Ładowność statków - aplikacja

• Bry

Mam pytanko, czy jest możliwość dodania ładowność statków na samym początku ? Chodzi o to że wybieram MT czy DT i dopiero na "3 stronie" widzę ładowność, czasem trzeba się cofać żeby dobrać, albo odłożyć. Myślę że jakby zmniejszyc nazwę statków to można dodać kolejne okienko z ładownością.

Do tego na stronie głównej jak się kliknie flotke ten znaczek gdzie pokazuje wszystkie statki to nie pokazuje ładowności tylko "0" wszędzie.

• Bry

Mam pytanko, czy jest możliwość dodania ładowność statków na samym początku ? Chodzi o to że wybieram MT czy DT i dopiero na "3 stronie" widzę ładowność, czasem trzeba się cofać żeby dobrać, albo odłożyć. Myślę że jakby zmniejszyc nazwę statków to można dodać kolejne okienko z ładownością.

Do tego na stronie głównej jak się kliknie flotke ten znaczek gdzie pokazuje wszystkie statki to nie pokazuje ładowności tylko "0" wszędzie.

Nie wiem 😁 kiedy wprowadzili ta aplikacje to tylko zerknąłem , spoko wyglada i w ogole ,ale jednak bardziej praktyczna jest klasyczna wersja strony intrnetowej , jeszcze miesiac temu chcialem zobaczyc poraz. Kolejny ów apke xD srapke 🤭🤭🤭 ale jednak to calkowicie zbedny dodatek ktory zajmie jeszcze wiecej czasu jak kozystanie z komputera czy telefonu wyobraz sobie gre na kilkunastu planetach z perspetywy apki 😁 ładnie wyglada ale zbedne 😆

• Takie funkcjonalności mają wtyczki do przeglądarki. Ja korzystam z Ogame Infinity, jest też Antigame (wygoogluj sobie). Zainstaluj sobie wtyczkę, która ci bardziej pasuje.

Taka wtyczka to tylko do przeglądarki którą posiadam, na fonie wygodniej mi na apce latać jak na przeglądarce ;)

• Bry

Nie wiem 😁 kiedy wprowadzili ta aplikacje to tylko zerknąłem , spoko wyglada i w ogole ,ale jednak bardziej praktyczna jest klasyczna wersja strony intrnetowej , jeszcze miesiac temu chcialem zobaczyc poraz. Kolejny ów apke xD srapke 🤭🤭🤭 ale jednak to calkowicie zbedny dodatek ktory zajmie jeszcze wiecej czasu jak kozystanie z komputera czy telefonu wyobraz sobie gre na kilkunastu planetach z perspetywy apki 😁 ładnie wyglada ale zbedne 😆

Szczerze to wróciłem do OGame tylko dlatego że zrobili apke, na kompie przeglądarka jak najbardziej, ale na fonie wygodniejsza jest apka, dużo szybciej wszystko się robi, jak dla mnie, a byłoby szybciej jakby dodali kilka frykasów hehe

• Bry

Szczerze to wróciłem do OGame tylko dlatego że zrobili apke, na kompie przeglądarka jak najbardziej, ale na fonie wygodniejsza jest apka, dużo szybciej wszystko się robi, jak dla mnie, a byłoby szybciej jakby dodali kilka frykasów hehe

Kiedys sie przekonasz ze apka w ogole nie jest szybsza ani wygodniejsza wszystko widac na zwyklej przegladarce i wszystko natychmiastowo jest pod reka osobista ciekawość czy uczynili postępy znaczace - bez rewolucji . Za jakiś czas znowu ściągnę by przetestować, z 16toma planetami nie da się na apce wykonywać szybkich akcji

• Dla mnie niestety apka jest wygodniejsza, gram od 2005 roku i tak masz racje na przegladarce widac wszystko, teraz gram dla przyjemnoisci i apka mi w zupelnosci wystarczy, ale jakbym mial zarwac nocke i liczyc to oczywiscie przegladarka jak najbardziej, niestety juz nie te czasy zeby siedziec po nocach, dom, rodzina, dzieci to juz nie to samow, wrocilem tylko z ciekawoci aplikacji i ona mnie przekonala zeby chwile polatac ;) Niestety z tego co widze to universa to max 30 dni i zaraz nowe wiec nie ma sensu dluzszej gry bo kasa robi swoje i inny gracz zostaje duzo w tyle. Chcialbym zeby co 10-20 universum zrobili jedno zwykle jak kiedys bez niczego i w normalnym tempie, zaloze sie ze by tak szybko nie umarlo :) Dobra nie rozkrecam sie bo mnie zaraz Admini pogonia hehe

• Kiedy byl spped x1 na wszystko i numerki universa byly zapelniane w ciagu kilka dni nie dalo sie rejstrowac kont po 13k graczy i w ciagu 24h mieli po kilka tys badz kilkadziesiat k pkt co bylo nie mozliwoscia na pierszy punkt trzeba bylo dlugo czekac eiec trzeba uznac ta gre jak i cala reszcze za oszustwo - wyjatkowo przyjemne :beaten:

Przynajmniej domki się kręcą :D