Jako mod działu trzeba dać innym przykład
Ostatnie CT założone prawie 4 lata temu 🙈
Marlena lat jeszcze dwadzieścia parę, z okolic Krakowa.
Gdyby ktoś chciał o coś zapytać zapraszam
Jako mod działu trzeba dać innym przykład
Ostatnie CT założone prawie 4 lata temu 🙈
Marlena lat jeszcze dwadzieścia parę, z okolic Krakowa.
Gdyby ktoś chciał o coś zapytać zapraszam
Marlena...ładnie
Jesteś faktycznie ruda,czy skąd taki nick?
Grasz na jakimś uni?
Marlena...ładnie dziękuję
Jesteś faktycznie ruda,czy skąd taki nick? Przez bardzo długi okres czasu miałam rude włosy, teraz są rudo-brązowe
Grasz na jakimś uni? Tak, na Librze i Wezn
Dzień Dobry!
Masz się za marudę?!
Dawaj fotę!
Dobre imiona dla psiaków to....
Kwiatki czy zestaw z Maka?
Dzień Dobry! No hej
Masz się za marudę?! Nie, bardzo nie lubię marudzących osób i ich unikam
Dawaj fotę! Nie
Dobre imiona dla psiaków to.... nadal myślę, zobaczy jaka wersja będzie ostateczną
Kwiatki czy zestaw z Maka? Kwiatki
hej Ruda!
O, ile już pytań To ja oszczędnie
Co dziś jadłaś na obiad?
Co pozytywnego jesteś w stanie powiedzieć o pająkach?
Gdyby nakręcono o Tobie film biograficzny, kto powinien zagrać główną rolę?
Jaką miałaś najgorszą randkę w życiu?
Miłego
hej Ruda!
- Nie chcę Cię martwić, ale idzie wiosna.. Czy w związku z tym zmienicie sojusz na "Spring"? Nie Od 5 lat jesteśmy wieczną zimą
- Trafiłaś na Arktykę i niestety wasz obóz zaatakowały misie polarne. Musicie uciekać ale zdążysz wziąć z obozu jedną rzecz. Co to będzie? Namiot trochę podziurawiony przez pazury misiów, telefon satelitarny który niedługo się rozładuje czy plecak z zapasem jedzenia tylko na 5dni? Wybrałabym chyba telefon satelitarny, może udałoby mi się z kimś skontaktować.
- Otrzymałaś dziwny wisiorek, który przenosi Cię do Winterfell. Budzisz się jako Sansa. Spotykasz trójoką wronę i mówi Ci że możesz zmienić swój los. Wybierz tylko które zdarzenie powinno się skończyć inaczej: śmierć jej wilkora, śmierć ojca, małżeństwo z Ramseyem?
Śmierć ojca.- Wolisz facetów w stylu sexy drwal czy raczej taki metroseksualny? Coś po środku
Display MoreO, ile już pytań To ja oszczędnie
Co dziś jadłaś na obiad? Zupę grochową
Co pozytywnego jesteś w stanie powiedzieć o pająkach? Rankiem pajęczyny magicznie odbijają się w słońcu.
Gdyby nakręcono o Tobie film biograficzny, kto powinien zagrać główną rolę? Helena Bonham Carter.
Jaką miałaś najgorszą randkę w życiu? Nie miałam chyba nigdy najgorszej Wszystkie miło wspominam.
Miłego o/
Dzisiejsza aura zmotywowała mnie do zadania pytania, ale tylko jednego. Ponieważ nie wolno brzydko pisać, to jedno slowo zastąpiłem przecinkiem.
Zatem pytanie:
Jak Ci się przecinek podoba wiosna?
Dzisiejsza aura zmotywowała mnie do zadania pytania, ale tylko jednego. Ponieważ nie wolno brzydko pisać, to jedno slowo zastąpiłem przecinkiem.
Zatem pytanie:
Jak Ci się przecinek podoba wiosna?
Wiosna chyba mocno zabalowała na imprezie, bo coś jej nie widać
A tak serio to już niech przychodzi, bo ile można samochód odkopywać
Może z lekkim wyprzedzeniem zapytam: jak Ci się podobał finał House'a?
Oglądając 8 sezon cieszyłaś się, że to koniec, czy wolałabyś oglądać dalej?
A patrząc na to co stało się pod koniec, uważasz że kolejny sezon miałby sens w momencie gdy brakowałoby nie tylko Cuddy ale też i Wilsona?
I spoza serialu: wolisz taką pogodę jak teraz, czy chciałabyś żeby już nadeszła klasyczna zima?
Display More
Może z lekkim wyprzedzeniem zapytam: jak Ci się podobał finał House'a? Podobał mi się, bałam się że będą bardziej brutalni dla Housa. Zakończenie takie po housowemu. Cieszę się, że zdecydował się zostać z przyjacielem do ostatnich dni. Mogę nawet powiedzieć że było to wzruszające. Zwłaszcza po tym jak bardzo podłym potrafił być człowiekiem.
Oglądając 8 sezon cieszyłaś się, że to koniec, czy wolałabyś oglądać dalej? Cieszę się, że się skończył. Myślę, że im dalej w las tym bardziej mogłoby to być naciągane, a to już gorzej się ogląda.
A patrząc na to co stało się pod koniec, uważasz że kolejny sezon miałby sens w momencie gdy brakowałoby nie tylko Cuddy ale też i Wilsona? Zapewne zostałaby wprowadzona kolejna charakterystyczna postać, która musiałaby się z nim użerać. Finalnie i tak zostałby sam. Co pokazują te dwie postacie.
I spoza serialu: wolisz taką pogodę jak teraz, czy chciałabyś żeby już nadeszła klasyczna zima? Wolę zimę niż plucie żabami.
aaapsik! Tutaj też troszke zakurzone
No to pyk...i jedziemy
Czy zamierzasz ściąć włosy czy zapuszczasz aż do pasa?
Lepiłaś w tym roku bałwana?
Gdybyś miała w kogoś rzucić śnieżką byłby to Toadie czy Adanio?
Wymarzony prezent pod choinkę?
Pisałaś w dzieciństwie list do św. Mikołaja?
Myjesz okna przed świętami? To w sumie taka polska tradycja u większości xD
Wyjadałaś cukierki powieszone na choince?
Display Moreaaapsik! Tutaj też troszke zakurzone tylko ciut!
No to pyk...i jedziemy
Czy zamierzasz ściąć włosy czy zapuszczasz aż do pasa? Nie wiem, na razie je zostawię, ale nie mogę obiecać że w przyszłości tego nie zrobię
Lepiłaś w tym roku bałwana? Nie było niestety jeszcze tyle śniegu by lepić
Gdybyś miała w kogoś rzucić śnieżką byłby to Toadie czy Adanio? Wiadomo, że Toadie
Wymarzony prezent pod choinkę? Bilet na Teneryfę.
Pisałaś w dzieciństwie list do św. Mikołaja? Nie
Myjesz okna przed świętami? To w sumie taka polska tradycja u większości xD Nie Uważam, że generalne porządki świąteczne są za mocno przesadzone
Wyjadałaś cukierki powieszone na choince? Tak, zwłaszcza u babci
Bry
5 rzeczy bez, których nie wyobrażasz sobie domu
Wymarzona praca?
Kim będziesz za 20 lat?
Czemu akurat pieseły?
Display MoreBry
5 rzeczy bez, których nie wyobrażasz sobie domu Hmmmm TV z netflixem, zmywarka, ekspres do kawy, ulubiony kubek, miękki fotel do czytania książek.
Wymarzona praca? Obecnie spełniam się w obecnej, gdzie żyje się na "pełnej petardzie", nie wiem czy potrafiłabym zwolnić w innej, spokojnej pracy
Kim będziesz za 20 lat? Szczęśliwym człowiekiem, który nosi w sobie tysiące wspomnień i patrzy ze spokojem w przyszłość.
Czemu akurat pieseły? Bo to wierni przyjaciele. Spodobało mi się kiedyś określenie, którego ktoś użył odnośnie swojego nieżyjącego już psa "Już nie pies, jeszcze nie człowiek".
Zgadzam się z tym w 100%.
Siemaneczko psze pani!
Moja pierwsza wizyta tutaj, wow :O
To tak na rozgrzewkę: piszesz, że nie wyobrażasz sobie życia bez ekspresu do kawy - masz jakąś ulubioną kawę? Zwracasz uwagę na to czy latte pije się rano czy popołudniu, jak to robią rasowi Włosi?
Kruszynka pytała Cię o Twój stosunek do psów. A jak podchodzisz do innych zwierząt, np. łosie, jelenie, jenoty czy orangutany?
Niby mamy wolny rynek i niby pensje są regulowane w jakichś regularny sposób. Zapewne jest to byzydura, ale jeżeli mogłabyś zdecydować, że jedna grupa zarabia mniej a druga więcej to kogo byś wybrała? Dla utrudnienia eliminujemy z wymienianki lekarzy, nauczycieli, polityków, pielęgniarki i strażaków.
Niejaka kasai swego czasu zachęcała do zostania moderatorem poprzez swoją sygnę - chciała, aby ktoś został jej modem W jaki sposób Ty zachęciłabyś dzisiejszych użytkowników do dołączenia do teamu, oczywiście po lepszej, zielonej stronie?
Pisałaś, że nie chcesz zmieniać swojej pracy. Co jednak mogłoby Cię zmotywować do zmiany - lepsza płaca, inna branża, możliwość rozwoju, ciekawsze obowiązki czy może coś innego? Oczywiście odrzucamy takie rzeczy jak przymus zmiany pracy (bo np. przeprowadzka, zwolnienia (fuj), zwolnienia grupowe (<3) czy cokolwiek podobnego).
Display MoreSiemaneczko psze pani! No witam! I z góry przepraszam że tak długo
Moja pierwsza wizyta tutaj, wow :O
To tak na rozgrzewkę: piszesz, że nie wyobrażasz sobie życia bez ekspresu do kawy - masz jakąś ulubioną kawę? Zwracasz uwagę na to czy latte pije się rano czy popołudniu, jak to robią rasowi Włosi? Najbardziej smakuje mi Lavazza i kawy ze Starbucksa (tylko nie te kupione na miejscu w knajpie, a takie które można robić samemu). Nie wiem, ale inne nie smakują mi tak dobrze jak właśnie te kawy. Nie zwracam uwagi na porę dnia, raczej po 14:00 już kawy nie pijam, chyba że jestem gościem u kogoś i zostanie zaproponowana
Kruszynka pytała Cię o Twój stosunek do psów. A jak podchodzisz do innych zwierząt, np. łosie, jelenie, jenoty czy orangutany? Hahah ;p ostatnio widziałam orangutana w bieliźnie, źle nie wyglądał! Ale nie wiem czy zaliczy się do odpowiedzi Co do reszty nie mam żadnych przeżyć/doświadczeń by się do tego odnieść
Niby mamy wolny rynek i niby pensje są regulowane w jakichś regularny sposób. Zapewne jest to byzydura, ale jeżeli mogłabyś zdecydować, że jedna grupa zarabia mniej a druga więcej to kogo byś wybrała? Dla utrudnienia eliminujemy z wymienianki lekarzy, nauczycieli, polityków, pielęgniarki i strażaków.
Nie wiem czy umiałabym zdecydować. To dość trudne. Nie czuję się chyba "na siłach" by wybrać jedną grupę osób, która miałaby zarabiać mniej.
Niejaka kasai swego czasu zachęcała do zostania moderatorem poprzez swoją sygnę - chciała, aby ktoś został jej modem W jaki sposób Ty zachęciłabyś dzisiejszych użytkowników do dołączenia do teamu, oczywiście po lepszej, zielonej stronie? Mimo, że aktywność na Forum znacznie spadła w porównaniu z tym co było parę lat temu to nadal tutaj dużo się dzieje.
Praca na Forum daje dużo możliwości, a przy tym można poznać zacnych ludzi z którymi współpracuje się na co dzień Jeżeli, ktoś chciałby poznać codzienną pracę Teamowca na Forum to na pewno spotka się z ciepłym przyjęciem i pomocą jeżeli takiej w danych chwili by potrzebował. Zawsze może pognębić Ogra zrzucając na niego cebule, czy zwiedzać bunkry kasai!
Pisałaś, że nie chcesz zmieniać swojej pracy. Co jednak mogłoby Cię zmotywować do zmiany - lepsza płaca, inna branża, możliwość rozwoju, ciekawsze obowiązki czy może coś innego? Oczywiście odrzucamy takie rzeczy jak przymus zmiany pracy (bo np. przeprowadzka, zwolnienia (fuj), zwolnienia grupowe (<3) czy cokolwiek podobnego).
Szczerze myślałam nad tym pytaniem najdłużej. Generalnie wszystko zależy od atmosfery i ludzi. Bo jeżeli miałabym się męczyć, zmuszać się czy czuć źle wolałabym zarabiać mniej i pracować w spokoju. Może gdyby to była praca ciekawsza, która wpisywałaby się w moje zainteresowania i umiejętności to jak najbardziej mogłabym pomyśleć o zmianie.
Witam.
Ja mam pytanko jedno
Ruda to tylko nick i kolor włosów (choć te podobno teraz rudo-brązowe. W sumie chemia robi swoje i dziś mogą być czarne bez problemu),
czy także charakter ?
Jak to mówi przysłowie " rude to wredne, złośliwe, fałszywe " a może kochane sam już nie wiem jak to było.
Kolega mówi że "Na 10-ciu rudych 15-tu jest fałszywych"
Może czegoś dowiem się u źródła i z Twojej własnej autopsji P:)
Display MoreWitam.
Ja mam pytanko jednoRuda to tylko nick i kolor włosów (choć te podobno teraz rudo-brązowe. W sumie chemia robi swoje i dziś mogą być czarne bez problemu),
czy także charakter ?
Jak to mówi przysłowie " rude to wredne, złośliwe, fałszywe " a może kochane sam już nie wiem jak to było.
Kolega mówi że "Na 10-ciu rudych 15-tu jest fałszywych"
Może czegoś dowiem się u źródła i z Twojej własnej autopsji P:)
Hej ;p
Miałam przez bardzo długi czas rude włosy, w przeróżnych odcieniach
Ale od jakiegoś czasu zaczęłam "pokornieć" i przeszłam na bardziej stonowane, spokojniejsze kolory Zresztą to nie tylko dotyczy włosów ale też innych rzeczy.
Trudno jest oceniać samemu swój charakter, lepiej gdy robi to ktoś kto mnie zna. Na pewno potrafię być wredna/złośliwa, ale jeżeli zachodzi taka potrzeba potrafię okazać wsparcie i być przy osobie która tego w danej chwili potrzebuje.
Nie lubię fałszywych i dwulicowych ludzi, raczej takich ludzi staram się unikać. Wiadomo w praniu wychodzi różnie. Ale na pewno nie jestem taka wobec innych.
Mam nadzieję, że odpowiedź uzyskałeś ;p