jak nie ma sie do czego merytorycznie przyczepic to najlatwiej do zjedzonego "a" ;) Nie wiem o co mam sie uderzac w piers ale dziekuje za uwage. Ps. Nigdy nie upominalam nikogo za bledy ortograficzne, stylistyczne czy cokolwiek podobnego. Bo to nie jest forum ortograficzne.[/mod]

• Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, a te komentarze tworzą całą otoczkę tych ST.
    Takie starcia zawsze będą budzić emocje i to jest normalne, po to jest forum i ten dział by można było dyskutować.
    Bez sensu to będzie, jeśli całą dyskusję pod ST sprowadzimy do "agresorowi gratulacje a obrońcy SZO".
    A żeby nie robić offtopu to napiszę jeszcze raz:
    Gratulacje dla agresorów, a dla obrońcy SZO.

• Zastanawia mnie to, ze najbardziej "krzycza" osoby których posty nawet nie zostaly usuniete. Zostaly usuniete posty ktore w ogole nie mialy nic wspolnego z tym RW. Gdyby sie ktos zastanawial to byl to offtopic i te posty zdecydowanie nie robily otoczki tego RW (jak to niektorzy twierdza), bo go nie dotyczyly!

Wiec prosze juz nie smiecic pod tym RW. Jezeli ktos ma cos konstruktywnego (dotyczacego RW!) do dodania to oczywiscie moze.

Wszystkie inne posty beda ladowac w koszu Jezeli ktos uwaza, ze to cenzura rodem z PRL to oczywiscie moze tak uwazac, ale bez takiej cenzury na forum dalej wisialyby te prowokacje i obrazy ktore wg niektorych "naleza do RW". Co wg mnie jest oczywiscie czyms niechcianym.

• Witam .. nie gram w tą grę już od ładnych paru lat .. ale wchodzę tu oglądać poczynania które na tym uni się dzieje bo jest ciekawie .. inne uni wymarły ... I to nie jest ta sama gra co kiedyś ... Ale sentyment zostaje .. życzę wam aby więcej było takich graczy jak spawacz , aby było ciekawie .. bo wy uni 68 napedzacie całe OGame . Gratulacje rw😀

• Zastanawia mnie to, ze najbardziej "krzycza" osoby których posty nawet nie zostaly usuniete. Zostaly usuniete posty ktore w ogole nie mialy nic wspolnego z tym RW. Gdyby sie ktos zastanawial to byl to offtopic i te posty zdecydowanie nie robily otoczki tego RW (jak to niektorzy twierdza), bo go nie dotyczyly!

Wiec prosze juz nie smiecic pod tym RW. Jezeli ktos ma cos konstruktywnego (dotyczacego RW!) do dodania to oczywiscie moze.

Wszystkie inne posty beda ladowac w koszu Jezeli ktos uwaza, ze to cenzura rodem z PRL to oczywiscie moze tak uwazac, ale bez takiej cenzury na forum dalej wisialyby te prowokacje i obrazy ktore wg niektorych "naleza do RW". Co wg mnie jest oczywiscie czyms niechcianym.

Ja rozumiem, że kasuje się obraźliwe posty i wulgarne(było ich sporo), ale moim zdaniem nie ma co przesadzać w drugą stronę i kasować wszystkiego jak leci.
    Napiszę już ostatniego posta, bo chcę wyrazić swoje zdanie do końca. Napisałaś żebyśmy sobie założyli temat w DID, tylko że temat DID jest martwy. Na naszym DID nie ma nawet kto zająć się "rekordami". Oprócz DID martwe są działy wojny, offtopic, poznajmy się, spam itd.
    Tendencja w tej grze jest jaka jest i raczej dąży do śmierci naturalnej niż do zwiększenia aktywności.
    Jedynym działem gdzie pozostało życie jest dział ST, więc nie rozumiem dlaczego administrację aż tak bolą dyskusje w nim.
    Tak jak napisałem - jestem przeciwny wulgaryzmom i obraźliwym postom, ale tolerancja dla reszty postów powinna być większa, bo na tym forum już nigdzie indziej nie ma dyskusji i aktywności.

Ja rozumiem, że kasuje się obraźliwe posty i wulgarne(było ich sporo), ale moim zdaniem nie ma co przesadzać w drugą stronę i kasować wszystkiego jak leci.
    Napiszę już ostatniego posta, bo chcę wyrazić swoje zdanie do końca. Napisałaś żebyśmy sobie założyli temat w DID, tylko że temat DID jest martwy. Na naszym DID nie ma nawet kto zająć się "rekordami". Oprócz DID martwe są działy wojny, offtopic, poznajmy się, spam itd.
    Tendencja w tej grze jest jaka jest i raczej dąży do śmierci naturalnej niż do zwiększenia aktywności.
    Jedynym działem gdzie pozostało życie jest dział ST, więc nie rozumiem dlaczego administrację aż tak bolą dyskusje w nim.
    Tak jak napisałem - jestem przeciwny wulgaryzmom i obraźliwym postom, ale tolerancja dla reszty postów powinna być większa, bo na tym forum już nigdzie indziej nie ma dyskusji i aktywności.

Ja Tobie wytłumaczę 😎

Administrację gry/forum boli prawda o tej "grze" wyrażanej przez graczy na forum. Słusznie przyznałeś, że jedyne jeszcze żyjące miejsce forum to dzuał ST. I dlatego kasai , to miejsce wyrażania swoich opinii przez graczy chce ocenzurować, aby nie wyszły na jaw machlojki administracji gry <X

Także twierdzę i nie jestem odosobnionym przypadkiem, iż dodawanie komentarzy na tym forum nie ma żadnego sensu, gdyż administrator cenzuruje niewygodne fakty o grze....

• Nadinterpretacja niektorych poczynan siega czasem zenitu. W zadnym skasowanym poscie nie bylo slowa o administracji forum, o czymkolwiek zwiazanym z gameforge, czy jakiekolwiek "niewygodne fakty o grze". Nie wiem skad wysiagnales takie wnioski. Za to w tych postach bylo duzo obrzucania sie blotem. Nic, co jakikolwiek uzytkownik forum chcialby czytac.

Wiec skonczcie prosze stawiac tezy, niepotwierdzone zadnym dowodem.

Jest to moj ostatni post zwiazany z tym "zamieszaniem", a temat uwazam za zamkniety. Kolejne offtopy beda kasowane. Nie psujmy autorowi tematu.

• z tego co wiem did to tego sluzy zeby tam duskutowac a nie smiecic pod fajnym STcos cie boli to do doktora przepisze ci masc na bul dupy

Nic mój drogi mnie nie boli.

Mam konto na Uni 68. Dlatego wypowiadam się.

Ale - OK. skoro tu nie wolno się wypowiadać to proszę bardzo - założę temat w DiD. Lecz nie DiD Uni 68.

Zobaczymy - ile temat pożyje.

• Jak najbardziej gratulacje dla agresora ,procent i zysk powala ,moze jeszcze się ktoś znajdzie na kim go pobijesz ,a tak to miłego przetapiania i dalszej zabawy ;)

Panie/ni kasai ,proszę usunąć swoje posty ,nie są związane ze ST:>