Więcej slotów flot zajętych, niż rzeczywiście używanych.

• Tak więc programiści za 5 złoty jak zawsze dają dupy.

Ten błąd się zdarzał, ale wtedy chociaż floty wisiały w Ruchu flot.

W tym momencie mam używanych slotów 22, a od godziny zajęte 2 więcej.

Uprzedzam pytania - tak, liczyłem floty.

012639e2d1edba2150cb2f3a28b1904b.png?ex=6615d52f&is=6603602f&hm=b7ab235515accc8deb23956e1e92879ac6650417f56b0f5ce31bf939ca0ae981&

Czy banda idiotów w Gameforge potrafi coś zrobić dobrze czy w każdej wersji gry muszą być nowe problemy?

Może warto byłoby nie dać debilom premii żeby w końcu zaczęli się przykładać do pracy.

Człowiek kupuje anty, komandory, a potem musi się pieprzyć.

Banda kretynów, a nie programiści.

• Jest jakiś sens odpisywania pierdół pod każdym postem?

Czytałem parę Twoich wypocin i albo skończyłeś tylko podstawówkę albo masz 80 lat i już sam nie wiesz jak się składa zdania.

Po 1. Tak, skoro mam 2 dodatkowe sloty zajęte, to chyba utrudnia grę, skoro nie mogę ich używać, nie uważasz?

Po 2. Tak, oczywiście, że wszelakie strony internetowe posiadają błędy, ale nie spotkałem się jeszcze z grą z taką ilością błędów i to nienaprawianych.

Po 3. Przez parę godzin miałem zajęte 2 sloty flot nieistniejącymi flotami, więc to nie jest kwestia wizualna, ani poczekania kilku sekund aż wróci flota.

Po 3. Zanim zaczęli w tej grze grzebać, to praktycznie chodziła na tip top, potem nawet po zmianie designu, nie było aż takich jaj jak teraz często są.

Po 4. Taki błąd nie może być "dopuszczalny", bo ludzie płacą za dodatkowe sloty flot. Chyba, że zaczną oddawać dopalacze flot albo pieniądze, wtedy niech sobie będzie dopuszczalny.

Po 5. Za to płacą ludziom żeby wykonywali swoją pracę, ale świat poszedł w takim kierunku, że teraz każdy ma wszystko w dupie i przychodzi tylko po wypłatę, jak najmniejszym kosztem.

Musisz bardzo się nudzić, że piszesz w każdym temacie rzeczy, o których nie masz pojęcia. Gdybyś jeszcze coś wnosił tym wylewem własnej głupoty, ale niestety wnosisz tylko zamęt, jak na przykład wymyślanie swoich teorii na temat zasady Basha.

Znajdź sobie jakieś lepsze zajęcie niż bycie głupio-mądrym. Może poćwicz składnie, interpunkcje i jakikolwiek sens swoich wypowiedzi.