Ruda

• hej Ruda!

• Nie chcę Cię martwić, ale idzie wiosna.. Czy w związku z tym zmienicie sojusz na "Spring"? :D
    • Trafiłaś na Arktykę i niestety wasz obóz zaatakowały misie polarne. Musicie uciekać ale zdążysz wziąć z obozu jedną rzecz. Co to będzie? Namiot trochę podziurawiony przez pazury misiów, telefon satelitarny który niedługo się rozładuje czy plecak z zapasem jedzenia tylko na 5dni?
    • Otrzymałaś dziwny wisiorek, który przenosi Cię do Winterfell. Budzisz się jako Sansa. Spotykasz trójoką wronę i mówi Ci że możesz zmienić swój los. Wybierz tylko które zdarzenie powinno się skończyć inaczej: śmierć jej wilkora, śmierć ojca, małżeństwo z Ramseyem?
    • Wolisz facetów w stylu sexy drwal czy raczej taki metroseksualny? :D
  • O, ile już pytań 8) To ja oszczędnie

Co dziś jadłaś na obiad?

Co pozytywnego jesteś w stanie powiedzieć o pająkach?

Gdyby nakręcono o Tobie film biograficzny, kto powinien zagrać główną rolę?

Jaką miałaś najgorszą randkę w życiu?

Miłego :S

• hej Ruda!

• Nie chcę Cię martwić, ale idzie wiosna.. Czy w związku z tym zmienicie sojusz na "Spring"? :D Nie :P Od 5 lat jesteśmy wieczną zimą :>
    • Trafiłaś na Arktykę i niestety wasz obóz zaatakowały misie polarne. Musicie uciekać ale zdążysz wziąć z obozu jedną rzecz. Co to będzie? Namiot trochę podziurawiony przez pazury misiów, telefon satelitarny który niedługo się rozładuje czy plecak z zapasem jedzenia tylko na 5dni? Wybrałabym chyba telefon satelitarny, może udałoby mi się z kimś skontaktować.
    • Otrzymałaś dziwny wisiorek, który przenosi Cię do Winterfell. Budzisz się jako Sansa. Spotykasz trójoką wronę i mówi Ci że możesz zmienić swój los. Wybierz tylko które zdarzenie powinno się skończyć inaczej: śmierć jej wilkora, śmierć ojca, małżeństwo z Ramseyem?
      Śmierć ojca. :P
    • Wolisz facetów w stylu sexy drwal czy raczej taki metroseksualny? :D Coś po środku :S

• Dzisiejsza aura zmotywowała mnie do zadania pytania, ale tylko jednego. Ponieważ nie wolno brzydko pisać, to jedno slowo zastąpiłem przecinkiem.

Zatem pytanie:

Jak Ci się przecinek podoba wiosna?

• Dzisiejsza aura zmotywowała mnie do zadania pytania, ale tylko jednego. Ponieważ nie wolno brzydko pisać, to jedno slowo zastąpiłem przecinkiem.

Zatem pytanie:

Jak Ci się przecinek podoba wiosna?

Wiosna chyba mocno zabalowała na imprezie, bo coś jej nie widać :P

A tak serio to już niech przychodzi, bo ile można samochód odkopywać :fshocked:

• :stick:

Może z lekkim wyprzedzeniem zapytam: jak Ci się podobał finał House'a?

Oglądając 8 sezon cieszyłaś się, że to koniec, czy wolałabyś oglądać dalej?

A patrząc na to co stało się pod koniec, uważasz że kolejny sezon miałby sens w momencie gdy brakowałoby nie tylko Cuddy ale też i Wilsona?

I spoza serialu: wolisz taką pogodę jak teraz, czy chciałabyś żeby już nadeszła klasyczna zima?

:S

• aaapsik! Tutaj też troszke zakurzone :P

No to pyk...i jedziemy :)

Czy zamierzasz ściąć włosy czy zapuszczasz aż do pasa? :D

Lepiłaś w tym roku bałwana?

Gdybyś miała w kogoś rzucić śnieżką byłby to Toadie czy Adanio? :P

Wymarzony prezent pod choinkę?

Pisałaś w dzieciństwie list do św. Mikołaja?

Myjesz okna przed świętami? :D To w sumie taka polska tradycja u większości xD

Wyjadałaś cukierki powieszone na choince?

• Siemaneczko psze pani!

Moja pierwsza wizyta tutaj, wow :O

To tak na rozgrzewkę: piszesz, że nie wyobrażasz sobie życia bez ekspresu do kawy - masz jakąś ulubioną kawę? Zwracasz uwagę na to czy latte pije się rano czy popołudniu, jak to robią rasowi Włosi?

Kruszynka pytała Cię o Twój stosunek do psów. A jak podchodzisz do innych zwierząt, np. łosie, jelenie, jenoty czy orangutany?

Niby mamy wolny rynek i niby pensje są regulowane w jakichś regularny sposób. Zapewne jest to byzydura, ale jeżeli mogłabyś zdecydować, że jedna grupa zarabia mniej a druga więcej to kogo byś wybrała? Dla utrudnienia eliminujemy z wymienianki lekarzy, nauczycieli, polityków, pielęgniarki i strażaków.

Niejaka kasai swego czasu zachęcała do zostania moderatorem poprzez swoją sygnę - chciała, aby ktoś został jej modem <3 W jaki sposób Ty zachęciłabyś dzisiejszych użytkowników do dołączenia do teamu, oczywiście po lepszej, zielonej stronie?

Pisałaś, że nie chcesz zmieniać swojej pracy. Co jednak mogłoby Cię zmotywować do zmiany - lepsza płaca, inna branża, możliwość rozwoju, ciekawsze obowiązki czy może coś innego? Oczywiście odrzucamy takie rzeczy jak przymus zmiany pracy (bo np. przeprowadzka, zwolnienia (fuj), zwolnienia grupowe (<3) czy cokolwiek podobnego).

• Witam.
    Ja mam pytanko jedno :)

Ruda to tylko nick i kolor włosów (choć te podobno teraz rudo-brązowe. W sumie chemia robi swoje i dziś mogą być czarne bez problemu),

czy także charakter ?

Jak to mówi przysłowie " rude to wredne, złośliwe, fałszywe " a może kochane sam już nie wiem jak to było.

Kolega mówi że "Na 10-ciu rudych 15-tu jest fałszywych"

Może czegoś dowiem się u źródła i z Twojej własnej autopsji P:)

• Hej ;p

Miałam przez bardzo długi czas rude włosy, w przeróżnych odcieniach 8o

Ale od jakiegoś czasu zaczęłam "pokornieć" i przeszłam na bardziej stonowane, spokojniejsze kolory :fsmile: Zresztą to nie tylko dotyczy włosów ale też innych rzeczy.

Trudno jest oceniać samemu swój charakter, lepiej gdy robi to ktoś kto mnie zna. Na pewno potrafię być wredna/złośliwa, ale jeżeli zachodzi taka potrzeba potrafię okazać wsparcie i być przy osobie która tego w danej chwili potrzebuje.

Nie lubię fałszywych i dwulicowych ludzi, raczej takich ludzi staram się unikać. Wiadomo w praniu wychodzi różnie. Ale na pewno nie jestem taka wobec innych.

Mam nadzieję, że odpowiedź uzyskałeś ;p