Aktualnie nie da się ani na tele ani przez laptopa wysłać w ogóle floty. W zakładce flota jest komunikat "obecnie flota toczy walkę" niezależnie od pozycji jaką się kliknie.
Serwery szlag trafił ?
-
- Gra
- Zgrywus
-
-
Flota znowu wyparowała... To już standard? Serwer xuange
-
Flota znowu wyparowała... To już standard? Serwer xuange
W stoczni jest, ale wysłać się nie da
-
ja na quasar nie mogę wysłać pionierów na pz ale expę bez problemu dało się wysłac
-
-
U mnie mimo braku ruchu flot pokazuje 11 zajętych slotów. Nowa aktualizacja, "naprawa" starych błędów i wprowadzenie nowych. Dobrze wam idzie drodzy programiści, dobrze.
Na pocieszenie mogę kupić antymaterię w promocji.
//Flotę z ekspedycji wcięło.
-
Evencik na happy hour z anty potrafili przed chwilą ogłosić, a napisać tu cokolwiek, że choćby działają to już nie potrafią. Leją na graczy ciepłym moczem ostatnio. Coraz większy syf się z tej gry robi.
-
Evencik na happy hour z anty potrafili przed chwilą ogłosić, a napisać tu cokolwiek, że choćby działają to już nie potrafią. Leją na graczy ciepłym moczem ostatnio. Coraz większy syf się z tej gry robi.
Jakie leją? Antymaterię możesz kupić w promocji! Czy to nie jest okazanie graczom szacunku?
-
Jak sytuacja teraz?
-
Jak sytuacja teraz?
Flota wróciła, raporty ekspedycji się pokazały. Żeby to było ostatni raz!
-
Jak sytuacja teraz?
Ruda dzięki za szczegółowy opis waszego działania i kompletne olanie tematu. 8 min po tym jak cię oznaczyłem w tym wątku to dodałaś info o evencie happy hour na anty. Tutaj słowem się nie wypowiedziałas. Z adanio czasami było podobnie. Wy macie jakieś takie restrykcje z góry że zanim ogamowy matrix wam nie da instrukcji to nie możecie słowa pisnąć ?
-
Post z eventem opublikował się dzięki funkcji opóźnionej publikacji, czyli został ustawiony z góry z wyprzedzeniem.
Więc przykro mi, że odczułeś że Cię olałam.