To akurat nie ma znaczenia, ważne żeby u wszystkich było tak samo.
Typer Piłkarski Euro 2020 - dyskusje
- Toadie
- Closed
-
-
Ok tak tylko rzuciło się w oczy.
-
Wyniki drugiej kolejki, jak i aktualny wynik sumaryczny jest dostępny w 3 poście tematu głównego Typera:
stesin poproszę o kontakt na pw w celu odebrania nagrody za wygranie kolejki
-
-
-
Można już typować 5 kolejkę:
Wkraczamy w fazę gdzie do typowania dochodzą mecze z Copa America. Dodatkowo przypominam, że ćwierćfinały EURO będą punktowane podwójnie
Pierwszy mecz kolejki w piątek o 18:00
-
Są już wyniki czwartej kolejki typera (czyli 1/8 finału EURO)Dostępne jak zawsze w 3 poście tematu głównego Typera:
Zwycięzcą 4 kolejki jest Avinashi Gratulujemy a zarazem proszę o wiadomość na forum do mnie w celu odebrania nagrody.
Poproszę też o kontakt stesin w sprawie nagrody za 2 kolejkę oraz Rucin83 w sprawie nagrody za 3 kolejkę.
-
Można już typować 6 kolejkę czyli półfinały:
W tej fazie wszystkie mecze będą wyżej punktowane - półfinały EURO potrójnie a półfinały Copa America podwójnie.
Pierwszy mecz kolejki już we wtorek o 1:00 więc nie czekajcie na ostatnia chwilę
-
-
Jakby co to mecz Brazylia - Peru już był w nocy więc nie musisz go typować Kaiser
Kij tam, i tak nie trafił
-
-
Takie typy faktycznie się zdarzały, ale nie są zaliczane.
-
Kolejka 6:
Brazylia – Peru 0:5
Włochy – Hiszpania 0:1
Argentyna – Kolumbia 0:1
Anglia – Dania 0:1
Ci powiem trafiłeś z tym Peru
Toadie coś wiadomo o wynikach 5 kolejki?
-
-
Jakby co to mecz Brazylia - Peru już był w nocy więc nie musisz go typować Kaiser
Kij tam, i tak nie trafił
Jak ktoś ma mieć pecha to i w d... palec złamie :p dla mnie Copa America to totalny strzał w ciemno. Tego turnieju nie śledzę.
-
Jak ktoś ma mieć pecha to i w d... palec złamie :p dla mnie Copa America to totalny strzał w ciemno. Tego turnieju nie śledzę.
No a może szczęscie
-
-
Dziękuję
W Copa America powinny być wyniki brane po rzutach karnych to by mi lepiej szło z tamtymi meczami
Tak w sumie ktoś wie czemu oni nie robią dogrywki? Jak są MŚ to dogrywka jest
-
Dziękuję
W Copa America powinny być wyniki brane po rzutach karnych to by mi lepiej szło z tamtymi meczami
Tak w sumie ktoś wie czemu oni nie robią dogrywki? Jak są MŚ to dogrywka jest
Graty wyniku,
Co do dogrywek to organizatorzy tłumaczyli się, że to w trosce o zdrowie piłkarzy i atrakcyjność meczy (jak grasz co kilka dni +30 min dodatkowe to jednak w nogach zostaje) zatem postanowili, że ewentualna dogrywka będzie tylko i wyłącznie w finale.
Za to "dziennikarze" onetu jak zwykle na propsie...
-
o patrz jakoś nie wpadłam na to, żeby w googlach sobie wklepać dzięki Qnick za wyjaśnienie :))
Co do onetu, temu nie czytam tego typu czytadeł, bo to nie ma sensu
PS. Jak tam wrażenia po meczu Włochy - Hiszpania? Przyznam szczerze, że liczyłam na więcej bramek. Jednakże fakt, iż padło ich zaledwie 2 świadczy również o poziomie obu drużyn, które to nie chciały zbytnio tracić bramek, bo wiadomo jak to wpływa na morale (tak na moje oko). Ale i były momenty, gdzie wątpiłam w słuszność decyzji sędzi... Ale ja się nie znam
Edit: Ale jakby tak przemyśleć to, że bramki nie padły też w dogrywce to w pewnym sensie, ten kto pisał artykuł miał rację