Dzień dobry chciałbym się zapytać Który infantylny z pośród donosicieli doniósł do administracji na temat dodawania cyferk kiedy śmiejąc się z graczy co potrafią napisać już chciałem by gula latała Boye kupują anty z vpn ja posiadam rachunki z momentu dokonywania zakupu dokonywałem zakupu paczek i innych przedmiotów i że zacząłem używać paczek dostałem bana za bugusing ???? nie badzcie smieszni prosze bardzo gram uczciwie nigdy nie pushowalem czu uzywalem zadnego oprogramowania a tutaj takie oficjalne oszczerswo ? Moge wystawic , przedstawic rachunki ile pieniedzy wydalem na antymaterie od 2022 roku ?
Bugusing quasar
-
-
Oni to juz sami nie wiedzą czego czepic sie maja, jak klonuje sie flote to legalnie :D, a jak im cos nie spasuje to wymysla Bog wie co, zeby tylko Cie wyslac na banana
-
Ja też dostałem banana, albo za to że za mało kupiłem paczek albo za dużo. 🤦♂️
Póki co czekam na jakieś wyjaśnienie bo szkoda mi 7 lat grania i wywalenia paru tysięcy na tą grę
-
Kartez*z*z*z*d*g*y*a nie przejmuj się, Ci gracze co nie kombinowali z zakupem anty i paczek nie mają się co martwić
-
Dobrze odpocznij sobie ładna pogoda jest już wystarczająco się nagrałeś ☺️
-
Kartez*z*z*z*d*g*y*a nie przejmuj się, Ci gracze co nie kombinowali z zakupem anty i paczek nie mają się co martwić
moi ziomkowie napisali wszystko co mozna bylo tylko napisac
z mojej strony tyle chyba ze jeszcze pozniej cos skrobne
-
Pogoda w ogole nie jest ładna 😂😂😂 pada deszcz od kilku dni 😁
Przypomina mi się sytuacja kiedy dostałem bana na org 😂😂😂 powód został określony jako użytkowanie bota 😁 a ja poprostu cierpię na bezsenność 😊 i potrafię grać dlugo czy wykonywać inne czynności jak praca 😂😂😂 jak mogę pracować po 12h jestem zadowolony 🤭
-
Tłumacz się w support a nie tutaj 😉
-
pewnie ciężko się wytłumaczyć w support, np. moje zgłoszenie w podobnym temacie wisi od wczoraj wieczora z zerową reakcją
-
pewnie ciężko się wytłumaczyć w support, np. moje zgłoszenie w podobnym temacie wisi od wczoraj wieczora z zerową reakcją
Kolega od wczoraj tutaj ?
Z Tydzień trzeba czekać, a po wczorajszej miotełce tydzień to pewnie optymistyczne założenie 😉
-
Kolega od wczoraj tutaj ?
Z Tydzień trzeba czekać, a po wczorajszej miotełce tydzień to pewnie optymistyczne założenie 😉
po tej stronie? Tak, dokładnie od wczoraj..
-
Ja też dostałem banana, albo za to że za mało kupiłem paczek albo za dużo. 🤦♂️
Póki co czekam na jakieś wyjaśnienie bo szkoda mi 7 lat grania i wywalenia paru tysięcy na tą grę
O kurde, ja gram ponad 18 lat z przerwami, i ani złocisza nie wydałem, szacunek kolego
-
Teraz staram sie wskruszyc 😊 serca i by ktos mogl miec wyrzuty sumienia 🤭🤭🤭😂😂😂 jak to " za co Ja Wam płacę" 😊 .
W sumie szkoda konta by się marnowało obecnie i tak nie posiadam czasu na kontynuowanie gry , ale za kilka miesięcy kto wie , a może już nie wrócę z urlopu 🤭🤭🤭 osobiscie mógłbym nawet skasować konto [...] ale tyle pieniędzy wpakowalem 😜 że szkoda poprostu a ile czasu by sępy się nie zleciały 😊 jeżeli miałby być pernametny to wtedy poprostu już nigdy 😁 nie wrócę do tej gry , szkoda czasu , mam lepsze zajęcia w życiu jak tracić czas 🤭🤭🤭 ale kiedy poświęciłem znaczna część swojego czasu chciałoby się kontynuowac z ograniczeniem czasowym Z powodu pory wiosennej
-
Te bany niektóre to takie z tyłka dawane są, że to szok. Parodia w tym naszym teamie ostatnio się dzieje. Hurtem rzucili bany za bugusing nic nie tłumacząc. Prawdziwi buguserzy sobie grają bezkarnie, a obrywają niekiedy normalni gracze nie mający z bugusingiem nic wspólnego. Czas chyba kończyć definitywnie z tą grą, bo kolesiostwo za mocno się rozpanoszyło.
-
Wygląda na to, że używają jakiś skrypt, który banuje wszystkie konta "powiązane" z kontem odpowiedzialnym za bugusing. Wygląda też na to, że konta są bez problemu odbanowywane po zgłoszeniu ticketu, jeśli są wskazania na to, że są czyste.
A "powiązane" może znaczyć wiele, np. wymianę surowców między graczami, zbieżne ip, ataki, itd.
Jeśli tak faktycznie jest, to przypomina to trochę wylewanie dziecka z kąpielą, ale z drugiej strony fajnie, że w końcu są jakieś automatyzacje wymierzone w nieuczciwych graczy. A na discordzie/forum wiadomo... każdy jest niewinny.
-
Wygląda na to, że używają jakiś skrypt, który banuje wszystkie konta "powiązane" z kontem odpowiedzialnym za bugusing. Wygląda też na to, że konta są bez problemu odbanowywane po zgłoszeniu ticketu, jeśli są wskazania na to, że są czyste.
A "powiązane" może znaczyć wiele, np. wymianę surowców między graczami, zbieżne ip, ataki, itd.
Jeśli tak faktycznie jest, to przypomina to trochę wylewanie dziecka z kąpielą, ale z drugiej strony fajnie, że w końcu są jakieś automatyzacje wymierzone w nieuczciwych graczy. A na discordzie/forum wiadomo... każdy jest niewinny.
Jeśli jest tak jak piszesz to w pierwszej kolejności zbanowane powinno być konto, które buguje, a jak wiadomo choćby z perseusza to tam ten buguser sobie bez problemu korzysta ze zbugowanej floty i śmieje się innym w twarz
-
Nie wiem czego op oczekuje pisząc tutaj.
Na perseuszu koleś który klonowal flote, dostał banana na dobę i zyskał za friko 900kk pkt. A koleś, który go zaatakował dostał bana na tydzień.
Tu Ci może napisać Ruda, że się sprawa zajmie...Po czym się tym nie zajmie.