Ruda

• No hej Rudełku:)

Tu też odkurzę! Widzisz jak ja o Ciebie dbam?:P hihi

To i Ciebie zapytam kawę...jaką lubisz?:D

Upinasz włosy do góry czy raczej normalna kitka? ;p

Jak Ci się podobają te takie hardcorowe włosy typu turkus/roz/kolory tęczy?

Dokończ zdania...

Najprzystojniejszym aktorem jest....

Uwielbiam filmy z aktorką co się zwie...

Nigdy nie wybaczę osobie bliskiej jeżeli....(co zrobi?)

Gdy byłam mała uwielbiałam bawić się w....

Na starość chciałabym mieszkać w...

• Siemano!

Pewna kasaja skierowała mnie tutaj, więc ten tego... Przybywam!

Jeżeli byś mogła wystąpić w jakimś talk show, talent show, reality show itp. to na który zdecydowałabyś się najchętniej a który byłby opcją "no chance"? Uzupełnię, że odpowiedzieć "żaden" jest dopuszczalna, ale jednocześnie jest strasznie nudna :/

Którą wersję zazwyczaj wybierasz: podchodzić z nadzieją, patrzeć optymistycznie na wszystko i co najwyżej się rozczarować czy może podchodzić sceptycznie i pesymistycznie (wg mnie realistycznie) i co najwyżej miło się zaskoczyć?

Uważasz siebie bardziej za osobę rozrzutną czy osobę oszczędną? Czy panująca stosunkowo wysoka inflacja zmieniła jakoś Twoje postrzeganie w kwestii finansów?

Uważasz, że jesteś osobą co zawsze walczy o swoje i nawet sama czujesz, że czasem idziesz z tym za daleko czy jednak scharakteryzowałabyś siebie jako osobę przesadnie ustępliwą? Znowu przypominam, że "coś pomiędzy" jest wielce nudne!

Jeżeli miałabyś wybrać życie w kraju mega uporządkowanym, gdzie nawet najdrobniejsze wykroczenie jest karane (coś jak Singapur) i kraju, gdzie każdy podchodzi do wszystkie na luzie, jakieś większe zasady nie istnieją, nic nie jest uporządkowane (coś jak Wenezuela) to co byś wolała?

Jakie jest Twoje podejście do tatuaży?

I bardzo ważne pytanie: Batman czy Superman? :>

Już nie przeszkadzam, jak coś źle to wina kasai, ona kazała!

• aaaaaaaaaaaaaaaapsiiiiiiiiiiiiiik!

Jejuś Rudełek ale tu się zakurzyło :P Trzeba przysiąść tyłkiem i trochę powycierać xD

Ulubione buty na górskie wycieczki?

Czy chodząc po swoich szlakach widziałaś kiedyś coś dziwnego? Jeżeli tak to co to było?

Spotykasz w lesie dzika, wilka, ekshibicjonistę i niedźwiedzia. Otoczyli Cię i musisz wybrać drogę ucieczki. W którą stronę pójdziesz? :P

W dzieciństwie w co przebierałaś się na bal przebierańców? :D

• Cześć! Pisałem ostatnio u Kruszynki, pomyślałem, że teraz troszkę podpytam Ciebie :)

1. Co motywuje Cię do dalszej pracy na rzecz ogame? Inaczej mówiąc - dlaczego jeszcze nie rzuciłaś tego w cholerę i ile razy myślałaś, by to zrobić?

2. Czy sama grywasz jeszcze w ogame (widzialem wpis o Librze etc, ale moze coś się zmieniło) lub inne gry Gameforge? A może jakieś inne gierki, niekoniecznie przeglądarkowe?

3. Z kim, kto nie jest już w teamie utrzymujesz kontakt? / Z kim tego kontaktu nie masz, choć jak o tej osobie myślisz czujesz ogromny sentyment i delikatną, ogejmową tęsknotę?

4. Jednym z Twoich zadań, z tego co obserwuję, jest informowanie graczy o zmianach i eventach. Czy jeśli chodzi o eventy - są to stałe komunikaty na zasadzie kopiuj wklej, a może posty, których publikacja jest zaplanowana z dużym wyprzedzeniem na określony termin (ja to nazywam - zaprogramowane)?

5. Gdybyś mogła cofnąć jakieś ze zmian, które nastąpiły w Ogame, co by to było?

6. Gdybyś mogła wprowadzić coś nowego do ogame - na co by padło?

Pozdrawiam CIę - również jako zapalony kawosz i psi tata :)

• Siemaneczko ;)

Otrzymujesz miesiąc urlopu z możliwością wyjazdu do dowolnego miejsca na ziemi z pokryciem wszystkich kosztów. Jak spędzasz ten czas?

Gdybyś mogła nauczyć się gry na jakimś instrumencie, to na jaki byś się zdecydowała?

Za jaką zabawą z czasów dzieciństwa tęsknisz najbardziej?

Jaka aktywność fizyczna jest Twoją ulubioną?

Co byś wybrała na swój ostatnio posiłek? :)

Tyle :]