Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź
Ruda
-
- SMOD
- Ruda
-
-
No hej Rudełku:)
Tu też odkurzę! Widzisz jak ja o Ciebie dbam?:P hihi
To i Ciebie zapytam kawę...jaką lubisz?:D
Upinasz włosy do góry czy raczej normalna kitka? ;p
Jak Ci się podobają te takie hardcorowe włosy typu turkus/roz/kolory tęczy?
Dokończ zdania...
Najprzystojniejszym aktorem jest....
Uwielbiam filmy z aktorką co się zwie...
Nigdy nie wybaczę osobie bliskiej jeżeli....(co zrobi?)
Gdy byłam mała uwielbiałam bawić się w....
Na starość chciałabym mieszkać w...
-
No hej Rudełku:) hejo
Tu też odkurzę! Widzisz jak ja o Ciebie dbam?:P hihi
To i Ciebie zapytam kawę...jaką lubisz?:D Głównie piję białą, ale najbardziej lubię latte.:P w lecie, na wakacjach uwielbiam frappe
Upinasz włosy do góry czy raczej normalna kitka? ;p Mam długie włosy, więc najczęściej jest to kucyk, czasami plotę warkocza
Jak Ci się podobają te takie hardcorowe włosy typu turkus/roz/kolory tęczy? Nie zdecydowałabym się na taki kolor włosów, ponieważ farby, które używa się do takich koloryzacji są bardzo inwazyjne i "nie schodzą". Poza tym niektóre z nich są dość nienaturalne (choć sama kiedyś miałam odcień włosów wpadający w fiolet).
Dokończ zdania...
Najprzystojniejszym aktorem jest....Tom Hardy
Uwielbiam filmy z aktorką co się zwie... Helena Bonham Carter
Nigdy nie wybaczę osobie bliskiej jeżeli....(co zrobi?) To chyba oczywiste, ale nie wybaczę zdrady.
Gdy byłam mała uwielbiałam bawić się w....karty (często grałam z siostrą w wojnę)
Na starość chciałabym mieszkać w...drewnianym domku w górach nad jeziorem z dala od ludzi i miejskiego zgiełku.
-
A który film z Heleną najbardziej lubisz?
a tym drewnianym domku będziesz miała dostęp do neta? Czy całkowite odcięcie?
Jaki jest Twój ulubiony kolor?
Wierzysz w horoskopy?
Masz jakąś swoją ulubioną piosenkę?
Najlepszy sylwestrowy wieczór wg Ciebie to?
-
A który film z Heleną najbardziej lubisz? Serię Harrego Pottera.
a tym drewnianym domku będziesz miała dostęp do neta? Czy całkowite odcięcie? Gdy będzie ze mną właściwa osoba, to Internet nie będzie mi potrzebny
Jaki jest Twój ulubiony kolor? Czarny.
Wierzysz w horoskopy? Nie.
Masz jakąś swoją ulubioną piosenkę? Nie, słucham wszystkiego po trochu i chyba nie umiem ograniczyć się tylko do jednej.
Najlepszy sylwestrowy wieczór wg Ciebie to? Sylwester z przyjaciółmi.
-
Siemano!
Pewna kasaja skierowała mnie tutaj, więc ten tego... Przybywam!
Jeżeli byś mogła wystąpić w jakimś talk show, talent show, reality show itp. to na który zdecydowałabyś się najchętniej a który byłby opcją "no chance"? Uzupełnię, że odpowiedzieć "żaden" jest dopuszczalna, ale jednocześnie jest strasznie nudna
Którą wersję zazwyczaj wybierasz: podchodzić z nadzieją, patrzeć optymistycznie na wszystko i co najwyżej się rozczarować czy może podchodzić sceptycznie i pesymistycznie (wg mnie realistycznie) i co najwyżej miło się zaskoczyć?
Uważasz siebie bardziej za osobę rozrzutną czy osobę oszczędną? Czy panująca stosunkowo wysoka inflacja zmieniła jakoś Twoje postrzeganie w kwestii finansów?
Uważasz, że jesteś osobą co zawsze walczy o swoje i nawet sama czujesz, że czasem idziesz z tym za daleko czy jednak scharakteryzowałabyś siebie jako osobę przesadnie ustępliwą? Znowu przypominam, że "coś pomiędzy" jest wielce nudne!
Jeżeli miałabyś wybrać życie w kraju mega uporządkowanym, gdzie nawet najdrobniejsze wykroczenie jest karane (coś jak Singapur) i kraju, gdzie każdy podchodzi do wszystkie na luzie, jakieś większe zasady nie istnieją, nic nie jest uporządkowane (coś jak Wenezuela) to co byś wolała?
Jakie jest Twoje podejście do tatuaży?
I bardzo ważne pytanie: Batman czy Superman?
Już nie przeszkadzam, jak coś źle to wina kasai, ona kazała!
-
Siemano! Hejo!
Pewna kasaja skierowała mnie tutaj, więc ten tego... Przybywam! Widziałam, trzeba będzie jej założyć CT
Jeżeli byś mogła wystąpić w jakimś talk show, talent show, reality show itp. to na który zdecydowałabyś się najchętniej a który byłby opcją "no chance"? Uzupełnię, że odpowiedzieć "żaden" jest dopuszczalna, ale jednocześnie jest strasznie nudna Ogólnie rzecz biorąc nie oglądam tego typu programów,ale gdybym miała wybrać jeden... Byłoby to Carpoll Karaoke. Podoba mi się spontaniczność prowadzącego. Mogłabym z nim pośpiewać kilka piosenek znanych gwiazd muzyki Widziałam kilkanaście odcinków, jest śmiesznie i dość naturalnie.
Którą wersję zazwyczaj wybierasz: podchodzić z nadzieją, patrzeć optymistycznie na wszystko i co najwyżej się rozczarować czy może podchodzić sceptycznie i pesymistycznie (wg mnie realistycznie) i co najwyżej miło się zaskoczyć? Moja wersja to: póki nie spróbujesz to się nie dowiesz Nie da się zawsze postępować według jednej wersji, bo wszystko zależy od danej sytuacji czy rozwiązań jakie mamy w danych chwili do wyboru. Nie jestem osobą ani sceptyczną, ani przesadnie optymistyczną. Myślę, że decyzja zależy od oceny i możliwości.
Uważasz siebie bardziej za osobę rozrzutną czy osobę oszczędną? Czy panująca stosunkowo wysoka inflacja zmieniła jakoś Twoje postrzeganie w kwestii finansów?
Nie wiem czy nazwałabym siebie oszczędną czy rozrzutną. Jestem zdania, że jeżeli coś bardzo chcesz to dlaczego masz sobie tego nie kupić Trzeba mieć swoje możliwości na zamiary.
Mam skłonności do zakupów dla "rozładowania" stresu, ale nie uważam że jest to przesadne. Inflacja chyba każdego skłania do zatrzymania i dokonania decyzji czy jest nam to niezbędnie potrzebne czy może to zaczekać na później. Zresztą obserwując ludzi podczas zakupów można to zauważyć. Zakupy są mniejsze, rzadsze (sama nie chodzę już do supermarketu z nudów, raczej jak coś potrzebuję na tu i teraz).
Uważasz, że jesteś osobą co zawsze walczy o swoje i nawet sama czujesz, że czasem idziesz z tym za daleko czy jednak scharakteryzowałabyś siebie jako osobę przesadnie ustępliwą? Znowu przypominam, że "coś pomiędzy" jest wielce nudne! Nie wiem dlaczego w każdym pytaniu przechodzisz z skrajności w skrajność. Walcząc o swoje, wiem na ile mogę sobie pozwolić i ile jest warta moja racja w tej "walce". Dążę do tego by moje było "na wierzchu". Jeżeli jestem do czegoś w 100% przekonana - bronię tego. Nie zderzyłam się jeszcze z sytuacją abym przesadzała.
Jeżeli miałabyś wybrać życie w kraju mega uporządkowanym, gdzie nawet najdrobniejsze wykroczenie jest karane (coś jak Singapur) i kraju, gdzie każdy podchodzi do wszystkie na luzie, jakieś większe zasady nie istnieją, nic nie jest uporządkowane (coś jak Wenezuela) to co byś wolała? Codzienność, w której wszystko jest od linijki nie jest moim marzeniem, mimo że burdel też nim nie jest.
Jakie jest Twoje podejście do tatuaży? Symbolicznym, małym, nierzucającym się w oczy mówię TAK, pozostałe: rękawy i tatuowanie całego ciała mówię NIE
I bardzo ważne pytanie: Batman czy Superman? Batman. Superman jest postacią dla mnie bardzo przesłodzoną, aż do porzygu
Już nie przeszkadzam, jak coś źle to wina kasai, ona kazała!
-
aaaaaaaaaaaaaaaapsiiiiiiiiiiiiiik!
Jejuś Rudełek ale tu się zakurzyło Trzeba przysiąść tyłkiem i trochę powycierać xD
Ulubione buty na górskie wycieczki?
Czy chodząc po swoich szlakach widziałaś kiedyś coś dziwnego? Jeżeli tak to co to było?
Spotykasz w lesie dzika, wilka, ekshibicjonistę i niedźwiedzia. Otoczyli Cię i musisz wybrać drogę ucieczki. W którą stronę pójdziesz?
W dzieciństwie w co przebierałaś się na bal przebierańców?
-
aaaaaaaaaaaaaaaapsiiiiiiiiiiiiiik!
Jejuś Rudełek ale tu się zakurzyło Trzeba przysiąść tyłkiem i trochę powycierać xD
Ulubione buty na górskie wycieczki? Wygodne, raczej niskie trekkingi. Obecnie jestem na etapie zakupu nowych. Obecne trochę się zużyły, nie kosztowały dużo. Chciałam sprawdzić, czy poczuje miłość do gór czy to tylko chwilowy zachwyt.
Czy chodząc po swoich szlakach widziałaś kiedyś coś dziwnego? Jeżeli tak to co to było? Nie Ale boję się spotkać niedźwiedzia. Plątają się tu i tam.
Spotykasz w lesie dzika, wilka, ekshibicjonistę i niedźwiedzia. Otoczyli Cię i musisz wybrać drogę ucieczki. W którą stronę pójdziesz? Hahahaha, krusz Mam nadzieje, że któreś zwierzę zeżre nudesa i będą mogła uciec gdy go będą oprawiać ;p
W dzieciństwie w co przebierałaś się na bal przebierańców? Za pirata
-
Cześć! Pisałem ostatnio u Kruszynki, pomyślałem, że teraz troszkę podpytam Ciebie
1. Co motywuje Cię do dalszej pracy na rzecz ogame? Inaczej mówiąc - dlaczego jeszcze nie rzuciłaś tego w cholerę i ile razy myślałaś, by to zrobić?
2. Czy sama grywasz jeszcze w ogame (widzialem wpis o Librze etc, ale moze coś się zmieniło) lub inne gry Gameforge? A może jakieś inne gierki, niekoniecznie przeglądarkowe?
3. Z kim, kto nie jest już w teamie utrzymujesz kontakt? / Z kim tego kontaktu nie masz, choć jak o tej osobie myślisz czujesz ogromny sentyment i delikatną, ogejmową tęsknotę?
4. Jednym z Twoich zadań, z tego co obserwuję, jest informowanie graczy o zmianach i eventach. Czy jeśli chodzi o eventy - są to stałe komunikaty na zasadzie kopiuj wklej, a może posty, których publikacja jest zaplanowana z dużym wyprzedzeniem na określony termin (ja to nazywam - zaprogramowane)?
5. Gdybyś mogła cofnąć jakieś ze zmian, które nastąpiły w Ogame, co by to było?
6. Gdybyś mogła wprowadzić coś nowego do ogame - na co by padło?
Pozdrawiam CIę - również jako zapalony kawosz i psi tata
-
Cześć! Pisałem ostatnio u Kruszynki, pomyślałem, że teraz troszkę podpytam Ciebie Miło mi
1. Co motywuje Cię do dalszej pracy na rzecz ogame? Inaczej mówiąc - dlaczego jeszcze nie rzuciłaś tego w cholerę i ile razy myślałaś, by to zrobić?
Bycie członkiem teamu od dłuższego czasu to forma odstresowania się i oderwania od codziennej rzeczywistości, która skupia się na dużej presji i sporych wymagań.
Czy chciałam rzucić? Niejednokrotnie zwłaszcza jak człowiek nie ma wpływu na pewne rzeczy, a zbiera całą śmietankę niezadowolenia graczy ze zmian/aktualizacji czy pewnych "niepowodzeń" właścicieli gry. Nie jest to zachęcające do dalszej pracy, bo nadal większość graczy nie zdaje sobie sprawy, że Team jest właściwie pośrednikiem w tym całym zamieszeniu. Dlaczego jeszcze nie rzuciłam? Wciąż znajduję wytłumaczenie: czy to sentyment (jestem tu już ponad 6 lat) czy inna motywacja, która napędza mnie do dalszego działania.
2. Czy sama grywasz jeszcze w ogame (widzialem wpis o Librze etc, ale moze coś się zmieniło) lub inne gry Gameforge? A może jakieś inne gierki, niekoniecznie przeglądarkowe?
Faktycznie sporo czasu spędziłam na Librze parę lat temu, obecnie konto sporadycznie używam do gry. Na codzienną grę przez obowiązki niestety nie jestem w stanie znaleźć czasu.
Najwięcej czasu spędzam na serwerach testowych, by weryfikować niektóre problemy, które wychodzą "w praniu".W inne gry raczej nie gram... prędzej na PS4 Wiedźmin, The Sims czy The Last of Us. Może w końcu sięgnę po Cyberpunka.
3. Z kim, kto nie jest już w teamie utrzymujesz kontakt? / Z kim tego kontaktu nie masz, choć jak o tej osobie myślisz czujesz ogromny sentyment i delikatną, ogejmową tęsknotę?
Nie wiem czy nazwałabym to kontaktem... z niektórymi osobami wymieniam pojedyncze zdania czy życzenia urodzinowe, ale nic po za tym
Sentyment mam do tej pory do byłych smodów - Matiego i cezarcfc. Czasami brakuje tego kontaktu (rozmów) jaki był kiedyś
No i b4el
4. Jednym z Twoich zadań, z tego co obserwuję, jest informowanie graczy o zmianach i eventach. Czy jeśli chodzi o eventy - są to stałe komunikaty na zasadzie kopiuj wklej, a może posty, których publikacja jest zaplanowana z dużym wyprzedzeniem na określony termin (ja to nazywam - zaprogramowane)?
Niektóre z nich można zaplanować z wyprzedzeniem, nie jesteśmy w stanie jako wolontariusze bywać zawsze o wyznaczonych godzinach i wrzucać pewne informacje.
Jest to wygodne i odciążające, ale niektóre informacje pojawiają się na tyle szybko że muszą być ogłaszane ASAP.
5. Gdybyś mogła cofnąć jakieś ze zmian, które nastąpiły w Ogame, co by to było?
Możliwość zakupu paczek surowców za Antymaterię.
6. Gdybyś mogła wprowadzić coś nowego do ogame - na co by padło?
Gdyby to ode mnie zależało, chciałabym aby bardziej skupiono się na aspektach walki między graczami. Ostatnie aktualizacje mam wrażenie bardziej skupiają się na grze ekonomicznej, rozwijaniu konta, modyfikowaniu go niż na tym, czym w gra w zasadzie jest od początku - grą wojenną. Mam nadzieję, że kiedyś flociarze doczekają się zmian dla nich by znacznie grę uatrakcyjnić.
Pozdrawiam CIę - również jako zapalony kawosz i psi tata
Dziękuję i również pozdrawiam
-
Siemaneczko
Otrzymujesz miesiąc urlopu z możliwością wyjazdu do dowolnego miejsca na ziemi z pokryciem wszystkich kosztów. Jak spędzasz ten czas?
Gdybyś mogła nauczyć się gry na jakimś instrumencie, to na jaki byś się zdecydowała?
Za jaką zabawą z czasów dzieciństwa tęsknisz najbardziej?
Jaka aktywność fizyczna jest Twoją ulubioną?
Co byś wybrała na swój ostatnio posiłek?
Tyle
-
Siemaneczko Hejo, z góry wybacz za opóźnienie
Otrzymujesz miesiąc urlopu z możliwością wyjazdu do dowolnego miejsca na ziemi z pokryciem wszystkich kosztów. Jak spędzasz ten czas?
W ciągu ostatnich 2 lat pokochałam góry, więc ten miesiąc spędzałabym na zwiedzaniu jakiś pięknych, górskich miejsc. W Europie mamy ich sporo
Gdybyś mogła nauczyć się gry na jakimś instrumencie, to na jaki byś się zdecydowała?
Gitara elektryczna.
Za jaką zabawą z czasów dzieciństwa tęsknisz najbardziej?
Bawiliśmy się za dzieciaka w bazy, mocno angażująca zabawa i przynosząca wiele emocji
Jaka aktywność fizyczna jest Twoją ulubioną?
Jak już wspomniałam wyżej, wędrówka górska jest obecnie dla mnie główną aktywnością. Żadna inna nie powoduje takiego resetu.
Przymierzam się do zakupu roweru, by poprawić swoją kondycję
Co byś wybrała na swój ostatnio posiłek? Gołabki
Tyle Dzięki!