yoda4 [yODA] vs. Dziara [DUST] ~ 18 573 % | for ally

• maxresdefault.jpg

Za niewinność

Za sojusznika

żeby zabierac mi moj nick i isc na urlop tym kontem....

jeszcze raz grzeczni proszę gallu anonimie, o oddanie nicku w grze.

#łapiemy sie na moonach 🌪️

Dnia 13-01-2024 xx:yy:zz następujące floty spotkały się w walce:

Agresor yoda4 [yODA]

Mały transporter 1.000.000

Krążownik 1.000.000

Okręt wojenny 550.000

Obrońca Dziara [DUST]

Mały transporter 48.889

Duży transporter 44.232

Lekki myśliwiec 17.988

Ciężki myśliwiec 4.578

Krążownik 1.501

Okręt wojenny 5.823

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 627

Sonda szpiegowska 44.484

Bombowiec 369

Satelita słoneczny 2.500

Niszczyciel 443

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 1.548

Reaper 264

Pathfinder 3.090

Wyrzutnia rakiet 1.000.000

Lekkie działo laserowe 100.000

Ciężkie działo laserowe 50.000

Działo Gaussa 14.000

Działo jonowe 30.000

Wyrzutnia plazmy 5.000

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

#Pierwszy z dwunastu....

thumbnw_4c8dbd9293252ea626f4662c14e3004f.jpg

Agresor yoda4 [yODA]

Mały transporter 923.742 ( -76.258 )

Krążownik 990.192 ( -9.808 )

Okręt wojenny 548.916 ( -1.084 )

Obrońca Dziara [DUST]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

271.376.590 Metalu, 119.779.764 Kryształu i 63.515.576 Deuteru

Agresor stracił łącznie 654.504.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 5.675.356.000 jednostek.

At these space coordinates now float 1.027.218.400 metal, 756.948.000 crystal and 73.225.600 deuterium.

Agresor przejął łącznie 454.671.930 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 18 573%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 901.138.990

Kryształ: 639.295.764

Deuter: 117.125.176

agresor zyskał łącznie 1.657.559.930 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -4.288.003.590

Kryształ: -1.528.592.764

Deuter: -313.431.576

obrońca stracił łącznie 6.130.027.930 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

% - prosze dodać do gracza: yoda

• to porozmawiaj ze swoim sojusznikiem.

zadalem pytanie do kogo sie kontaktowac, powiedzial ze nie ma szefa i moge napisac do kazdego, wiec pisalem z nim.

mial zadac pytanie wam....

a czy to zrobił, ....to juz mnie nie obchodzi.

poza tym to dopiero kilka godzin odpowiedzi z naszej strony, lekkiej nie za mocnej ...przynajmniej teraz każdy słucha.

jeszcze macie czas zeby to zatrzymac

pozdrowienia

• Co ci kont sprzedawać pod złom nie chcą ?? :D Że się tak odgrażasz ?? Szkoda że mnie tam nie ma bo bym ci pokazał że nic nie możesz :D I nikt się tobą nie przejmuje :D A co do nicku w sumie mógł by ci go oddać. Wstyd się z takim obnosić nawet jak lezy na pustym koncie :D Po prostu siara i ferment.

I nie ma czegoś takiego jak twój nick. Tu nic nie ma twojego a nick w grze nie jest zastrzeżony i każdy - jeśli jest wolny może użyć jakiego chce.

A ty - zero bezwzględne co latać nie potrafi jak na Indusie - tyle może :D Popisać nic nieznaczące posty, postraszyć ludzi... i czekać na bana :D Po kolei do każdego w końcu się dobiorą chyba że Stachu z Adanio razem z tobą tam grają :D

• Zaczynasz jakąś chorą krucjatę to krzyż na drogę...

Nie trafiłeś na bandę dzieciaków. W taki sposób w jaki piszesz nie dogadasz się ze mną, ja nie słucham jak się mnie straszy.

• Zaczynasz jakąś chorą krucjatę to krzyż na drogę...

Nie trafiłeś na bandę dzieciaków. W taki sposób w jaki piszesz nie dogadasz się ze mną, ja nie słucham jak się mnie straszy.

wydaje mi się, że zabierając nick wlasnie trafilem na bande dzieciakow.

• Yoda 1 - 2 czy tam 10 trzeba zaczać od tego że do mnie nie napisałeś i nie rozmawiałeś ze mną skoro to moje stare konto. Po za tym jak sam wiesz nie moge miec z tym kontem nic doczynienia bo to podchodzi pod multi wiec mam związane rece chyba ze mi powiesz jak Ty ogarniasz pare kont to może coś poradzimy. Konto zostało oddane wiec jak sam rozumiesz jest mi przykro...

Każdy z nas (DUST) traktuje tą gre jako zabawe więc nawet jak zezłomujesz wszystkich to my i tak będziemy sie świetnie bawić :graty:

• Yoda 1 - 2 czy tam 10 trzeba zaczać od tego że do mnie nie napisałeś i nie rozmawiałeś ze mną skoro to moje stare konto. Po za tym jak sam wiesz nie moge miec z tym kontem nic doczynienia bo to podchodzi pod multi wiec mam związane rece chyba ze mi powiesz jak Ty ogarniasz pare kont to może coś poradzimy. Konto zostało oddane wiec jak sam rozumiesz jest mi przykro...

Każdy z nas (DUST) traktuje tą gre jako zabawe więc nawet jak zezłomujesz wszystkich to my i tak będziemy sie świetnie bawić :graty:

to świetnie bo my też 😉

musze Ci powiedzieć ze swietnie sie bawicie :) wasz najlepszy gracz z sojuszu i zalozyciel odeszli :)

świetna zabawe zaproponowales kolegom i kolezankom, a twoje ego jest na tyle wazne ze nie zmienisz nicku chocbys mial w nim zostac sam.

brawo gallu anonimie, bawcie sie tam tak dalej, bo rozumiem dalej bawicie sie dobrze ?

bo my tak :)

• Na chwile urlop włączyłem i takie straszne aj waj robisz.

• musze Ci powiedzieć ze swietnie sie bawicie :) wasz najlepszy gracz z sojuszu i zalozyciel odeszli :)

świetna zabawe zaproponowales kolegom i kolezankom, a twoje ego jest na tyle wazne ze nie zmienisz nicku chocbys mial w nim zostac sam.

brawo gallu anonimie, bawcie sie tam tak dalej, bo rozumiem dalej bawicie sie dobrze ?

bo my tak :)

Założycielka jak już coś... i nie na długo

Bawimy się nadal świetnie

• Widze nowego słowa się nauczyłeś -"ego" myslisz ze napiszesz jakies bzdury i ja sie zamkne w sobie??

W dalszym ciągu nie napisałeś do mnie nie poprosiłeś grzecznie o zmiane nicku więc dalej uważam że tematu nie ma...