#21 MLN vs. ANGELSIN[Bajer] - 660 000%

• Podobnie jak Stachu spac rano nie mogłem, rozpalilem w kominku patrze 7. rano ktos czegos nie odebral, standardowo sprawdzam Vesemira a tu patrze ANGELSIN co byl na wiecznym u jest bez u odrazu skany po moonach. Patrze stoi... oczywiscie gdzie? Tam gdzie deuteru jak na nie powiem co ale na takich nie lata sie dla zysku poszlo to co sie dalo ale co z reckami wysylane na raty z kazdej kolonii sprzedalem nawet 10k niszczarek. Nie sadziłem że się przebije dopiero na minute przed Utrapieniec powiedzial ze powinienem dac rade, o zlomie nie marzylem a tez caly u mnie. No to kolejny Bajer do listy. Zysk okolo 50kkk. ANGELSIN nie zalogowal przez ponad godzine, chociaz bedzie wyspany

Od: Flota
    Twoje statki typu Rozpruwacz (310839 szt.) posiadają łączną ładowność 5.595.102.000. U celu

znajduje się 37.379.461.800 szt. metalu i 25.923.247.800 szt. kryształu oraz 7.331.374.200 szt. deuteru. Udało ci się odzyskać 2.960.920.425 szt. metalu i 2.053.445.133 szt. kryształu oraz 580.736.441 deuteru.

Od: dowódca floty
    Przez atak na

powstało pole wrakowe. Następujące statki zostaną przetransportowane do twojego doku kosmicznego w

• 91488x Krążownik
    • 25857x Pancernik
    • 6865x Rozpruwacz

jakies 6kkk

Dnia 28-01-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor MLN

Krążownik 1.201.415

Pancernik 1.004.786

Reaper 343.224

Obrońca ANGELSIN [Bajer]

Mały transporter 715.937

Duży transporter 100.908

Lekki myśliwiec 2.072.915

Ciężki myśliwiec 300.456

Krążownik 401.987

Okręt wojenny 100.383

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 236.300

Sonda szpiegowska 430.920

Bombowiec 17.935

Niszczyciel 17.638

Gwiazda Śmierci 2.040

Pancernik 223.836

Reaper 26.716

Pathfinder 142.075

Wyrzutnia rakiet 50.603

Lekkie działo laserowe 10.010

Ciężkie działo laserowe 4.000

Działo Gaussa 500

Wyrzutnia plazmy 100

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor MLN

Krążownik 769.866 ( -431.549 )

Pancernik 882.818 ( -121.968 )

Reaper 310.839 ( -32.385 )

Obrońca ANGELSIN [Bajer]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

789.309.405 Metalu, 839.721.084 Kryształu i 385.498.625 Deuteru

Agresor stracił łącznie 28.063.801.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 89.844.518.000 jednostek.

At these space coordinates now float 34.418.541.375 metal, 23.869.802.667 crystal and 6.750.637.759 deuterium.

Agresor przejął łącznie 2.014.529.114 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 20.165.105.780

Kryształ: 15.028.785.751

Deuter: 3.795.818.384

agresor zyskał łącznie 38.989.709.915 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -48.200.948.405

Kryształ: -34.389.961.084

Deuter: -9.268.137.625

obrońca stracił łącznie 91.859.047.114 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• Ostatnie trzy dofarmy widziałem na 48sec przed dolotem.

Normalnie jak byś był graczem , który gra na swoim koncie a nie kupionym to bym Ci pogratulował jak to miało miejsce bluesowi i Monrzowi , którzy trafiali mnie na śpiocha wcześniej na tym unii. Ale że jesteś Kupczyk co sra wyżej niż ma dupe to mam lekkie opory...

Tak siedziałem na u bo nie planowałem grać, ale spróbowałem na własnym zbudowanym od 0 koncie. I jedynym zagrożeniem był Kupczyk co sam siedzi na u i wyskakuje z krzaków.

No nic miłego dnia , nie poparz ręki z radości zyskiem i postaw ptaszek na liście xD

• Widac dla niektorych to wiecej niz gra:) Najlepsze jest to ze nie zamienilismy slowa a Ty wiesz jak wysoko sram:) Tobie rowniez milego dnia, ptaszek postawiony

• Siema,

SzO Angel, graty dla atakiera za wyskoczenie zza krzaków, nie rozumiem tylko jednego :D

Nie sadziłem że się przebije dopiero na minute przed Utrapieniec powiedzial ze powinienem dac rade, o zlomie nie marzylem a tez caly u mnie.

Nie działał symulator czy jak? :D

u6 Telos, to były czasy

u Isonoe Quetz [ON]

u Quantum Quetzalcoatl [ON]

u Leda Quetzalcoatl [OFF]

u Galatea Quetzalcoatl [OFF]

• Siema,

SzO Angel, graty dla atakiera za wyskoczenie zza krzaków, nie rozumiem tylko jednego :D

Nie sadziłem że się przebije dopiero na minute przed Utrapieniec powiedzial ze powinienem dac rade, o zlomie nie marzylem a tez caly u mnie.

Nie działał symulator czy jak? :D

No do teraz myslalem ze nie dziala, a nawet jakby dzialal nie sadzilem ze bedzie takie okno wiec chcialem poprostu leciec.

• A no widzisz grał byś od początku wiedział byś że lubię pospać. Wyczucie miałeś świetne, tyle że flotę odebrałem o 7.10 nawet przesłałem co nie co z planety na moona żebyś miał więcej a że łazienka na wyjeździe zajęta to mówię a jeszcze 5min... No i efekt wyżej.

Krzywdy nie ma to uni dawno umarło stąd tryb gry wielu grajków jest jaki jest i nie jest to wyjątek że działasz jak kuna w kurniku na tym unii. Każdy kogo trafiłeś przywykł do spokoju i hegemonii a fakt że 3 floty z soja poszły w inne ręce za PLN nie sprawił zmiany stylu. Tak samo po długim urlopie powrót do normalnej gry zajmuje chwilę , Zwłaszcza jak ma się zajęcia w życiu realnym. I teraz zadaj sobie pytanie Arma dla kogo ta gra znaczy więcej , dla mnie który gra od zaraz dla zabawy i towarzystwa czy dla Ciebie co wywala realne pieniądze żeby zaistnieć kreując się na pro elo gracza zza krzaków .

Gz % miałem nadzieję że bliżej miliarda się mnie trafi ale przyszło szybciej. Eko jest więc zobaczymy czy będzie mi się chciało coś jeszcze klikać eko

• A no widzisz grał byś od początku wiedział byś że lubię pospać. Wyczucie miałeś świetne, tyle że flotę odebrałem o 7.10 nawet przesłałem co nie co z planety na moona żebyś miał więcej a że łazienka na wyjeździe zajęta to mówię a jeszcze 5min... No i efekt wyżej.

Krzywdy nie ma to uni dawno umarło stąd tryb gry wielu grajków jest jaki jest i nie jest to wyjątek że działasz jak kuna w kurniku na tym unii. Każdy kogo trafiłeś przywykł do spokoju i hegemonii a fakt że 3 floty z soja poszły w inne ręce za PLN nie sprawił zmiany stylu. Tak samo po długim urlopie powrót do normalnej gry zajmuje chwilę , Zwłaszcza jak ma się zajęcia w życiu realnym. I teraz zadaj sobie pytanie Arma dla kogo ta gra znaczy więcej , dla mnie który gra od zaraz dla zabawy i towarzystwa czy dla Ciebie co wywala realne pieniądze żeby zaistnieć kreując się na pro elo gracza zza krzaków .

Gz % miałem nadzieję że bliżej miliarda się mnie trafi ale przyszło szybciej. Eko jest więc zobaczymy czy będzie mi się chciało coś jeszcze klikać eko

Doskonale wiem ze to BFS lot bez finezji moj fart ze zlazlem z u i skanowalem nic wiecej.. dlatego nie wiem gdzie kreuje sie na pro elo gracza? obok duzych RW jest tez duzo gongow bo kazdy lubi pospac, napic sie czy gdzies wyjechac a to na co ludzie wydaja swoje pieniadze raczej nie powinno obchodzic nikogo innego oprocz nich samych ale to ból naszego narodu, dla mnie to zawsze bedzie gra dlatego wyskakuje zza krzakow bo nie mam zamiaru w nocy zawracac stacji jak nie mam czegos do zrobienia a ze to działa to samo w. sobie nie jest glupie. Milego wyjazdu i korzystania z jego urokow.

• Angel, piekna ściana :D jak zwykle przegrałeś walkę ze snem.

SzO!

u6 Telos, to były czasy

u Isonoe Quetz [ON]

u Quantum Quetzalcoatl [ON]

u Leda Quetzalcoatl [OFF]

u Galatea Quetzalcoatl [OFF]

• ANGELSIN pójdź w moje ślady. Wejdź na wieczne U i poddaj się życiu zamiast grze :D Przy obecnym trybie życia to flote wtopiłbym w kilka dni tym bardziej że na Uni celów już nie ma więc nawet odbudować by nie było się już z czego za szybko. Czekam aż Uni umrze bo GF widać nie przejmuje się, że uni się wyludniło tak jak np Gaspra. Tu się nawet fajnie grało z Wami, bo nie było łatwo ani nie było ludzi którzy po tygodniu od startu mają kilka k GSów. Może w przyszłości na innym uni się spotkamy chyba, że ktoś tu mnie namówi na szybkie zejście z U i strzał w kogoś :) Odbudowy życzę o ile będzie Ci się chciało ;)

• Gratuluje starcia! Angel miałem Cie za powaznego gracza, po co te żale? Kupil, nie kupił, to Ty zostawiłeś statki. Równie dobrze mógł kupić paczki. Jak widać na forum wie co robić z flotą, a wy nie potraficie go złapać mimo, ze macie czym.

ARMA tak trzymaj i pakuj dalej, bo widać ze boli