Hurtowe bany

• Tak już widzę te tłumaczenia "Panie bo mnie chomik nasrał na klawiaturę, kot myślal ze to mucha pacnął i samo się - ja nic nie zrobiłem" - "OK , unban". Tak działa nasz support.

A tak całkiem poważnie - to obstawiam że przynajmniej 3/4 to wynikowa błedu w skrypcie zwał jak zwał - buga w grze. Którego sami wrzucili aktualką. Więc sami niech się za bugusing zbanuja :D Więc zapewne chwila minie zanim to odsrają. Może jutrzejsza aktualka naprawia albo spowoduje kolejne fale banów. W wielu przypadkach ludzie dostali bana bez powodu. W wielu - słusznie. W jeszcze innych przypadkach i tak dostaną UB bo koledzy z sojuszu czy z discorda ( pozdro MNS ). Słusznie niektórzy zaczynają snuć wnioski że skoro czyjeś podanie do teamu zostało wywalone - to znaczy że znajomy bądź znajoma z zaprzyjaźnionego sojuszu (pozdro MNS ) ma chrapkę na stołek. Mamy już takich kilku - wszyscy z jednej stajni ;)

A co do banów... trzeba się modlić co by jutro nie zesrali jeszcze bardziej czegoś :D

• :D prawdopodobnie profilaktyczna sytuacja xD znając cieżką reke supportu :saint: chociaż nie każdy gracz jest uczciwy . Znając swoją skromna osobę :P Najuczciwszy gracz pod słońcem ktorego wakacje na VPN nie kręcą multi czy pushy.

Człowiek jest spokojnym farmerem , chce przetrwać na pustyni :evil:. Chociaż większość kont została na kantach zbudowana nie mnie to oceniać.

Wysokosc darowizn jest adekwatna do obecnej sytuacji wszystko bajera .

Bedąc na banie za bugusing nie dowieżałem , wlasnym oczą , przeprosiny wraz z rekompensatą przyjete, chwila refleksji , znając realia przymusowe wakacje ;) służą opalenizną i nabralem checi do gry . :S

Dziękuję Art:love:

• Dzis chyba wypada

" miesiecznica" bana ^^ Laojuna i Walkera. Skladam zatem serdeczne kondolecje za lata uczciwej gry. DO ZOBACZENIA chlopaki w jakims uniwersum juz na nowym niku i nowym koncie. Oby wasze poswiecenie przysluzylo sie calej spolecznosci a zwlaszcza PA i FN czy jak im tam. BO JAK TO POWIEDZIALBY GF

"Nie ma przyrostow za darmo"

Choc zaraz Sreptimel pewnie zaprzeczy ;D bo przeciez ma.

Edit. Czyste zlo spolecznosc u Quantum dziekuje za przyrost graczy o ktory walczyles... szkoda ze sam nas opusciles;/