#39 MLN[4FUN] vs. Mattius[E_N] - 2160512%

• Witam, ponownie, RW z samochodu z niemieckiej ziemii ale nuda taka juz że mowie poklikam z telefonu i jak zwykle na akcie siadlo. Matius ladnie spuchl ze Aster nie mogl go dalej molestowac i pewnosc siebie go zgubila. Dobitka nie zdazyla wyleciec poszedl na u, zlom caly moj, Pozdrowienia dla ekipy z discorda. Jak odbudowac te LMy:D

Bilans lepszy o:

Raport zbioru z PZ na planecie [3:215:8].
    11.03.2024 05:36:02

Od: Flota
    Twoje statki typu Rozpruwacz (1283775 szt.) posiadają łączną ładowność 23.107.950.000. U celu

[xxx] znajduje się 126.254.698.800 szt. metalu i 89.758.041.000 szt. kryształu oraz 25.895.724.600 szt. deuteru. Udało ci się odzyskać 12.060.294.270 szt. metalu i 8.574.004.752 szt. kryształu oraz 2.473.650.976 deuteru.

Od: dowódca floty
    Przez atak na

Księżyc [xxx] powstało pole wrakowe. Następujące statki zostaną przetransportowane do twojego doku kosmicznego w

Księżyc [xxx]:

• 1676856x Lekki myśliwiec
    • 22898x Ciężki myśliwiec
    • 158433x Krążownik
    • 39627x Okręt wojenny
    • 37640x Pancernik
    • 17736x Rozpruwacz
    • 15101x Pionier
    • 336213x Mały transporter

RAZEM: 22kkk

Czyli jakies 140kkk zysku

Dnia 11-03-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor MLN [4FUN]

Mały transporter 2.120.994

Lekki myśliwiec 10.582.558

Ciężki myśliwiec 152.939

Krążownik 1.462.043

Okręt wojenny 779.282

Pancernik 1.082.866

Reaper 1.382.313

Pathfinder 127.466

Obrońca Mattius [E_N]

Mały transporter 571.255

Duży transporter 285.000

Lekki myśliwiec 7.074.585

Ciężki myśliwiec 344.597

Krążownik 838.211

Okręt wojenny 134.505

Recykler 1.232.060

Sonda szpiegowska 1.067.671

Bombowiec 40.150

Niszczyciel 121.944

Gwiazda Śmierci 2.821

Pancernik 1.961.788

Reaper 317.825

Pathfinder 103.051

Po bitwie...

Agresor MLN [4FUN]

Mały transporter 253.140 ( -1.867.854 )

Lekki myśliwiec 1.266.688 ( -9.315.870 )

Ciężki myśliwiec 25.724 ( -127.215 )

Krążownik 581.858 ( -880.185 )

Okręt wojenny 559.129 ( -220.153 )

Pancernik 873.750 ( -209.116 )

Reaper 1.283.775 ( -98.538 )

Pathfinder 43.570 ( -83.896 )

Obrońca Mattius [E_N]

Mały transporter 73 ( -571.182 )

Duży transporter 330 ( -284.670 )

Lekki myśliwiec 1.337 ( -7.073.248 )

Ciężki myśliwiec 308 ( -344.289 )

Krążownik 5.759 ( -832.452 )

Okręt wojenny 7.016 ( -127.489 )

Recykler 2.063 ( -1.229.997 )

Sonda szpiegowska 8 ( -1.067.663 )

Bombowiec 5.074 ( -35.076 )

Niszczyciel 31.456 ( -90.488 )

Gwiazda Śmierci 2.821 ( -0 )

Pancernik 301.125 ( -1.660.663 )

Reaper 123.673 ( -194.152 )

Pathfinder 656 ( -102.395 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor stracił łącznie 120.883.307.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 282.297.467.000 jednostek.

At these space coordinates now float 113.000.297.900 metal, 80.335.112.027 crystal and 23.177.153.976 deuterium.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 37.722.726.900

Kryształ: 42.268.414.027

Deuter: 15.638.115.976

agresor zyskał łącznie 95.629.256.903 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -135.146.927.000

Kryształ: -111.530.037.000

Deuter: -35.620.503.000

obrońca stracił łącznie 282.297.467.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• Mattius spuchł ale pewność siebie nie zgubiła odebrałem fs normalnie. Flota stała bo czekalem … ale nie na ciebie :D a ze poszedłem na kibel to zyskałeś okienko niestety niefajne jest to jak grasz nie stać cię z taką flotą na fsa i skaczesz ciągle na u a potem z Za krzaków wyskakujesz i nawet nie ma jak się odegrać przyfarciles i tyle ale graty kilka sekund mi zabrakło niestety było już po a jakby nie to że wczoraj zapchałem stocznie na tydzień to bym przywioslowal i chociaż trochę odebrał w tak już nie było jak

• Mattius spuchł ale pewność siebie nie zgubiła odebrałem fs normalnie. Flota stała bo czekalem … ale nie na ciebie :D a ze poszedłem na kibel to zyskałeś okienko niestety niefajne jest to jak grasz nie stać cię z taką flotą na fsa i skaczesz ciągle na u a potem z Za krzaków wyskakujesz i nawet nie ma jak się odegrać przyfarciles i tyle ale graty kilka sekund mi zabrakło niestety było już po a jakby nie to że wczoraj zapchałem stocznie na tydzień to bym przywioslowal i chociaż trochę odebrał w tak już nie było jak

Wez kartke i dlugopis bo nie nauczyles sie od czasów zlomów Astera i widząc moja lotke czy wczesniej jego fsowales dalej w ukladzie gdzie miales lotke. To nie kwestia czy kogos stac na fs tylko kontroli nad kontem i czasu w realu i wyciagniecia wnioskow bo sam przez swoje bledy czy pijanstwo potracilem flote no i wystarczy ze Stanley EriFW UNI1 chodzi na kibel z telefonem xD i o jakim wioslowaniu mowisz jak polazles odrazu na u a odegrac sie mozesz jak zamiast fs bedziesz wysylac misje atakuj

• Mordo wszedłem minutę po ataku jak stanley mi napisał że skanujesz i widziałem złomu na 800k reckow poszedłem na u bo nie było sensu wiosłować jak mam stocznie zapchaną na tydzień więc jak miałem recki klepnąć ? Musiałbym z milion anty wydac na przyspieszenie tego co jest zapuszczone .

Widziałem twoją lotkę i tak puszczałem dalej fsa z układu ale to nie zmienia faktu że takie granie jak twoje to nie granie aster przynajmniej grał i złomowal normalnie a nie z u niespodzianki robił , mniejsza o większość z mojej strony graty kiedyś i na ciebie przyjdzie pora jak i na Astera :) w końcu spuchnę tak że i ty nie będziesz mógł mnie molestować :D ja się nie poddaje nigdy

• Mordo poszedłem na u bo nie było sensu wiosłować jak mam stocznie zapchaną na tydzień więc jak miałem recki klepnąć ? Musiałbym z milion anty wydac na przyspieszenie tego co jest zapuszczone .

Widziałem twoją lotkę i tak puszczałem dalej fsa z układu ale to nie zmienia faktu że takie granie jak twoje to nie granie aster przynajmniej grał i złomowal normalnie a nie z u niespodzianki robił , mniejsza o większość z mojej strony graty kiedyś i na ciebie przyjdzie pora jak i na Astera :) ja się nie poddaje nigdy

Mówiąc wprost dałes dupy i szukasz usprawiedliwienia. Każdy gra tak jak lubi a pamietaj jak cos jest glupie a działa to juz nie jest glupie. To dobrze ze sie nie poddajesz bo to tylko gra, wyciagnij wnioski i nie buduj floty jak nia nie grasz ani zbytnio nie potrafisz

• Wiesz gdyby to było tylko moje zdanie na temat tego jak grasz to ok zgadzam się szukam wymówki , ale nie tylko ja tak myślę cwaniakujesz bo kupiłeś gotowe konto trochę doklepales miałeś kilka udanych akcji. I ot cała historia, każdy tu może sobie uważać ze nie umiem grać tak jak każdy niepoinformowany gramy dalej

• Boli mnie trochę ta wpadka, tym bardziej że Matti był online bo dosłownie kilka minut przed starciem z nim pisałem. Szkoda, ale to tylko gra no i Mati nie należy do tych którzy łatwo się poddają więc mam nadzieję że niedługo wróci. Atakującemu gz udanej akcji hop zza krzaka, mnie też tak ostatnio złapał ale na szczęście skończyło się na utracie paru dt :) Nie ma co sie denerwować o marne cyferki panowie i życzę wam żeby to co dzieje sie w tej grze było największym zmartwieniem z jakim się zmagacie.

• Ale zaraz, konto miało być oddane, gdzie się podział SOL? Zniknął, a może nigdy nie istniał :D

Skilla się nie kupi, więc takie skakanie zza krzaków jest jedynym finezyjnym zagraniem które może nam zaoferować Arma vel SOL vel MLN, bo czasami ciężko nawet opoźnianie mu idzie.

Mattius SzO, szkoda tej flotki..

u6 Telos, to były czasy

u Isonoe Quetz [ON]

u Quantum Quetzalcoatl [ON]

u Leda Quetzalcoatl [OFF]

u Galatea Quetzalcoatl [OFF]

• Ale zaraz, konto miało być oddane, gdzie się podział SOL? Zniknął, a może nigdy nie istniał :D

Skilla się nie kupi, więc takie skakanie zza krzaków jest jedynym finezyjnym zagraniem które może nam zaoferować Arma vel SOL vel MLN, bo czasami ciężko nawet opoźnianie mu idzie.

Mattius SzO, szkoda tej flotki..

Kocham Polaków jak oni wszystko wiedzą lepiej o wszystkim i wszystkich pozdro Vesemirku, skill? po co mi skill jak to tylko gra ale mozesz zapytac polowe swojego sojuszu niektorych kilkukrotnie no ale tak oni czekali na zloma, złom jest złomem a najwazniejsze jest szczescnie by trafic w okno jak ktos stawia kloca:)

• 5gp.gif

Fajna widzę tutaj wymiana zdań, niby tylko gra a tyle emocji XD

Nie no ale trzymanie takiej floty w miejscu gdzie w kilka minut może być po wszystkim to jest duża klasa, szacun :D

Co do agresora to ja się nie będę jakoś mocno przepychał słownie bo poskładał rozleniwione uni i tu nie ma co gadać, ale jednej szpileczki sobie nie odmówię :D Zarówno na forum jak i nawet do znajomych pisałeś, że konto oddajesz na kilka miesięcy a nie zszedłeś z niego nawet na dzień :) więc nie rzucaj frazesami jacy to Polacy są bo to śmieszne :D

Niemniej graty, 2kk % to jednak nieczęste osiągnięcie i nie ma tu wielkiego znaczenia czy to bfs, czy okno w kibelku :D

• ale jednej szpileczki sobie nie odmówię :D Zarówno na forum jak i nawet do znajomych pisałeś, że konto oddajesz na kilka miesięcy a nie zszedłeś z niego nawet na dzień :) więc nie rzucaj frazesami jacy to Polacy są bo to śmieszne :D

Wy akurat wiecie lepiej, ale mnie to rybka każdy ma prawo do swojego zdania. Dziekuje za obiektywne słowo w temacie gry. Pozdrawiam

• Ja nie mówię że nie dałem dupy bo dałem. Nie pierwszy raz. I może nie ostatni ale gdyby tak nie skakał to już dawno w kilka osób byśmy się na niego sadzili

Dlatego nie masz floty bo nie masz o niej pojecia. Jasne ze kilku by dalo rade, ze chlopaki z Bajeru by dali rade w koncu zdominowali to uni w stopniu ze usneli, ale to jednak duzo zmiennych dzieci, żony, praca by zgrac sie w 3-4 na nocke to wyczyc prawie tak samo jak umowic sie wszyscy na piwo, postawic moony, przerzucic deuter i sciagnac moona to najmniejszy problem, walka by byla u mnie wiec potrzebe jeszcze recki jakies 5-6kk by pozbierac o ile moje by lecialy w jednym fs z cala flota a tak sie nie robi by chociaz miec szanse podjebac zlom a wg regulaminu wygranym jest ten. lepszym bilansem, pomine jeszcze sklad floty rozporki pala jak smoki ale robia robote przy takich RW dlatego mam tak malo pancy bo 1kk do top10 flot w zupelnosci wystarczy, oczywiscie mozna wszystko zrobic dla satysfakcji ale komu sie chce na martwym uni gdy idzie wiosna, to tylko gra mimo jakis zaczepek z obu stron i jak to Stanley napisal oby kazdy mial tylko takie problemy

• Kocham Polaków jak oni wszystko wiedzą lepiej o wszystkim i wszystkich pozdro Vesemirku, skill? po co mi skill jak to tylko gra ale mozesz zapytac polowe swojego sojuszu niektorych kilkukrotnie no ale tak oni czekali na zloma, złom jest złomem a najwazniejsze jest szczescnie by trafic w okno jak ktos stawia kloca:)

Masz jakimś kompleks z tymi Polakami? Może czas już wstać z kolan i wejść poziom wyżej w tej materii, ale najważniejsze ze się pochwaliles rajdem autobahnem w Reichu smyku :)

Pytam dla kolegi, bo jakiś Sol aka MLN pusznał się kontem Brillu i się zastanawiam, czy to jakieś Twoje alter ego czy może zwykle rozdwojenie jaźni.

support jak zwykle, nic nie wiedział nic nie słyszał, jak jakiś kardynał z Krakowa :D

u6 Telos, to były czasy

u Isonoe Quetz [ON]

u Quantum Quetzalcoatl [ON]

u Leda Quetzalcoatl [OFF]

u Galatea Quetzalcoatl [OFF]

• Kocham Polaków jak oni wszystko wiedzą lepiej o wszystkim i wszystkich pozdro Vesemirku, skill? po co mi skill jak to tylko gra ale mozesz zapytac polowe swojego sojuszu niektorych kilkukrotnie no ale tak oni czekali na zloma, złom jest złomem a najwazniejsze jest szczescnie by trafic w okno jak ktos stawia kloca:)

Masz jakimś kompleks z tymi Polakami? Może czas już wstać z kolan i wejść poziom wyżej w tej materii, ale najważniejsze ze się pochwaliles rajdem autobahnem w Reichu smyku :)

Pytam dla kolegi, bo jakiś Sol aka MLN pusznał się kontem Brillu i się zastanawiam, czy to jakieś Twoje alter ego czy może zwykle rozdwojenie jaźni.

support jak zwykle, nic nie wiedział nic nie słyszał, jak jakiś kardynał z Krakowa :D

Jest opcja 3 bo to wasze konto bylo, żal pupe ściska ze to nie Wy zezłomowaliscie, teraz widze ustawiacie sie pod Insomanie tez wasze stare konto, az strach cos zezlomowac, Ganimed czy ANGELSIN byli po 2msc na urlopie zeszli i dostali zloma odrazu ten pierwszy nawet na akcie to tez pusze byly? Ja kompleksu nie mam tylko usmiech na ustach jak ludzie wiedzą lepiej niz ja sam gdzie jestem, co robie ale moze to wina netflixa i zbyt duzej ilosci filmow wiec moze fanem Wiedzmina jestes ale pomysl zeby zmienic nick na Sherlock czy Watson. A jak zglosiles jak rasowa "60" w czynie spolecznym wiedzac jak dziala nasz team i jeszcze masz pretensje ze masz negatywna odpowiedz. Logi zapisuja każde klikniecie wiec musialy byc czyste czyli zlom byl czysty czyli Twoje teorie sa do pupy.

• Nie no bzdur nie opowiadaj, konto które zdjęło urlop tylko po to żeby od Ciebie dostać złoma i wrócić na urlop było wcześniej moje i ja wiem komu je odstąpiłem. Wiem, że nie była to osoba z naszego sojuszu i nie snuj takich idiotycznych teorii, że komuś tyłek ściska że sami go nie wchłonęli, bo wcześniej rok na urlopie siedziałem i jakby ktoś z bajeru miał takie wysokie ambicje to dawno mogłem mu to oddać do takiego celu.

To że GO nic nie zrobią to już jest normalne, ale nie oznacza to, że to starcie było czyste.

EDIT: zupełnie normalne jest że tak dużego starcia nie wstawiłeś na board, jak wszystkie inne :) bo przecież było tak czyste, że nie było czego ukrywać :)

• Ja nie mówię że nie dałem dupy bo dałem. Nie pierwszy raz. I może nie ostatni ale gdyby tak nie skakał to już dawno w kilka osób byśmy się na niego sadzili

Dlatego nie masz floty bo nie masz o niej pojecia. Jasne ze kilku by dalo rade, ze chlopaki z Bajeru by dali rade w koncu zdominowali to uni w stopniu ze usneli, ale to jednak duzo zmiennych dzieci, żony, praca by zgrac sie w 3-4 na nocke to wyczyc prawie tak samo jak umowic sie wszyscy na piwo, postawic moony, przerzucic deuter i sciagnac moona to najmniejszy problem, walka by byla u mnie wiec potrzebe jeszcze recki jakies 5-6kk by pozbierac o ile moje by lecialy w jednym fs z cala flota a tak sie nie robi by chociaz miec szanse podjebac zlom a wg regulaminu wygranym jest ten. lepszym bilansem, pomine jeszcze sklad floty rozporki pala jak smoki ale robia robote przy takich RW dlatego mam tak malo pancy bo 1kk do top10 flot w zupelnosci wystarczy, oczywiscie mozna wszystko zrobic dla satysfakcji ale komu sie chce na martwym uni gdy idzie wiosna, to tylko gra mimo jakis zaczepek z obu stron i jak to Stanley napisal oby kazdy mial tylko takie problemy

oczywiście masz racje jest wiele zmiennych co nie zmienia faktu ze gdybyś grał normalnie jak wszyscy robił fs a nie uciekał z tym na U to można byłoby kombinować i próbować a tak grasz jak grasz i się podniecasz wynikami

• Nie no bzdur nie opowiadaj, konto które zdjęło urlop tylko po to żeby od Ciebie dostać złoma i wrócić na urlop było wcześniej moje i ja wiem komu je odstąpiłem. Wiem, że nie była to osoba z naszego sojuszu i nie snuj takich idiotycznych teorii, że komuś tyłek ściska że sami go nie wchłonęli, bo wcześniej rok na urlopie siedziałem i jakby ktoś z bajeru miał takie wysokie ambicje to dawno mogłem mu to oddać do takiego celu.

To że GO nic nie zrobią to już jest normalne, ale nie oznacza to, że to starcie było czyste.

EDIT: zupełnie normalne jest że tak dużego starcia nie wstawiłeś na board, jak wszystkie inne :) bo przecież było tak czyste, że nie było czego ukrywać :)

To z pretensjami i aluzjami prosze do osoby ktorej oddales konto czy byl to bajer czy ktokolwiek inny mam to gleboko, ja nie musze nic ukrywac czy mowic ze gra ktos inny a gram ja jakby byly za to jakies bonusy, przez okres gdy mnie nie bylo naliczylem z 11st zrobionych przez kolege a nie widze zadnego na forum. Wiec idac Twoim tokiem rozumowania Ganimed i ANGEL tez sciagneli urlop by dostac zloma i na niego wrocic ANGEL pozniej dostal jeszcze ze dwa. Szczerze to jeszcze bym was rozumial jakby byl w tym jakis sens, skilla mam 0 ale potrafie obserwowac gdzie wracaja fsy czy jak ktos je puszcza czy jak ktos chce mi zrobic kuku. Z pretensjami do GO, GA, OP albo na farmerame tam nikt nie atakuje bo oddaje wam rozpykanie serwera wczesniej ale pozniej na kazde wasze RW z prawej strony to tylko wymowki i teorie spiskowe bo ktos na martwy serwer poswieca czas i uwage

• Hmm miałem wrócić i sobie trochę poklikać, ale chyba mi się odechciało bo nic się nie zmieniło od mojego odejścia :) Mattiusowi SZO i może wreszcie ogarnie że na speeduni to nawet jak idziesz się odlać to puszczasz FSa i zawracasz żeby z PZ nie wyliczyli. Agresorowi to nie wiem czego życzyć ale może pójścia na inne uni xD